Kurbağa sevimli bir hayvandır. Aramızda mutlaka kurbağa sevenler vardır. Yağmurda, çamurda, suda iyi gider.:)
Kutu kutu diyebilirim ama kurbağayı anlayamadım. Bu kadar köşeli hatlara kurbağa söylenebilecek en son benzetme. En yakışıklı SUV değil tabi, yine de herkesin bir seveni vardır ama
2 yıl oldu x-trail ile, çok memnunum, hem servisinden, hem sağlamlığından, hem yakıt masrafından hem de performansından. Ben sıfır aldığımdan 6-7 yıl sonra gözüm o zamanki Nissan muadili olur...
Motor - şanzuman olarak her ikisi de hemen aynı şeyi sunuyor.
CR-V' nin iç mekanı daha geniş, daha ferah ve bence kesinlikle daha kaliteli.
Ayrıca çeşitli detaylarla çok fonksiyonel kullanım alanları yaratmışlar gerek bagajda gerek kabin içinde CR-V' de.
Rav4 benim hiç ilgimi çekmeyen bir kasa. İç mekanda toyota' nın çıkardığı iş hiç hoşuma gitmiyor benim bu araçta..
dolayısıyla bu ikisi arasından seçimim pek terddüt etmeden CR-V olurdu.
quote:
Orijinalden alıntı: ace34
Önümüzdeki ay bir SUV almayı düşünüyorum. 2-3 aylık forum takibi sonrası CRV almayı kafaya koymuştum. Ancak RAV4 kafamı kaıştırmaya başladı. Şöyle ki:
Malum her ikisinin de baz modeli 75.000TL civarında. Deri koltuk farkı için 5000TL extra vermek istemediğimden baz modeller benim için yeterli. Dış görünüm olarak CRV'nin daha cool bir havası var, çok beğeniyorum. Ancak CRV'nin kasası önümüzdeki yıl değişecek, dolayısıyla 1 yıl sonra eski model konumuna düşecek :( RAV4 bu yıl yenilendi. 4-5 sene yenilenmeyeceğinden eski model konumuna düşmeyecek. Herkes CRV'nin iç konforundan bahsediyor ama donanım olarak RAV4 kağıt üzerinde çok daha iyi görünüyor. RAV4'ün yokuş iniş-çıkış desteği gibi bazı artıları da var. Hakikaten iç konfor açısından CRV, RAV4'ten çok mu üstün? Uzattım biliyorum ama son olarak şunu da sormak istiyorum: arazi performansında hangisi üstün?
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
ikisi de araziye uygun araçlar değil. (Bir ara rav 4 modifiye edip yarışa sokablirmiyiz diye araştırmıştık )
Tabiki Rav4 daha iyidir. CRV kamyon gibi çok hantal.