Şimdi Ara

Cruze 2.0 Dizel (Manuel Vites) - Test Aracı - Ortalama Yakış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Malum indirimlerden ötürü sıfır manuel vitesli Chevrolet Cruze Sedan 2.0 dizel (163 hp) almayı düşünüyoruz.

İstanbul Avrupa yakasında, Chevrolet Cruze Sedan 2.0 dizel manuel vites test aracı olan bildiğiniz herhangi bir bayi var mı? Genellikle test araçları otomatik vitesli oluyor.

Aracı genellikle şehir içinde, arada şehirler arasında kullanacağız. Forumda ve internette 2.0 dizel manuel vitesli araçlar için çok fazla yakıt tüketimi örneği bulamadım.

Eğer 2.0 dizel manuel vites bir araç kullanıyorsanız, şimdiye kadarki yaptığınız toplam kilometreyi ve ortalama yakış değerinizi paylaşabilir misiniz?

Çok teşekkürler.

• Ben otomatik kullaniyorum. Yogun trafik, 29 km ort. Hiz, 9.5 litre yakti. Arac 700 km de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trojana

Ben otomatik kullaniyorum. Yogun trafik, 29 km ort. Hiz, 9.5 litre yakti. Arac 700 km de.

Selamlar dostum hala bu araçtan kullanıyormusun bende alma düşüncesindeyim aradan geçen sürede yorumların nasıl olacak özellikle yakıt ve kullanım olarak görüşlerin neler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aybasan

quote:

Ben otomatik kullaniyorum. Yogun trafik, 29 km ort. Hiz, 9.5 litre yakti. Arac 700 km de.

Selamlar dostum hala bu araçtan kullanıyormusun bende alma düşüncesindeyim aradan geçen sürede yorumların nasıl olacak özellikle yakıt ve kullanım olarak görüşlerin neler?

Aynı motor ve şanzuman (otm) kullanan insignia da şehir içi 9 lt civarı yaktım.
    sizin manuel olduğu için 8.5 civarı olur diye tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aybasan

quote:

6.500 km oldu, araç ile ilgili olarak, harika bir performansı ve bence normal bir tüketimi var. Bu arada yol tutuşta çok iyi, gram tedirgin olmuyorum. Benim için en kötü tarafı sert süspansiyon ve koltuklar. Yakıt basmama rağmen 8.5-9lt de geziniyor. Zaten bu araç ile sakin gitmene imkan yok, muhakkak biri gelip tahrik ediyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.