Şimdi Ara

CRUZE ALICAM SON TAVSIYELERINIZ (ACIL ve ONEMLI) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cruze için 1.4 140(138) hp motorun 2011'de geleceği söyleniyordu.

Ki bence gelmeli , bu araç için yeni bir soluk olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onder46

Cruze için 1.4 140(138) hp motorun 2011'de geleceği söyleniyordu.

Ki bence gelmeli , bu araç için yeni bir soluk olur.

O motor birde otomatik şanzımanla gelirse, Cruze'nin satışlarını epey arttırır.
  • Astra Classic III bakmanızı tavsiye ederim. Motor aynı kalite farklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sye88

Astra Classic III bakmanızı tavsiye ederim. Motor aynı kalite farklı.

olabılır ama.....cruze daha guncel bır kasa.bayıler ınanın hıcbırsey bılmıyor.bekleyın.1.4 motoru cıkarsa eger ıcınız yanar
  • Ben de 2011 modelini beklicem
    kasim ayinda gelecek....az kaldi degil mi
    aradigimda 1.4 turkiyeye gelmicegi dediler bana ama ne kadar saglam bilgi ben de bilmiyorum
    peki 2011 modeli (turkiyeye gelecek olan araba) hangi ozelliklere sahip olacak bu da belli degil!
    beklemekten baska bir cagrimiz yok
    iyi gunler dilerim hepinize
  • Bekle kardeş bana sorarsan, bayii'lerin her dediği doğru olmuyor biranda reklamını görürsün gazetede sonra 1.4 Cruze diye..

Benim bildiğim Chevrolet Lpg kendi uyguluyordu Cruze'a..
  • quote:

Orijinalden alıntı: holyland

quote:

Orijinalden alıntı: djinn_inc

Chevrolet garanti bozulmadan lpg montajı yapmıyor mu?

Malasef Cruze icin yapmiyor ama Aveo ve Lacitti icin yapiyor!!!!!

Aveo ve Lacettide LPG avantajı sunmasının nedeni satılmamasıdır. Bu araçları daha cazip hale getirmek için LPG seçeneğini ekliyorlar. 3-5 gün sonra cruze'un da çok satılmadığı görülünce ona da LPG seçeneği getirilecektir. Cruze alacaklar biraz daha beklesinler. Eminim onun satışını cazip hale getirmek için yapacaklardır bunu.

• SEAT EXEO dururken d sınıfı audi a4 ün kopyası 1.6 hitler motor 6 ileri lpğ 100 yüz uyumlu bilinen motor bir araba dururken chevrelot cruze c sınıfı bir araba alınmaz üstelik garanti dahilinde brc seat la anlaştı gazda takılıyor, cruze da garantiyi bozuyor gaz taktırmak.Yanlız şuandaki exeo ların hepsi 2010 modeldir.
    İlaveten seat leon 1.2 tsi da alabilirsin aymı paraya süper motor tüpe gerek olmaz tam şehiriçi arabasıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyavuz -- 8 Eylül 2010; 15:27:04 >
  • Aslında 1.6 motor kaldırmıyor bu arabayı malesef benim düşüncem 1.8 motorla ithal edilmesi ama ECOTEC motorlar sanki ekonomi yapıcam derken kendilerini kasıyorlarmışçasına performanssız kalıyorlar.(1.6 için) Almanya'da 2.0 motorluları da var Cruze'un üstelik dizel seçeneği de mevcut(malum Almanlar bizim gibi tüpçü değil dizelci) Ama ben Chevy'nin bu kadarını yapacağını tahmin etmiyorum. Orta Sınıftaki Epica'da 2.0 dizel varken o sınıfın müşterilerini Cruze'a kaptırmak istemeyeceklerdir. Yine de ne kadar performanslı ve ekonomik bir motor olduğunu düşündüğümüzde 2.0 dizel süper olurdu Cruze için

• 2.0 T bu da iyi olurdu ama biraz yakıtı ağır olurdu
  • seat exeo gercekden daha mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

2.0 T bu da iyi olurdu ama biraz yakıtı ağır olurdu

Hocam onu bırak 1.4 T bile olurdu buna ya 140 HP bile yeterdi yani bu aracın performanslı olması için
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.