Şimdi Ara

CRUZE ALICAM SON TAVSIYELERINIZ (ACIL ve ONEMLI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dusunduk tasindik Cruze LS plus alicaz + sunroof +duz vites model 2010
    2011 modeli kasim ayinda satisa sonulacakmis Chevorlet merkezden aldigim bilgi budur!
    ve 2011 modeli yine 1.6 motor olucak, 1.4 modeli turkiyeye gelmicek dediler bana (bunu hem bayii hemde chevorlet merkez soyledi)
    Aldigim Fiyat 37200 TL
    sizce nasil? uygun mu?
    yoksa 2011 modelini mi bekleyim? ve 2011 modelinde ne artilar vardir bilen var mi?
    Ona LPG Taktiricam! Garanti kapsaminda degil! sorun olur mu acaba bilemiyorum!
    bu fiyati ne kadar daha indirebilirim? yada hediye olarak ne gibi seyler isteyebilirim?
    degerli tavsiyelerinizi bekliyorum!
    Edit: bu arada Navigasyonu da taktiricam bayii`ye ve onun icin 2200 tl istiyor!sizce navigasyon fiyatinda birsey yapi;abilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holyland -- 7 Eylül 2010; 14:40:52 >

• fiyat güzel 36000 lirayı zorlayın biraz. hediye olarak cam filmi ve karter muhfaza isteyebilrsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: /Y.EMRE\

fiyat güzel 36000 lirayı zorlayın biraz. hediye olarak cam filmi ve karter muhfaza isteyebilrsiniz...
    sıfır alıp lpg takıcaksın.garantisini bozacaksın.çok saçma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jebote

sıfır alıp lpg takıcaksın.garantisini bozacaksın.çok saçma.

Alıntıları Göster
    birde bu kadar donanımlı araçta Cruise Control olmaması çok büyük bir eksik bence....
  • Araba disardan bakinca guzel duruyor ic tasarimi iyi gibi. LPG kendileri takiyor diye biliyordum chev de garanti bozulmadan. Tabi benim kendi dusumcem ama ben sifir alicak durumda olsam ve illaki chev istiyor olsaydim az daha beklerdim biraz izlemek bakmak lazim kullananlardan gelen yorumlara gore almak lazim diyorum. Cok gormuyorum zonguldakta 2 yada 3 kez gordum oturakli bir araca benziyor ama iste u ilk getirdikleri kalos lacettide kaliyor insanin akli ole bir fiyasko olmaz umarim. yakiti fazla yaktigi soyleniyor aracin agirligindan dolayi galiba. ben olsma megan alirdim o fiyatlarda ikinci elide iyi servis parcasida bol. Focus alinabilir baz modeli 30a dusmus. Yada h kasa astra baz modeli 32 olmus yeni kasa cikinca. Sen bilirsin onemli bir sorun cikacagini sanmiyorum cruze da memnunda kalirsin esp side var cunku ama biraz daha beklenebilir chev icin degerlendirmelere bakmak lazim
  • quote:

Orijinalden alıntı: enforacle

Araba disardan bakinca guzel duruyor ic tasarimi iyi gibi. LPG kendileri takiyor diye biliyordum chev de garanti bozulmadan. Tabi benim kendi dusumcem ama ben sifir alicak durumda olsam ve illaki chev istiyor olsaydim az daha beklerdim biraz izlemek bakmak lazim kullananlardan gelen yorumlara gore almak lazim diyorum. Cok gormuyorum zonguldakta 2 yada 3 kez gordum oturakli bir araca benziyor ama iste u ilk getirdikleri kalos lacettide kaliyor insanin akli ole bir fiyasko olmaz umarim. yakiti fazla yaktigi soyleniyor aracin agirligindan dolayi galiba. ben olsma megan alirdim o fiyatlarda ikinci elide iyi servis parcasida bol. Focus alinabilir baz modeli 30a dusmus. Yada h kasa astra baz modeli 32 olmus yeni kasa cikinca. Sen bilirsin onemli bir sorun cikacagini sanmiyorum cruze da memnunda kalirsin esp side var cunku ama biraz daha beklenebilir chev icin degerlendirmelere bakmak lazim
    plus yerine navigasyon düşünün bence.
    Aracın biraz çok yaktığı doğrudur şehir içi 9,5-9,0 arasını gözden çıkarmalısınız.
    İç ve dış dizayn için zaten kötü bişey söylenemez.
    sert süspansiyonlar bazen canınızı sıkabilir biraz.

