Şimdi Ara

Cruze'dan ne kadar zarar ederim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • chevrolet sıfır araçların fiyatını epey aşağıya çekmişken ikinci el'de de fiyatların bu kadar olmasa da 5-6 bin düşmesi beklenmez mi? şu an ikinci el'den daha ucuza gidiyor sıfırlar chevrolet'de.. sanırım satanlar da ne olup bittiğini bilmiyor, bu durumda hiçbiri araçlarını elden çıkaramaz çünkü
  • Uzun süre binecekseniz neden olmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gün önce chevrolet araç aldım çok memnunumi önceki aracım megane sport tourer 2012 modeldi, şimdiki aracım da 2012 model ve 20,000 TL cebimde kaldı. Araç Aveo ve beklentimin çok üzerinde. İkinci eli umurumda değil.
  • o fiyata başka bu kadar güvenli donanımlı c sınıfı 0 araç bulabilecek misiniz? cruze'yi alarak zarar değil kar edersiniz, yedek parça desteği sürdüğü sürece birileri piyasayı trollemezse bence bi sorun olmaz.
  • Bizim arkadaş da kaça paça Aveo dizelini sattı. Roverlar da iflas etmişti ama hala piyasası var.

Chevrolet ölmeyecektir, parçası hep bulunacaktır bana göre.. Çoğu parçası Opelle ortak zaten yan sanayisi olur o yüzden.

Bu saatten sonra sıfırını almayı düşünmezdim ama elimdekini de kaça paça satmaya gerek yok.
  • Chavrolet Genaral Motors un. Ilgili firma Amerika'da 10 şirket arasında , Gm batarsa Chvy de roler gibi ölür tercih sizin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Protonla karşılaştırılmış ama burdaki sorun bence aracın satılıp satılmaması değil aracın motorunda LPG ile uyumun bir türlü sağlanamaması ve ondan doğan başka sorunlar. Protonun arabaları hala alıcı bulmakta ve özellikle mitsubishinin desteklediği 416-418 modelleri 5-10 gün de satılıp alınmakta. tecrübe ile sabittir.

sizin başta da söylediğim gibi aracı aldıktan sonra LPG ile ilgili yaşayacağınız sorunlar önceliğiniz olsun. yoksa Cruze tasarımı ve konforu çok iyi bir araba
  • Başka araçlara yöneli m hocam kendinize ve paraniza yazık edersiniz

• Otomatik bir araç arıyoruz.

Opel Corsa 2008 40.000km de Arka cam patlatılmış başka bir şey yok. "Hayatım da bu kadar rezil bir şanzıman görmedim" 29250 isteniyor.
    Toyota Corolla 2008 22.000km de 1 değişen 2 boya "Hayatımda bu kadar rezil 2.bir şanzıman görmedim" 35000 isteniyor.
    Ford Focus 2011 Titanium 40000km de tampon ve far değişmiş "Şanzımanını gene beğenmedim kaçırma hızlanma vs açısından" 37000 isteniyor.
    CRUZE 2012 LT 27000kmde "Şanzıman en ufak kaçırma yok, hızlanması motor horultusu :) yerinde" 33500 isteniyor.

Siz olsanız ne alırsınız? Benim gönlüm cruze diyor.
  • kısa süre kullanacaksanız malesef saçma ikinci el piyasası yüzünden zarar etmeniz mümkün olabilir. uzun soluklu kullanacaksanız tabi ki alın; güvenli ve konforlu araç. buradaki bazı boş konuşan arkadaşlara da takılmayın; parçaların çoğu opel ile aynı ve chevrolet avrupadan opel markasına yoğunlaşmak maksatlı çekiliyor batma durumu söz konusu değil. nasıl bugün yeni nesil dacia logan satılmıyor türkiyede sırf renault symbol satışları etkinlenmesin diye; aynısı chevrolet-opel için geçerli...

