Şimdi Ara

Crusader - Toplanma Noktası (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
783
Cevap
4
Favori
36.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Roland set ve sweep itemler ile sadece sweep attack gidilse shield bash kullanmasak bi zararı var mı? Ikisi de wrat harcıyor birine yoğunlaşsak daha iyi değil mi arkadaşlar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adanabeyli A kullanıcısına yanıt
    Öyle zaten Sweep spamlıyorsun sadece.
  • sezon 5 crus build/leri nedir varmı deneyen

barbar dan fırsat kalmadı:)
  • Yeni sezonda crus kasmayı planlıyorum, umarım pişman etmez. Ptr daki durumu hakkında hiçbir bilgim yok.

• Dün akşam lon yüzük setli blessed shield buildini denedim fena değildi 79u 12 dkda bitirdi. Buildin güzel yanı wrath barı ile ilgilenmiyorsunuz:) 2.4te sweepi daha denemedim nasıl performans veriyor bilmiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekleyin yeni yeni çözüyorum oyunu Version53 beraber oynayalım az öğretin bana şuan 53lvl crusader var rift dönemiyorum(hard) çok uzun sürüyor dmg 12k ne yapmalıyım nasıl ilerlemeliyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: version53

ekleyin yeni yeni çözüyorum oyunu Version53 beraber oynayalım az öğretin bana şuan 53lvl crusader var rift dönemiyorum(hard) çok uzun sürüyor dmg 12k ne yapmalıyım nasıl ilerlemeliyim?

Sezonda mı başladın? 70 level olup, güçlü setlerden birini toplayana kadar böyle devam edersin zaten. Herkes aynı durumda. Ondan sonra akar gidersin T10 bile dayanamaz sana

• thorn build kullanan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakkr

thorn build kullanan var mı?

Thorn buildini kullanıyorum şuan için. Üzerimdeki itemler çok iyi olmamasına rağmen dün akşam soloda 8 dakika gibi bir sürede 48 yaptım . Hala eksiklerimde var build de . Kısacası güzel build ben beğendim. Gear seviyesini biraz yukarı çekip eksik olan parçalarıda elde edersem çok iyi olucak
  • Adanabeyli A kullanıcısına yanıt
    Sezonda başladım da yanımda wizard çatur çutur kesince mobları canım sıkılmıyor değil

Edit; şuan 120k yı görüyor dmg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi version53 -- 19 Ocak 2016; 1:18:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ravalond

quote:

thorn build kullanan var mı?

Thorn buildini kullanıyorum şuan için. Üzerimdeki itemler çok iyi olmamasına rağmen dün akşam soloda 8 dakika gibi bir sürede 48 yaptım . Hala eksiklerimde var build de . Kısacası güzel build ben beğendim. Gear seviyesini biraz yukarı çekip eksik olan parçalarıda elde edersem çok iyi olucak

thorn build'le solo 61-62 atabiliyorum ama niyeyse tatmin olamadım, gemleri vit, str hangisi seçeceğime karar veremedim tam. vit armorun pasifiyle uyumlu, str main stat olduğu için... kafam karışık :)

• bu arada crusader'i phalanx buildinden beri oynamadım, yani epey uzak kaldım, bu sezon crusader oynamayı düşünüyorum, thorn'da dahil hangi build iyi sizce arkadaşlar? yardımcı olursanız çok mutlu olurum...
  • Thorn build gerekli istemleri ve cdr temin edildiğinde gayet akıcı ve eglenceli 4:30 gr 53 attım dün

• Bana birisi akhan set dungeon nasıl yapıldığını söylesin fitil oldum. 10 tane farklı moba vur diyor, ben vurunca condemn ile 15-20 gidiyor mob kalmıyor bi süre sonra 11/12 oluyo yok mob etrafta bu ne şimdi şaka mı bu :(
  • Thorn build sizce de sıkıcı değil mi?

• thorn build için: arkadaşlar heart of iron'un pasifinin etkisini artırmak için, taktığımız gemleri str yerine vit seçmek daha mantıklı değil mi? öyle yapınca thorn damage'de gözle görülür bir artış oluyor, ancak str artışı ya da eksilişi thorn damage'yi etkilemiyor, bildiğim kadarıyla thorn damage'nin main stat'tan etkilenmesi gerekiyor? profesyönel oyuncular da str gem'i tercih ediyor, nedenini anlayamadım... :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaapS

Bana birisi akhan set dungeon nasıl yapıldığını söylesin fitil oldum. 10 tane farklı moba vur diyor, ben vurunca condemn ile 15-20 gidiyor mob kalmıyor bi süre sonra 11/12 oluyo yok mob etrafta bu ne şimdi şaka mı bu :(

Her gruba condemn ile tak atınca 12 yapamıyorsun. O yüzden bazı gruplara 2 kere vuracaksın.

Çok büyük bir kalabalık yakaladığında Akarat champ aktif değilken vuracaksın. Sonra biraz uzaklaştığında resetleniyor tekrar vurduğunda yine sayıyor.

Bunu yapabilmen için kübe ya da eline Swift mount almalısın. Mobility her şey o mapte.

Kesinlikle Blade of Pro kullanma. Condemin de insta vuranını kullan.
  • quote:

bu arada crusader'i phalanx buildinden beri oynamadım, yani epey uzak kaldım, bu sezon crusader oynamayı düşünüyorum, thorn'da dahil hangi build iyi sizce arkadaşlar? yardımcı olursanız çok mutlu olurum...

Thorn'dan başka LoN Bombardment iyi. Diğerleri o kadar etkili değil.
  • neuro kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum. Yaptım set dungeon fakat master yapamadım. 2 set dungeon'ı master yapabildim sadece crusader'a ait.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.