Ben kullanıyorum memnunum. lpg taktırmadım taktırmayıda düşünmüyorum. ama çok taktıran arkadaş var. sonuçlarından memnunlar. sitede cruzun özel sayfası var oradan inceleyip çok daha detaylı bilgi alabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: enforacle

Araba disardan bakinca guzel duruyor ic tasarimi iyi gibi. LPG kendileri takiyor diye biliyordum chev de garanti bozulmadan. Tabi benim kendi dusumcem ama ben sifir alicak durumda olsam ve illaki chev istiyor olsaydim az daha beklerdim biraz izlemek bakmak lazim kullananlardan gelen yorumlara gore almak lazim diyorum. Cok gormuyorum zonguldakta 2 yada 3 kez gordum oturakli bir araca benziyor ama iste u ilk getirdikleri kalos lacettide kaliyor insanin akli ole bir fiyasko olmaz umarim. yakiti fazla yaktigi soyleniyor aracin agirligindan dolayi galiba. ben olsma megan alirdim o fiyatlarda ikinci elide iyi servis parcasida bol. Focus alinabilir baz modeli 30a dusmus. Yada h kasa astra baz modeli 32 olmus yeni kasa cikinca. Sen bilirsin onemli bir sorun cikacagini sanmiyorum cruze da memnunda kalirsin esp side var cunku ama biraz daha beklenebilir chev icin degerlendirmelere bakmak lazim
    hepinize tesekkur ederim,
    degerlendirmelere bir cok forumda ve sitede baktim
    akli karistiracak seyler yaziliyor
    ama yine de bu sadece Chevorlete mahsus bir sey degil anladigim kadariyla
    bir cok araba ve model hakkinda ayni ikilem yasaniyor
    kimi oyle anlatiyorki kesinlikle alinmayacak araba dersin ama kimi de cok memnun ve iyiki aldigini soyler!
    Araba guzel gittim yakindan inceledim ve guzele benziyor!
    benim canimi sikkan baska bir nokta chevorlet yetkili servisi hakkinda bir kac olumsuz yorum okudum
    umarim kullananlar ve satin alanlar da bizi bilgilendirirlerse cok iyi olur!
    3600 fiyati zorlamaya calisicam!
    bu arada Navigasyonu da taktiricam bayii`ye ve onun icin 2200 tl istiyor! sizce navigasyon fiyatinda birsey yapiabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: holyland

hepinize tesekkur ederim,
    degerlendirmelere bir cok forumda ve sitede baktim
    akli karistiracak seyler yaziliyor
    ama yine de bu sadece Chevorlete mahsus bir sey degil anladigim kadariyla
    bir cok araba ve model hakkinda ayni ikilem yasaniyor
    kimi oyle anlatiyorki kesinlikle alinmayacak araba dersin ama kimi de cok memnun ve iyiki aldigini soyler!
    Araba guzel gittim yakindan inceledim ve guzele benziyor!
    benim canimi sikkan baska bir nokta chevorlet yetkili servisi hakkinda bir kac olumsuz yorum okudum
    umarim kullananlar ve satin alanlar da bizi bilgilendirirlerse cok iyi olur!
    3600 fiyati zorlamaya calisicam!
    bu arada Navigasyonu da taktiricam bayii`ye ve onun icin 2200 tl istiyor! sizce navigasyon fiyatinda birsey yapiabilir mi?

Alıntıları Göster
    aracın içi dışı güzel fakat etrafımda o kadar alıp geri satan insan varki 2.el'de patlama oldu sebebi ise tam nedir bilemiyorum alıcaksanız araştırın derim..

• quote:

Orijinalden alıntı: dix1

aracın içi dışı güzel fakat etrafımda o kadar alıp geri satan insan varki 2.el'de patlama oldu sebebi ise tam nedir bilemiyorum alıcaksanız araştırın derim..

