Şimdi Ara

Crv-Kuga-Captiva-hiçbiri? Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Quantum016

quote:

Orijinalden alıntı: 161907

100.000 tl'lik arabayla taksicinin arkasına LPG için yanaşaçağıma gider dizel alırım en azından arabanın şerefi 5 paralık olmaz. Ayrıca bu araçlar (CRV, Capiva, Kuga) hemen hemen aynı güvenlik skorlarına sahip. Ancak genişlik ve rahatlık bakımından Captiva ile CRV , Kuga'dan açık ara öndeler. Kuga hem daha sert hem de iç hacim olarak daha küçük bir araç.Performans konusundada çok büyük beklentilere girmeyin çünkü bu araçlar hem ağır hem de yüksek araçlar . Kuga'yı kullanmadım ama CRV ile Captiva gaza yüklenince sollomalarda ve ara hızlanmalarda sürücüyü üzmüyor. Ama Captiva ile ne yaparsanız yapın 11.0 Lt. üstü bir tüketim sergilemiyor, ama CRV'nin 13.5, 14.0 lt tükettiğine bizzat şahir oldum...

süspansiyon olarak crv mi captiva mı yumuşaktır? bir de captivanın 4x2 olması yol tutuş açısından çok sorun çıkarır mı sizce? ben 120 yi pek geçmem zaten. bir de lpgli crv mi yoksa dizel captiva mı daha az değer kaybeder 2. elde?

Süspansiyon olarak CRV biraz daha yumuşak ama Captiva'nın yol tutuşu ondan daha iyi. Ayrıca bu araçlarda kullanılan 4x4 sistemleri benim bildiğim sadece 40km/h altında devreye giriyor. Kısacası yüksek hızlarda hepsi önden çekişli araçlardan farksız. 2.el konusu ise her zaman değişebilecek bir etken ama benzinin 5 tl olduğu bir ülkede CRV almak biraz riskli. LPG konusuna hiç girmiyorum, çünkü CRV gibi güzel bir araca LPG taktırıp kullanacağınıza almayın daha iyi. Sonra ''LPG ayarı tutmadı'' , ''Çekişten düştü'' , ''Araba LPG'ye geçmedi'' gibi problemlerle uğraşacağıza Captiva alın daha iyi. Ayağınıza hakim olabilirseniz, 8.6, 9.0lt gibi değerler Captiva ile hayal değil...

• quote:

Orijinalden alıntı: Quantum016

quote:

Orijinalden alıntı: dusau

şuanda 10 bin indirim olduğu için captiva eğer freemont listeye dahil edilemiyorsa.

ltz 98 bin civarıydı 88 mi oldu

Metalik boya ve araç tescille 90.000 civarında olur diğer arabalardada bu masrafları ekleyerek gercek fiyatlarını görmek lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar tekrar merhaba. citroen c5 tourer'ı nasıl bilirsininz? konforlu mudur? cehaletimi bağışlayın bu 6 ileri otomatikleştirilmiş vites nasıl bişey? kullunımı kolal mı? şanzıman sorun çıkartır mı sizce? citroenlerin süspansiyonları yumuşak olur derler doğru mudur? yakıt tüketimi de oldukçu makul görünüyor. sanki bu araç işimi görür gibi geldi. eğer şanzımanı güvenilir ve süspansiyonu iyi ise ciddi olarak düşünebilirim. bir de bu araç 2. elde çok üzer mi sizce?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.