Şimdi Ara

CRUZE 2.0 DİZEL İLK 1000 KM KULLANIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: herr18

fikocan hocam sen de hb dizel vardi degil mi? nasil gidiyor bebek nazar degmesin diyelim hic sorun felan cikardi mi bugune kadar. yedek lastik sonradan alinabiliyor mu bu araca koyacak yer var mi?

Bende sedan ltz var. Buyuk bir sorun cikarmadi simdilik. Aldigimdan beri yakitini, mtv sini hic dert etmedim ama su alt takim sesleri ve surekli dususte olan fiyati beni arabamdan soguttu diyebilirim. Yetkili servisten mini stepne aldim, diger zimbirtilari da orada biraktim. Benim yapabilecegim sey degil o lastik tamir kiti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fikocan81

quote:

Orijinalden alıntı: herr18

fikocan hocam sen de hb dizel vardi degil mi? nasil gidiyor bebek nazar degmesin diyelim hic sorun felan cikardi mi bugune kadar. yedek lastik sonradan alinabiliyor mu bu araca koyacak yer var mi?

Bende sedan ltz var. Buyuk bir sorun cikarmadi simdilik. Aldigimdan beri yakitini, mtv sini hic dert etmedim ama su alt takim sesleri ve surekli dususte olan fiyati beni arabamdan soguttu diyebilirim. Yetkili servisten mini stepne aldim, diger zimbirtilari da orada biraktim. Benim yapabilecegim sey degil o lastik tamir kiti.

Mini stepneyi kaça aldınız?
  • 3 Eylülde almış olduğum LT otomatik dizel aracım ile 5.000 km yaptım. 140 km si hariç (otoban sürüşü 130-140 km sürat ile) full şehir içi ortalama 31.2 km ortalama hız ile 9.3 lt gösteriyor bilgisayar. Ama ben depo bazında 8.5 lt ye kadar düşmüştüm. Şimdi tekrar sıfırladım ve 10.000 km geldiğinde tekrar buradan yazacağım. Her gün 10 km gidiş 10 km dönüş yapıyorum. Güzergahım da 11 tane ışık var ve çoğuna yakalanıyorum. Sabah ve akşam saatlerinde yolcu servisleri ve kamyonlar olduğu için 1 defada da geçmek mümkün olmuyor. Bu değerler sakin ve atak sürüş karışık . Bu güzergahta eski aracım lacetti otomatik 12 lt den aşağı yakmıyordu. Şirketteki fiorino ile yaptığım ölçümlerde de klima açık normal kullanımda 7 lt çıkmıştı. Araçta her hangi bir mekanik sıkıntı yok. Süspansiyon sertliğine yavaş yavaş alışmak ile beraber koltuk sertliğine çok alışamadım açıkcası. Bunların dışında şu an için aklıma bir şey gelmiyor. Farklı soruları olan varsa yardımcı olmaya çalışırım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.