Alıntıları Göster
    Chevrolet garanti bozulmadan lpg montajı yapmıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: djinn_inc

Malasef Cruze icin yapmiyor ama Aveo ve Lacitti icin yapiyor!!!!!
  • quote:

quote:

bu nasıl bir saçmalık ya hayırlı olsun kazasız belasız binin

• quote:

Orijinalden alıntı: EfeoK

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    hangi bayi bu garanti dışı takan ankaradakiler garanti bozulmadan takıyolar bence iyice araştırın sakın garantiyide bozdurmayın garanti çok önemli daha niye sıfır araba alıyosunuzki

• quote:

Orijinalden alıntı: EfeoK

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Hocam navigasyon için 2200TL çok göründü bana, daha kullanışlı şeyler için kullanabilirsiniz bence o parayı, mesela daha büyük jant ve ona uygun lastik alıp üzerindekilerle beraber yazlık-kışlık olarak dönüşümlü kullanabilirsiniz, navigasyon dediğimiz şey 250TLye çözülebilen birşey sonuçta. Şimdiden hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: sg83

Hocam navigasyon için 2200TL çok göründü bana, daha kullanışlı şeyler için kullanabilirsiniz bence o parayı, mesela daha büyük jant ve ona uygun lastik alıp üzerindekilerle beraber yazlık-kışlık olarak dönüşümlü kullanabilirsiniz, navigasyon dediğimiz şey 250TLye çözülebilen birşey sonuçta. Şimdiden hayırlı olsun.

Alıntıları Göster
    Ben olsam o fiyata seat exeo alırdım.Cruze dan çok daha kaliteli bir araç.Ayrıca motoru lpg ye uyumlu

• quote:

Orijinalden alıntı: TSForever

Ben olsam o fiyata seat exeo alırdım.Cruze dan çok daha kaliteli bir araç.Ayrıca motoru lpg ye uyumlu

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Dominic-

Hayırlı olsun

Alıntıları Göster
    arkadaşım sana sormuştum bu fiyat 2010 içinmi yoksa 2011 içinmi diye 2010 demiştin.2011 modeller kasım gibi çıkacak diyordun.şimdi chevrolet yardım hattını aradım 2011 model cruze ların bayilerde yer aldığını söyledi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasap_55

arkadaşım sana sormuştum bu fiyat 2010 içinmi yoksa 2011 içinmi diye 2010 demiştin.2011 modeller kasım gibi çıkacak diyordun.şimdi chevrolet yardım hattını aradım 2011 model cruze ların bayilerde yer aldığını söyledi

ben de ilk basta sizin aldiginiz bilgiyi aldim ama merkezi aradim 0800 415 97 16 olan telefondan ve ayni zamanda 0232 853 30 12 numaralari aradim ve Cruze 2011 modeli henuz turkiyeye ulasmadi ve Kasim ayinda Bayiilerde olacaktir.
    Simdi yine Gedizleri aradim ve bana ayni sey soylediler, hatta bu yuzden fiyatlari indirdik diyorlar!

Herneyse gorusleriniz benim icin cok degerli ve bana faydali oldu
    yazan herkese tesekkur ederim!

LPG konusuna gelince GM kesinlikle onaylamiyor! ve garanti gecersiz sayiliyor LPG taktirilsa
    dolaysiyla ben de LPG taktirmicam!
    ve karar kildim Kasim ayini beklicem 2011 modeli gelsin bakalim belki o zaman LPG onaylanir belli degil!

• bizde aynı araçtn yeni aldık bizimki beyaz cruze ls 36.000 fiyat verdiler 34.000 e aldk
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem231

bizde aynı araçtn yeni aldık bizimki beyaz cruze ls 36.000 fiyat verdiler 34.000 e aldk
    15 gün önce Cruze LS PLUS için 36.250 fiyat almıştım..İlk gördüm arabayı,bu forumda okuduklarımın hepsini bir anda unuttum..Aracın içine oturdum ,büyülenmem devam etti(Astra Sedan almak için gitmiştim)...

Neyse kavga döğüş LS PLUS ' ı 36.250 ye düştüler...Benim aracıma da iyi fiyat verdiler...En son dedim bir test sürüşüne çıkayım...Ehliyet fotokopisi,kimlik fotokopisini bile vermiştim kredi için...

