Şimdi Ara

Cruze 124Hp 113Hp (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
19.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi bir seçim yapmışsınız.Hem çok şık,hem iç mekan dış tasarım gibi konularda hoş,hem de konforlu donanımı yüksek bir araç seçmişsiniz.41bin lira fiyat da gayet makul.Tüketime gelince zaten ben istanbulda olsam araç kullanmam.Aracımı sadece akşamları ya da haftasonları çıkarırım dışarı.Toplu taşımayla daha hızlı ve ucuza gitmek varken niye 11 12 litre benzin yakayım ki?Tekrardan hayırlı olsun diyeyim.
  • yani hocam demek istediğim sonuç olarak 113 ile 124 arasında alınmıcak bir fark varmı yani 113 daha kötü 124 daha iyi dediğimiz nokta varmı burası benim için çok önemli sonuçta 113 eski motor diye geçiyor ama alsak ne olur seriliği filan sağlammı en azından arasındaki fark en fazla ne kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: rmelihr

yani hocam demek istediğim sonuç olarak 113 ile 124 arasında alınmıcak bir fark varmı yani 113 daha kötü 124 daha iyi dediğimiz nokta varmı burası benim için çok önemli sonuçta 113 eski motor diye geçiyor ama alsak ne olur seriliği filan sağlammı en azından arasındaki fark en fazla ne kadar

yakıt konusunda belirgin fark var. 124lük daha az yakıyor. serilik konusunda da fark var ama düz vites alırsanız pek anlamazsınız bu farkı.

yine de 124lük almanızı kesinlikle tavsiye ederim. 113lüklerde cruise control yani hız sabitleme yok
  • almışken 124 alın diyorsunuz yani benzin sıkıntı değil zaten atiker sıralı taktırcam İNŞALLAH ama 124 ilede 113 arasında çok fark var motor gücü bakımından 33bin 34bin bütcem var 124lük triptonik temiz bir araç bulabilrmiyim sizce 2011 cruze
  • Motor Kontrol Ünitesini Programlayarak 113 leri 125 yapabiliyoruz..

İlgilenenlere duyrulur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChipTuning Uzmanı

Motor Kontrol Ünitesini Programlayarak 113 leri 125 yapabiliyoruz..

İlgilenenlere duyrulur..

Performans da bariz fark oluyor mu ? Fiyat nedir detaylı mesaj bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayi aradı, 40 bin liraya verebileceğini çarşambaya kadar almamı söyledi. Ancak ben eski aracımı henüz satamadım. Piyasası 12-13 bin TL olan araca bayi en fazla 10 bin TL veriyor. Bir iki alıcı arayıp sordu hatta gören oldu beğendiğini söylediler ama arayan soran yok hala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Bayi aradı, 40 bin liraya verebileceğini çarşambaya kadar almamı söyledi. Ancak ben eski aracımı henüz satamadım. Piyasası 12-13 bin TL olan araca bayi en fazla 10 bin TL veriyor. Bir iki alıcı arayıp sordu hatta gören oldu beğendiğini söylediler ama arayan soran yok hala.

Hocam aracınız neydi ?
  • 1998 Polo Sportline HB. 1.4 16V 90 bin KM' de orjinal garaj arabası
  • quote:

1998 Polo Sportline HB. 1.4 16V 90 bin KM' de orjinal garaj arabası

PM attım hocam...
  • 124hp almanı tavsıye ederım bende 124 lük var otoparkın rampasını cıkarken herhangı bı bayılma olmuyor gazlı olmasına ragmen! gelen musterılerımde 113hp kullandım rampada kesılıyo.. cruze guzel ve kullanıslı bı arac ama can sıkan bazı kusurları var
  • Sütçü beygiri muhabbeti açılır yakında
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

quote:

Orijinalden alıntı: ChipTuning Uzmanı

Motor Kontrol Ünitesini Programlayarak 113 leri 125 yapabiliyoruz..

İlgilenenlere duyrulur..

Performans da bariz fark oluyor mu ? Fiyat nedir detaylı mesaj bekliyorum

Uygulama garantilidir.. Tabiki farkediyor..

650tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: D_vinci34

124hp almanı tavsıye ederım bende 124 lük var otoparkın rampasını cıkarken herhangı bı bayılma olmuyor gazlı olmasına ragmen! gelen musterılerımde 113hp kullandım rampada kesılıyo.. cruze guzel ve kullanıslı bı arac ama can sıkan bazı kusurları var

Chiptuning uygulanan 113 lüklerde rampada kesilmiyor..
  • bende elimdeki aracı satsam direk alıcamda alamadım piyasa fiyatı 18bin ama 13-14 veriyo bayiler sinir oldum

Araç: 2006 Palio 1.2 80hp SpeedGear 6İleri Yarı Oto Şanzuman Turuncu İlgilenenler varsa Altta İlanıda koydum

İlan:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-turuncu-palio-2006-md-speedgear-6-ileri-bakimli-tertemiz-70980247/detay/
  • quote:

bende elimdeki aracı satsam direk alıcamda alamadım piyasa fiyatı 18bin ama 13-14 veriyo bayiler sinir oldum

Araç: 2006 Palio 1.2 80hp SpeedGear 6İleri Yarı Oto Şanzuman Turuncu İlgilenenler varsa Altta İlanıda koydum

İlan:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-turuncu-palio-2006-md-speedgear-6-ileri-bakimli-tertemiz-70980247/detay/

İlanımda ki fiyatı 13' den 12,5' a güncelledim. Anında 2 kişi aradı ve yarın gelip göreceklerini söylediler. Bir tanesi şehir dışından gelecek.
    Umarım satabilirim hemen iyi bir fiyata.

• quote:

quote:

bende elimdeki aracı satsam direk alıcamda alamadım piyasa fiyatı 18bin ama 13-14 veriyo bayiler sinir oldum

İlanımda ki fiyatı 13' den 12,5' a güncelledim. Anında 2 kişi aradı ve yarın gelip göreceklerini söylediler. Bir tanesi şehir dışından gelecek.

İlanı 2-3 günde bir güncellemenin faydası var, ilk sayfada görünür olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: _eRay

quote:

quote:

İlanı 2-3 günde bir güncellemenin faydası var, ilk sayfada görünür olur.

Ama zararı da var.
    İlanı takip edenler "Adam fiyat kırıyor, biraz daha bekleyelim daha da düşürsün" diye düşünüyorlar.
    Son 1 haftafır arayıp, gelip gören tipleri gördükçe aynı takımın adamları tarafından markaja alındığımı düşündüm.

• aynen hocam sizce benim arabanın fiyatı nasıl iyimi ?
  • Sizinkinin piyasasını bilmiyorum.
    Fiyatı indirir indirmez 3 saatte 3 kişi arayıp yarın arabayı görmek için randevu aldı.
    Umarım satabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.