Şimdi Ara

Crusader - Toplanma Noktası (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
781
Cevap
4
Favori
36.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Düşünemedim sen aç inv at dedim bileydim gerekirse sabaha kadar boostlardım :)
  • Merhaba, ben crusader karakteri hardcore'da açtım amacım 70 lvl yaparsam oyunu platinlemek daha 30 lvldeyim ama biraz yavaş akıyor çar. Ölmesin diye defans ve cana yüklemiyorum ama ufak tefek taktik verebilecek olan var mı acaba? Hardcore baya bir zevkli oluyor tutarsa bundan sonra bu çarla ilerlemek istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mst009

Merhaba, ben crusader karakteri hardcore'da açtım amacım 70 lvl yaparsam oyunu platinlemek daha 30 lvldeyim ama biraz yavaş akıyor çar. Ölmesin diye defans ve cana yüklemiyorum ama ufak tefek taktik verebilecek olan var mı acaba? Hardcore baya bir zevkli oluyor tutarsa bundan sonra bu çarla ilerlemek istiyorum.

Adventure mod açıksa şöyle yap:
    Adventure modda oyuna gir büyük haritayı aç ve Hall of Agony 3'e gir ve bir yerde haritada geri dönüşü çok zaman alacak yere kadar mob kes. Butcher kes bounty'si dışında bir bounty varsa tamamla. Sonra çıktığı sürece, Act1'deki Cursed Bellows, Cursed Cellar, Cursed Court ve Act4'teki Cursed Chapel bounty'lerini yap. Mümkün olan en hızlı mob kestiğin, elite'lerden hasar almadığın zorlukta yap, en fazla Master zorlukta.
    Adventure mod kapalıysa, Hall of Agony'e gelene kadar seri seri ilerle. Sonra sürekli Hall of Agony'de mob kes.

• Kiss-of-Death K kullanıcısına yanıt
    Hardcore'da adventure açık değil henüz. Diğer dediğin gibi yaparım. Bir de moblar bizim levelimize göre zorlaşmıyor değil mi, yani 50 lvlde 70 lvlde olsa diabloyu kesmeye gittiğimde mobun lvli aynı oluyor. Cevap için ayrıca teşekkür ederim.

• The furnace ye kafayı taktım paragon 350 oldu hala düşmedi varmı bir tavsiyesi olan?
    Kadaladan sadece 2h wp almayı düşünüyorum artık.

Ayrıca crusader ler ekleyebilir beraber oynarız
  • Tek eksiğiniz Furnace ise seri grift yapmak. Bir buçuk, iki dakikada 40-45 yapılabiliyor, biz 45-50'yi 2-3 dakikada yapıyoruz, bol bol seri seri grift yapıp hem item düşürmeye hem de blood shard ile Kadala'dan item aramaya çalışmalısınız. Takıma da söylersiniz, düşerse verirler.

Bana da 4200 damage'li, %47 elite damage'li Furnace düştü. Ama Furnace kullanan bir Crusader kaldı, ötekileri için daha iyi opsiyonlar mevcut.
  • günaydın ahali,
    evet cok eğlenceli build shield bash, teke gidiyor bazen rift guardian ve üçlü elite ler, griftte boss için cok endişe etmiyorsun çok kısa sürede sonunu getiriyorsun.
    bazı riftlerde çılgın barbarlara denk geliyorum önden yardırıp solo giden yalnızmış gibi takılan, o an bende kayış kopuyor ayar oluyorum sonra gold toplatıyorum arkada:) çoğu ya partiyi terk ediyor rift sonu yada durup orofile bakıyor, su an hayranlık verecek derecede shield bash cok eglenceli

.. ama şu an daha kullanışlı ve daha revaçta olan sweep attack kullanılıyor, hiç sevemedim bu buildi çok itici ayrı karakter açıp donattım ama yinede kullanmayacağım

http://eu.battle.net/d3/en/profile/speedyDNA-2792/hero/58956793

syg,

edit:
    su an denemek istediğim bir olay var, blood brother kullanıyorum
    iyi bir özelliği var, kalkana ek %15-20 block chance veriyor. blocklanan saldırılarda %30 daha az hasar verip, bu engellemelerden sonrada %30 ek hasar veriyor.
    kalkandaki block chance ı 30 a cıkarabilirsem %50 civarı bir block chance olacak iyi iş çıkaracağını düşünüyorum, su an grift takılmıyorum ama bir kaç denemem oldu scourge la bile akıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedyDNA -- 4 Mayıs 2015; 9:57:01 >

• Dün sweep attack ı bende denedim trip attack rune u ile.
    Bracer da lighting taktım girdim t6 rift e ama shield bash da gördüğüm dmg lerden sonra boşversene dedim çıktım.
    Evet çok seri vuruyor ama milyar görmek imkansız sanırım.