Arabaya bindim,tok bir araç...Ama biraz haddinden fazla hantal...3000 devire çıkarıyorum aracı ama banamısın demiyor...Tamam ralli yapacak değiliz ama 36.000 Tl lik arabanın da biraz gitmesi gerekiyor diye düşünüyorum...Uzun yolda ve sollamalarda bu araç atik değil kardeşim..Buna kimse itiraz edemez...Bu kadar lüks olur da azıcık gitmez mi bir araç...Neyse dedim sorun herhalde bende...4000 devir civarlarında kullandım arabayı o zaman da yol bilgisayarına bir baktım-bundan sonra olay koptu- ...Aracı teslim ettik...Dedim ki o kadar sensör koyacağınıza şu arabaya 3-5 beygir daha atsaydınız dedim...Devirli kullanınca ancak gidiyor bu araç ama ben o kadar zengin değilim...Servis danışmanını çağırdılar ve dediklerini aynen aktarıyorum

"Efendim bizede aracın gitmediği ilgili şikayetler geliyor,biz de bunu Opel genel merkezine bildirdik ama bu bir performans aracı değil demişler..."
    İyide kardeşim,ben 36000 verecem az da olsa gitsin isterim,sollamalarda özellikle...

Lafın kısası araç güzel,hoş....Test sürüşü yaptıktan sonra içinize sinerse alın...Göstergenin üst taraflarında ve el freninin oralardaki CLIO plastiklerini de görmezden gelerek...

LPG içinde bana noter onaylı belge hazırlayacağız dediler,noter arkadaşıma sordum,çok esnek bir sektör ve istedikleri gibi at koştururlar dedi...
    Hayırlı sürüşler dilerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idril -- 8 Eylül 2010; 0:12:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: idril

15 gün önce Cruze LS PLUS için 36.250 fiyat almıştım..İlk gördüm arabayı,bu forumda okuduklarımın hepsini bir anda unuttum..Aracın içine oturdum ,büyülenmem devam etti(Astra Sedan almak için gitmiştim)...

Neyse kavga döğüş LS PLUS ' ı 36.250 ye düştüler...Benim aracıma da iyi fiyat verdiler...En son dedim bir test sürüşüne çıkayım...Ehliyet fotokopisi,kimlik fotokopisini bile vermiştim kredi için...

Arabaya bindim,tok bir araç...Ama biraz haddinden fazla hantal...3000 devire çıkarıyorum aracı ama banamısın demiyor...Tamam ralli yapacak değiliz ama 36.000 Tl lik arabanın da biraz gitmesi gerekiyor diye düşünüyorum...Uzun yolda ve sollamalarda bu araç atik değil kardeşim..Buna kimse itiraz edemez...Bu kadar lüks olur da azıcık gitmez mi bir araç...Neyse dedim sorun herhalde bende...4000 devir civarlarında kullandım arabayı o zaman da yol bilgisayarına bir baktım-bundan sonra olay koptu- ...Aracı teslim ettik...Dedim ki o kadar sensör koyacağınıza şu arabaya 3-5 beygir daha atsaydınız dedim...Devirli kullanınca ancak gidiyor bu araç ama ben o kadar zengin değilim...Servis danışmanını çağırdılar ve dediklerini aynen aktarıyorum

"Efendim bizede aracın gitmediği ilgili şikayetler geliyor,biz de bunu Opel genel merkezine bildirdik ama bu bir performans aracı değil demişler..."
    İyide kardeşim,ben 36000 verecem az da olsa gitsin isterim,sollamalarda özellikle...

Lafın kısası araç güzel,hoş....Test sürüşü yaptıktan sonra içinize sinerse alın...Göstergenin üst taraflarında ve el freninin oralardaki CLIO plastiklerini de görmezden gelerek...

LPG içinde bana noter onaylı belge hazırlayacağız dediler,noter arkadaşıma sordum,çok esnek bir sektör ve istedikleri gibi at koştururlar dedi...
    Hayırlı sürüşler dilerim...

Alıntıları Göster
    seat exeoda düşünün derim bir sınıf üst

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.