şu gün üretimi biteli 10 yıldan uzun süre geçen renault 9-11-12 serisi olsun tofaş kuş serisi olsun, tempra olsun bir sürü aracın yedek parçası bulunabiliyorsa cruze'un parçası hayli hayli bulunur.

bizim çokbilmişlerin ağzı durmaz, dediğim gibi kısa süre kullanacaksanız almayın uzun süre binerim diyorsanız alın.
  • BU SaATTEN SONRA CHEV.. ALINMAZ.. bence insanların aklında hep ama olacak.. ikinci el kaygısı olmayan biri alır.. arabaya zevk için binen kişiler..
  • 35 bin TL'ye size 8 hava yastığı, abs, esp, tcs, dijital klima,iyi kötü giden bir ot. Vites veren bir başka marka modeli yok hocam. Artı aracın bir karizmasi var. Euro Ncup'ta 2009 yılında bu sinifin en yüksek puanını alip rekor kırdı bu beğenilmeyen Cruze. Bir lpg takılır binilir. Sonra 60-70 bin km'de çelik subaplar 1000 tl'ye eskilerle değişir. Bir 150 bin km yine binilir. Ben kullandım 2 sene bir kusurunu görmedim. Bugün opel astra sürdüm cosmo paketli, inanın Cruze sürüyormuş gibi hissettim. Çünkü her şey ayni. Sonuç, ben şıpsevdi adamım bir arabaya 2 seneden fazla binemem derseniz uzak durun.(Ben öyleyim, o yüzden sattim, tertemiz Cruze'u 3 ay önce) Yok ben biniciyim dersen alınır. Geçen gün joy paketli dizel Clio'yu 36500'e sattılar gözümün önünde. Artık bu araba piyasasinsa 30 binli rakamlarin değeri yok.

• Bugünk 33bin e anlaştık. Dynomax'a götürdüm. Sol kapı değişmiş çıktı. Adam olur mu öyle şey dedi? Aldığımdan beri bende. Bir şey yok dedi.
    Servise gittik. Marşpiyel sürtmesini getirmişler servise. Sol ön kapı saçı değiştirilmiş kaskodan. Nasıl canım sıkıldı anlatamam. İndirim yap bari dedim. 250 TL indirdi.
    Bende vazgeçtim.

600 TL oldu exper parası verdiğim. Baktırdığım 7. araba.

Benim 2. el bitmiştir. Müslümanlık bitmiş arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepestlove

Bugünk 33bin e anlaştık. Dynomax'a götürdüm. Sol kapı değişmiş çıktı. Adam olur mu öyle şey dedi? Aldığımdan beri bende. Bir şey yok dedi.
    Servise gittik. Marşpiyel sürtmesini getirmişler servise. Sol ön kapı saçı değiştirilmiş kaskodan. Nasıl canım sıkıldı anlatamam. İndirim yap bari dedim. 250 TL indirdi.
    Bende vazgeçtim.

hayırlısı olsun inşallah aradığınız arabayı bulursunuz
  • Batuhan Kılıç kullanıcısına yanıt
    Marka USA da taş gibi duruyor canavar gibi satıyor. Tabi ki batmadı ama Avrupa ve Türkiye de markaya güvenip sahip olanları batırdı ve çok da ayıp etti
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepestlove

Bugünk 33bin e anlaştık. Dynomax'a götürdüm. Sol kapı değişmiş çıktı. Adam olur mu öyle şey dedi? Aldığımdan beri bende. Bir şey yok dedi.
    Bende vazgeçtim.

Sanki beni anlatmışsın, ben hatta şehir dışına gidiyordum bir araç için neyseki o şehirde bir arkadaş yardımcı oldu araba komple boyalı çıktı satacak adam telefonda neler neler söylüyordu bir şey çıkarsa arabayı geri alırım falan filan , arkadaştan durumu öğrenip adamla telefon ile konuşunca bende bilmiyordum yeni öğrendim bilmem ne bin türlü bahaneler artık kime tutturursam mı diye düşünüyor ne, 0 alayım diyorum onların fiyatlarıda malum.

• Rover gibi, o chevrolet lerin esas kaynağı olan daewoo gibi markalara bakarak genel durumu hakkında bir önfikir olabilir gelecek için.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.