0 yani kapama konumuna getirince farlar hala yanıyor ortaya çekınce park lambaları yanıyo sağa açık konumuna getırınce yıne farlar yanıyo
ve gosterge panelınde hıcbır sekılda far işaretı sonmuyor
servıse gıttıgımde baktılar 10-15 dakıka sonra
yenı gelen araclarda bu sekılde dedıler sızce ne kadar doğru
araca hedıye olarak xenon kıt ve farı takmıslar
Aracınız tırdan indirilirken ön tarafı hasar almış (ya da 2. el mi aldınız bilmiyorum belki de önden kazalıdır.) olabilir ve bunu örtmek içinde xenon takmış olabilirler.Yoksa böyle saçma birşey olamaz.
öertmek için xenon takmanın ne ilgisi var
aracta zaten farlar vardı ayrıca xenonda içerden değişiyo
aracı xenon takılmadan 1 gun once gordum sağına soluna baktım
quote:
Orijinalden alıntı: furkantasdemir
Aracınız tırdan indirilirken ön tarafı hasar almış (ya da 2. el mi aldınız bilmiyorum belki de önden kazalıdır.) olabilir ve bunu örtmek içinde xenon takmış olabilirler.Yoksa böyle saçma birşey olamaz.
araç plus paket değilse far kapama düğmesinde sorun olma ihtmali ilk akla gelen..
yok plus ise zaten güneşi görünce sönmesi lazım. beyinde arıza??
sonuçta arıza arızadır , sıfır arabada şanssızlık , geçmiş olsun
Arkadaşlar cruze'de olacağını pek sanmıyorum (hiç duymadım) ama volvo'da şöyle bi özellik var kontağı açdığınızdan itibaren farlar yanar ve kontağı kapatana kadar hiçbir şekilde sönmez.Nedeni ise yol güvenliği için volvo'nun uyguladığı bi özellik.
plus değil
volvo ve mercedes lerde aynı ozellık var muhtemelen cruze'da da aynı ozellık uygulanmaya baslamıs
volvolarda menuden kapatılabılıyo cruze için uretım hattına bilgi verildi cevap bekleniyor