Şimdi Ara

Cruze 4 cam Otomatik kapama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
7.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar, forumda yeni sayılırım. 2011 Cruze LS Beyaz sahibiyim. Aracıma yurt dışından Cruze için üretilmiş bir modül aldım. Kablo, tesisat gibi şeylere gerek kalmadan sadece araç şoför bölümü motor kaputu açma kolu yanındaki araç ODB bilgisayar girişine takılan kibrit kutusu büyüklüğünde bir aygıt. Aygıtı takıyorsunuz aracı çalıştırıp 1 dakika bekliyorsunuz işlem tamam. Bundan sonra kumandadan her aracınızı kilitlediğinizde 4 camda aynı anda otomatik olarak kapanıyor. Araç çalışır halde iken kilitleme yaptığınızda camlar kapanmaz. Size kendi çektiğim 2 adette video adresi veriyorum altta. Ordada görebilirsiniz takılmasını ve çalışmasını. İsteyenler olur ise benle iletişime geçebilir. Adresinize teslim fiyattır ek kargo ücreti yoktur. PTT tarafından adresinize teslim 15-21 gün arasında elinize ulaşır. 15 in üzerinde getirttim bu güne kadar sorun çıkmadı. Araç arıza ışığı kesinlikle yakmaz, araç beynine zarar vermez. Aracın üretildiği korede araca özel üretilmektedir ISO 9001 standartlarında. Ürün yurtdışından geldiği için iadesi yoktur. Saygılar.

Videoları izleyebilirsin.

http://www.dailymotion.com/video/xkx8g6_cruze-otomatik-cam-kapatma-1_auto

http://www.dailymotion.com/video/xkx8ij_cruze-otomatik-cam-kapatma-2_auto

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halukcetin -- 5 Aralık 2011; 12:38:30 >

• tamda istediğim bişey ama beyine zarar vermesin şimdi bu?
  • Yok üstadım kesinlik le kaygın olmasın. Araç beynine zarar verebilmesi için bilgi kıracak ve yazabilecek bir pc olması lazım ODB girişine bağlanan. Bu cihaz sadece 4 camı kapatması için araç beynine sayılardan oluşan (4 camın adresi de diyebiliriz buna) bir komut gönderir. Bilgi yazma olasılığı kesinlikle yoktur zaten araç beynine ancak program yolu ile bilgi girişi sağlanabilir.
  • Peki sadece camları kapatmak için mi bu modul yani uzaktan kumanda ile aracın camlarını uzaktan açmak istediğimizde bu işlevide yapıyo mu?
  • hocam 2009 model için de uygun mu bu aparat?
  • ebayde satılıyor ama cesaret edememiştim, sizde doğal olarak garanti veremiceksiniz sadece bizim adımıza ürünü getirteceksiniz anladığım kadarıyla. peki kullanan varmı bu ürünü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr_Oetker

ebayde satılıyor ama cesaret edememiştim, sizde doğal olarak garanti veremiceksiniz sadece bizim adımıza ürünü getirteceksiniz anladığım kadarıyla. peki kullanan varmı bu ürünü?

Evet kullanan var şahsen ben kendim Haluk kardeşimde sipariş etmiş bulunmakta ve kullanmaktayım ürün garantili olmasına gerekeyok çünkü bozulacak bir yeri yok gibi üstelik ürün hakkında yapmışolduğum araştırmalar dorultusunda gördüğüm şuki yalnıza cruze için üretilmiş olup dier oto cam sistemlerin birtek kablosuz olanırdır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iç konsoldaki kapıları kilitleme tuşuna basınca da camlar kapanıyor mu?
  • Güzel malmış geçrekten alırdım ama satmaı düşünüyorum bizim aslanı.
  • body control module adında sinyalleri sileceği merkezi kilit aydınlatma vb.şeyleri kontrol eden bir üzerinde işlemci eproom bulunan bir beyin var araçta. bu modüle Tech2 yada GM Mdi test cihazı ile girerek programlanmaktır. serviste aracınızın bu özelliğini açtırabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sondurum

body control module adında sinyalleri sileceği merkezi kilit aydınlatma vb.şeyleri kontrol eden bir üzerinde işlemci eproom bulunan bir beyin var araçta. bu modüle Tech2 yada GM Mdi test cihazı ile girerek programlanmaktır. serviste aracınızın bu özelliğini açtırabilirsiniz.

yani?
  • Artık cam modülü hem kapatma hemde açma yapıyor.
  • peki bunu nasıl beceriyor modülümü deiştiriyoz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: halukcetin

Artık cam modülü hem kapatma hemde açma yapıyor.

nasıl yapıyor gerçekten bide nasıl sattın alabiliriz ?
  • ürün sanalpazarda satışta. yeni modül hem açma hem kapatma yapıyor. Cruze cam kapatma olarak aratırsanız sanalpazar da bulabilirsiniz.
  • ha gayret arkadaşlar,
    yazılım işine el atmışken biraz daha çaba gösterip çözün şu gm in şifresini,

programlayalım camları , teybi , yol bilgisayarını , bagaj kapağını içerden açmayı , aydınlatma ışıklarını vs vs..

böylece cuze un gizli özellikleri de devreye girer,
    "
    "tavandaki düğmeye basınca ışık yanıyor ", yada "emniyet kemeri yüksekliği yandaki düğmeden ayarlanabiliyormuş"
    diye sevindirik olmaktan kurtuluruz..
  • takip
  • hocam fiyatı nedir acaba..yeni 2011 curuz aldımda.gerçekten laızm o özellik
  • camları açmak için de kullanabiliyor muyuz
    sadece kapamak için mi ayrıca fiyatı ne kadar üstad
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.