Ayrıca bu element yüzüğün yerine gördüğüm kadarıyla birçok kişi restrain ve focus kullanıyor ama tam olarak anlamadım verdiği özelliği
  • bende trip attım geçenlerde:)

denemiştim bir süre kesinlikle daha kullanışlı wrath sorunu daha azalıyor alan vuruşun ve stun etmen cok işe yarıyor yüksek griftlerde
    su an listedeki en yeni rekorlar bu buildle haberiniz olsun

çok çok iyi bir flense düşürürsem abanabilirim bir süre
  • arkadaslar crusader built icin öneriye ıhtıyacım var (yenı patch ıle bırlıkte)
    konu ılgılı bır lınk varsa paylasırsanız sevınırım
    barbardan sıkıldım bıraz

http://forum.donanimhaber.com/m_104611448/tm.htm

bu lınk gıbı olursa super olur
    sımdıden tesekkurler
  • Merhaba, 3. sezona hızlı bir giriş yaptık, yavaşlayacağı yerde hız giderek arttı, WD hariç oyundaki karkaterlerle oynuyorum şu an.
    Crusader'in yenilenen Roland setine bağlı Sweep atak buildini yapmayı düşünüyorum ama birkaç eşya hâlâ eksik, videolardan seyrettiğim kadarıyla çok dayanaklı olmuş.
    Grift denemelerine başladıktan sonra burada gelişmeleri paylaşırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: InsideR

quote:

Orijinalden alıntı: speedyDNA

öneri yok örnek çok
    http://us.battle.net/d3/en/rankings/season/3/rift-crusader

http://www.diablofans.com/builds/55380-2-2-rolands-lightning-shield-bash-crusader

buldum

yanlış,

shield bash rune u crumble olacak, knock back iyi ama onun icin strongarm bracer kullanman lazım ama kullanamıyorsun drakon dan dolayı.

benim kullandıgım build

Active Skills
    sol tuş: Shield Glare - Zealous Glare (sol tuş Punish - Roar da kullanabilirsin o zaman Steed Charge ı kaldırıp Shield Glare ı oraya koyman lazım wrath sıkıntısı olacak )
    sağ tuş: Shield Bash - Crumble
    1: Steed Charge - Endurance (duruma göre Akarat - Prophet kullanırsın)
    2: Iron Skin - Steel Skin
    3: Provoke - Charged Up
    4: Laws of Valor - Unstoppable Force

Passive Skills
    Heavenly Strength
    Towering Shield
    Finery
    Long Arm of the Law (duruma göre Holy Cause veya Indestructible)

• neden fire kullanıyoruz diye sorarsan simdiden yazayım,

senin linkledigin build lightning sanırım knock back özelliği var rune un, strongarm bracer la ikiye katlardın dmög ları ama öyle bir şansın yok
    ayrca fire kullanmandaki asıl espiri fire ın daha cok dmg vurmasıdır zaten cindercoat kullanabilrsin duruma göre, convention ve rorg kullanarak wrath kullanımını bütük oranda düşürür
  • Şu sıralar Crusader da en çok işe yarayan build hangisi sizce.

Yeni hammer setli çok görüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord De Seis

Şu sıralar Crusader da en çok işe yarayan build hangisi sizce.

Yeni hammer setli çok görüyorum.

Crusader la 1 haftadır sezonda oynuyorum , diablofansdan aldıgım buildlerin hepsini denedim elimde ancient furnance de mevcur. Roland set fire buildle müthiş vuruyor. Yedi milyar civarı crt görüyorum ancak , yavaş kalıyor... Gelelim seeker sete ancient bir johanna ile 1 milyar küsür crt var lakin bu set ciddi manada cooldown reduce istiyor . Gogok aktif olmadan %50 cdr ile buildi tam oturttum, eğer makro klavyeniz vsniz var ise tercih edilebilir eğlencelide . Diğer şekilde yorucu gelebilir oynaması ...
  • UP..

Crusader unutuldu mu? kimse hakkında yazmıyor?
    Ek paketi yeni aldım crusader açtım bir türlü skilleri oturtamadım. bir çok yere baktım kafam karıştı.
    Bilinçsizce rift yapıyorum sadece..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aretha

UP..

Crusader unutuldu mu? kimse hakkında yazmıyor?
    Ek paketi yeni aldım crusader açtım bir türlü skilleri oturtamadım. bir çok yere baktım kafam karıştı.
    Bilinçsizce rift yapıyorum sadece..

http://www.diablofans.com/builds?filter-has-spell-2=-1&filter-build-tag=1&filter-class=64
  • Ptr de crusader oynayan arkadaslar memnun mu ? Ozellikle solo riftlerde durum nasil ?

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.