H.sonu Çekmeköy gedizler'e giderek Cruze HB AT almak istediğimi söyledim. ellerinde Otomatik vites HB olmadığını Pazartesi günü fabrikayı arayıp soracaklarını bildirdiler. Bugun aradılar. Fabrikada ve hiçbir bayide maalesef bulamadıklarını 2013 modelleri beklemem gerektiğini söylediler. böyle birşey mümkünmüdür? ALmak istiyoruz ama araç bulamıyoruz. (Vaktim olmadığı için diğer bayileride gezemedim)
Olabilir! Bu fiyatlarla olmaması normal.
3-5-10 kaldıysa, o da istenen donanım da olmaması muhtemel...
Az önce tekrar bayiden aradılar. Kredisi onaylanmayan bir araç boşa çıkmış düşünüyorsanız bekliyoruz diyorlar. yarına kadar dönüş yapacağımız bildirdim. Aracın Modeli Cruze HB LT Plus AT (Sun Roof'lu) füme rengi. Fiyat 42.000 (Son fiyat olarak diretiyorlar)
dün akşam C4 Dizel otomatikleri inceledim 2. el ilan sitlerinde. 2011(yeni kasa) 50.bin km civarı araçlar 40-43 bin arasında..
sizce 2. ele hiç girmeyip direk bu sıfır cruze'u almalımıyım?
800tl indirim olmuş. Fazla indirim olmuyor zaten. Siz almazsanız başkası alacaktır...
2.el ve 0 durumu, dizel/benzinli olunca biraz farklı oluyor. Benzin dokunmaz. Dokunursa da lpg takarım derseniz 0 arabanın tadı başka oluyor.
Ama! birde şartlar durumu var. Bence bu türkiye şartların da, güzel/temiz bir dizel bulabilirseniz kaçırmayın...
Panthér yorumların için teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme