Şimdi Ara

CRV mi -RAV4 mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
16.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önceki tartışmalarda çoğunluk hep CRV demiş. Ancak Rav4 şimdi valvematic motor ile yenilendi. Teknikten çok anlamam. RAV4 veya CRV nin standart modellerinden (deri koltuksuz) birisini alacağım. Teknik özellikler dışı anladığım :
    RAV4 yarım deri koltuki elektrikli ve ısıtmalı koltuklarla, CRV de yok.
    RAV4 triptonic vites ve Valvematic yeni motor. CRV otomatik vites.
    RAV4 sunroof, CRV de yok,
    RAV4 karartmalı arka cam, CRV de yok,
    CRV RAV4 e göre daha geniş iç mekan,
    RAV4 ün lastiği dışarıda,

Bunlara teknik özelleri de katarsak CRV mi, RAv4 mü ? RAV4 3.500 TL daha ucuz.

• Yapay Zekanın Yanıtı

CR-V mi RAV4 mü: Karşılaştırma Rehberi

Arazi araçları piyasasını domine eden iki popüler model olan Honda CR-V ve Toyota RAV4, karşılaştırma yapmaya değer iki seçenektir. Bu rehber, hangisinin sizin için en iyi seçim olduğunu belirlemenize yardımcı olacaktır.

Performans ve Güvenilirlik

Her iki SUV da güvenilirlikleri ve performanslarıyla bilinir. CR-V, 190 beygir gücüne sahip 1,5 litrelik turboşarjlı bir motora sahipken, RAV4, 203 beygir gücüne sahip 2,5 litrelik dört silindirli bir motora sahiptir. CR-V daha iyi yakıt verimliliği sunarken, RAV4 daha güçlü bir motora sahiptir.

İç Mekan ve Bagaj Alanı

Hem CR-V hem de RAV4 ferah iç mekanlara ve cömert bagaj alanlarına sahiptir. CR-V, daha fazla arka koltuk baş ve bacak mesafesi sunarken, RAV4 daha fazla kargo kapasitesi sağlar. Her iki araç da yüksek kaliteli malzemeler kullanır ve iyi donanımlıdır.

Teknoloji ve Güvenlik

CR-V ve RAV4, en son teknolojik özellikleri sunar. Her iki araç da Apple CarPlay ve Android Auto entegrasyonuna sahiptir. RAV4, daha gelişmiş bir bilgi-eğlence sistemine sahipken, CR-V, daha fazla güvenlik özelliği sunar.

Fiyatlandırma ve Değer

CR-V ve RAV4, benzer fiyat aralıklarındadır. CR-V, daha uygun fiyatlı bir temel modeli sunarken, RAV4 daha iyi donanımlı bir üst düzey model sunar. Her iki araç da paranızın karşılığını veren seçeneklerdir.

Sonuç

Hem CR-V hem de RAV4, mükemmel arazi araçlarıdır. Hangisinin sizin için en iyi seçim olduğuna karar verirken, önceliklerinizi göz önünde bulundurmalısınız. Daha iyi yakıt verimliliği, iç mekan genişliği ve güvenlik özellikleri arıyorsanız CR-V daha iyi bir seçim olabilir. Daha güçlü bir motor, daha fazla kargo kapasitesi ve gelişmiş teknoloji arıyorsanız RAV4 sizin için doğru tercih olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hocam görünüm olarak crv ama donanım ve fiyat olarak rav4 daha iyi.teknik olarak pek bilgim yok ama çok farkları olacağını sanmıyorum

neticede ikiside kendini kanıtlamış markalar, ikisinin de öne çıktığı noktalar vardır ve birbirlerini dengeler diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yakutsk

hocam görünüm olarak crv ama donanım ve fiyat olarak rav4 daha iyi.teknik olarak pek bilgim yok ama çok farkları olacağını sanmıyorum

neticede ikiside kendini kanıtlamış markalar, ikisinin de öne çıktığı noktalar vardır ve birbirlerini dengeler diye düşünüyorum.
    ikisinide o kadar verme..al bi tiguan keyfine bak..
    japonlara takılma derim
  • Beyaz bir CRV
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengiz Ç.

Beyaz bir CRV
    Geniş ve ferah bir mekan istiyorsan CR-V. Donanım olarak CR-V Executive daha iyidir diye düşünüyorum.
    CR-V kasa olarak daha iri duruyor. Rav4 Nissan Qashqai'ye yakın duruyor. Bunun dışında pek bir fark olacağını sanmıyorum.
    Bu arada ne alaka demezseniz, Subaru Forester benzinli ya da dizel versiyonlarına bir bakın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GAYRI

Geniş ve ferah bir mekan istiyorsan CR-V. Donanım olarak CR-V Executive daha iyidir diye düşünüyorum.
    CR-V kasa olarak daha iri duruyor. Rav4 Nissan Qashqai'ye yakın duruyor. Bunun dışında pek bir fark olacağını sanmıyorum.
    Bu arada ne alaka demezseniz, Subaru Forester benzinli ya da dizel versiyonlarına bir bakın derim.

Alıntıları Göster
    2side güzel araba amcak crv daha heybetli duruyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: witchking34

2side güzel araba amcak crv daha heybetli duruyor...

Alıntıları Göster
    rav4 küçük duruyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Qasqhai Mi Sportage Mi?
    4 yıl önce açıldı
    honda hrv mi crv mi?
    17 yıl önce açıldı
    honda CRV mi toyota RAV4 mu?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fünfzehn

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Daha fazla donanım, daha iyi vites, daha iyi motor ve 3500tl parayı tercih ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcugum

Daha fazla donanım, daha iyi vites, daha iyi motor ve 3500tl parayı tercih ederim.

Alıntıları Göster
    ikisinin de düşük donanımlıları 76 civarı değil mi? 3500 TL farkı anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: autograph

ikisinin de düşük donanımlıları 76 civarı değil mi? 3500 TL farkı anlamadım.

Alıntıları Göster
    Kesinlikle CRV.

Aurislerin 132 benzinlilerinde valfmatik arızalarını noldugunu duymustum. Vtecler 20 senedir sorunsuz

Tiptronik CRv de olması lazım olmasada sorun degil. Hiç kullnacagınızı sanmıyorum.

Bence Honda toyata rekabetinde honda one gecmıstır. Toyota bile dediki hızlı buyumeye yoneldik eski kalitemizi koruyamadık.

Ayrıca CRV nin goruntusu yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: burakNSX

Kesinlikle CRV.

Aurislerin 132 benzinlilerinde valfmatik arızalarını noldugunu duymustum. Vtecler 20 senedir sorunsuz

Tiptronik CRv de olması lazım olmasada sorun degil. Hiç kullnacagınızı sanmıyorum.

Bence Honda toyata rekabetinde honda one gecmıstır. Toyota bile dediki hızlı buyumeye yoneldik eski kalitemizi koruyamadık.

Ayrıca CRV nin goruntusu yeter

Alıntıları Göster
    Sanırım sitemizin Honda Uzmanı'na kalacak bu başlık :) Kendisi başlığı görürse gelir tahminimce.

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Sanırım sitemizin Honda Uzmanı'na kalacak bu başlık :) Kendisi başlığı görürse gelir tahminimce.

Alıntıları Göster
    arkadaşımın civic i için servise gittiğimizde crv i incelemiştim .80.000 tl veip bi sunroof bile alamamak ki rakiplerinin hepsinde var beni şaşırtmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RECEP____KOVBOY

arkadaşımın civic i için servise gittiğimizde crv i incelemiştim .80.000 tl veip bi sunroof bile alamamak ki rakiplerinin hepsinde var beni şaşırtmıştı.

Alıntıları Göster
    Bence CRV.
  • Bence iki aracı da test edin. Crv'de sadece dergilere bağlı duyduklarımı aktarayım size. Yol tutuşta binek otomobiller kadar rahat olduğunu, performansın sadece yeterli ölçüde olduğunu, arazide başarısız olduğunu....

Rav4 hakkında bir bilgim yok. Bence 2 aracı da test edin. Hoşunuza hangisi giderse onu alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeandan

Bence iki aracı da test edin. Crv'de sadece dergilere bağlı duyduklarımı aktarayım size. Yol tutuşta binek otomobiller kadar rahat olduğunu, performansın sadece yeterli ölçüde olduğunu, arazide başarısız olduğunu....

Rav4 hakkında bir bilgim yok. Bence 2 aracı da test edin. Hoşunuza hangisi giderse onu alın.
    bence ford kuga powershift getirdiğinden beri en cazip suv bir inceleyin derim hemde dizel fiyatıda uygun
  • quote:

Orijinalden alıntı: obenturkcan

bence ford kuga powershift getirdiğinden beri en cazip suv bir inceleyin derim hemde dizel fiyatıda uygun

Alıntıları Göster
    Yakıt tüketimi verilerine bakılırsa şehir içi RAV4 9.4 lt diyor. Dizellerde bile 8 dolayında. Bu açıdan bakıldığında cRV den hayli önde görünüyor. CRV daha heybetli duruyo gibi ama daha hantal.

RAV daha atak diyolar ama test etmedim.Hakikaten RAV4 ü test eden ve izlenimlerini bize bildirebilecek olan var mı acaba ?
    Ford kuga da iyi görünüyor ama donanım ekleyince fiatı onun da 78-80 dolayına çıkıyor. Yakıt tüketimi de teknik verilerinde 8-8.5 dolayında şehir içi. Sanki toyota RAV4 öne çıkıyor gibi ne de olsa japon toyota başkadır Ne dersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: drcenk

Yakıt tüketimi verilerine bakılırsa şehir içi RAV4 9.4 lt diyor. Dizellerde bile 8 dolayında. Bu açıdan bakıldığında cRV den hayli önde görünüyor. CRV daha heybetli duruyo gibi ama daha hantal.

RAV daha atak diyolar ama test etmedim.Hakikaten RAV4 ü test eden ve izlenimlerini bize bildirebilecek olan var mı acaba ?
    Ford kuga da iyi görünüyor ama donanım ekleyince fiatı onun da 78-80 dolayına çıkıyor. Yakıt tüketimi de teknik verilerinde 8-8.5 dolayında şehir içi. Sanki toyota RAV4 öne çıkıyor gibi ne de olsa japon toyota başkadır Ne dersiniz?

Alıntıları Göster
    Önümüzdeki ay bir SUV almayı düşünüyorum. 2-3 aylık forum takibi sonrası CRV almayı kafaya koymuştum. Ancak RAV4 kafamı kaıştırmaya başladı. Şöyle ki:

Malum her ikisinin de baz modeli 75.000TL civarında. Deri koltuk farkı için 5000TL extra vermek istemediğimden baz modeller benim için yeterli.
    Dış görünüm olarak CRV'nin daha cool bir havası var, çok beğeniyorum. Ancak CRV'nin kasası önümüzdeki yıl değişecek, dolayısıyla 1 yıl sonra eski model konumuna düşecek :( RAV4 bu yıl yenilendi. 4-5 sene yenilenmeyeceğinden eski model konumuna düşmeyecek.
    Herkes CRV'nin iç konforundan bahsediyor ama donanım olarak RAV4 kağıt üzerinde çok daha iyi görünüyor. RAV4'ün yokuş iniş-çıkış desteği gibi bazı artıları da var. Hakikaten iç konfor açısından CRV, RAV4'ten çok mu üstün?
    Uzattım biliyorum ama son olarak şunu da sormak istiyorum: arazi performansında hangisi üstün?

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: ace34

Önümüzdeki ay bir SUV almayı düşünüyorum. 2-3 aylık forum takibi sonrası CRV almayı kafaya koymuştum. Ancak RAV4 kafamı kaıştırmaya başladı. Şöyle ki:

Malum her ikisinin de baz modeli 75.000TL civarında. Deri koltuk farkı için 5000TL extra vermek istemediğimden baz modeller benim için yeterli.
    Dış görünüm olarak CRV'nin daha cool bir havası var, çok beğeniyorum. Ancak CRV'nin kasası önümüzdeki yıl değişecek, dolayısıyla 1 yıl sonra eski model konumuna düşecek :( RAV4 bu yıl yenilendi. 4-5 sene yenilenmeyeceğinden eski model konumuna düşmeyecek.
    Herkes CRV'nin iç konforundan bahsediyor ama donanım olarak RAV4 kağıt üzerinde çok daha iyi görünüyor. RAV4'ün yokuş iniş-çıkış desteği gibi bazı artıları da var. Hakikaten iç konfor açısından CRV, RAV4'ten çok mu üstün?
    Uzattım biliyorum ama son olarak şunu da sormak istiyorum: arazi performansında hangisi üstün?

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

Alıntıları Göster
    ben 09 model olarak 08 sene sonunda crv ile beraber başka araçlarda aldım hondadan.o dönemki fiyatları baz alırsak bugun her bır araç için 10bın tl civarında zam yapılmış durumda ve ogunku yakıt hesaplarımla evdeki hesap çaşıya uymadı.crvyi kardeşim şehiriçi kullanıyor bende accordu daha ziade şehirdışı kullanıyorum.crv yakıt tüketimi olarak jipler arasında en makulu ama imkanınız varsa dizel freelander falan bakmanızı tavsiye ederim bayi çıkışlı.çünkü 50 krş ve üzeri şehirçi crvde, yakıt tüketimi 12-13lt ekranda yazıyor ama geçiyor.bende artık şehiriçinde bile devamlı elim cruıseda hızı yakalar yakalamaz sabıtlıyorum devır oynamasın diye.eğer freelander vs gibi araçlardaki meblalar yüksek geliyorsa 10-20 k da tam donanım crv alınız.benim araçlarım her biri 100k ya gelmiş durumda ve kesinlikle hiçbir şikayetim olmadı bir iki noksanlık haricinde, takıntı olduğum konudada honda servisi gayet başarılı memnuyetımı sağlıyor.sizde boşuna paranızı eksik donanımlı deri koltuksuz vs araçla çaba harcamayın.ben serviste ayrıca hondaya dvd sistemide taktırdım.yanı bu tip bir honda crv ikinci elde düşük kmlerde bulmanız çok zor olmaz sıfır için çok zorlamaya gerek yok.hatasız boyasız birçok araç bulunur diye düşünüyorum.yeni kasa konusundada 2013 model olarak 2012 ortasında gelecek bilginiz olsun.bana yanlış bilgi vermedilerse.rav 4 içinde eğer baktığınız araç dizelse az yakıyorsa onu tercih edin. fazla km yapıyorsanız donanımdan daha çok ben yakıta takmış durumdayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: pershing105

ben 09 model olarak 08 sene sonunda crv ile beraber başka araçlarda aldım hondadan.o dönemki fiyatları baz alırsak bugun her bır araç için 10bın tl civarında zam yapılmış durumda ve ogunku yakıt hesaplarımla evdeki hesap çaşıya uymadı.crvyi kardeşim şehiriçi kullanıyor bende accordu daha ziade şehirdışı kullanıyorum.crv yakıt tüketimi olarak jipler arasında en makulu ama imkanınız varsa dizel freelander falan bakmanızı tavsiye ederim bayi çıkışlı.çünkü 50 krş ve üzeri şehirçi crvde, yakıt tüketimi 12-13lt ekranda yazıyor ama geçiyor.bende artık şehiriçinde bile devamlı elim cruıseda hızı yakalar yakalamaz sabıtlıyorum devır oynamasın diye.eğer freelander vs gibi araçlardaki meblalar yüksek geliyorsa 10-20 k da tam donanım crv alınız.benim araçlarım her biri 100k ya gelmiş durumda ve kesinlikle hiçbir şikayetim olmadı bir iki noksanlık haricinde, takıntı olduğum konudada honda servisi gayet başarılı memnuyetımı sağlıyor.sizde boşuna paranızı eksik donanımlı deri koltuksuz vs araçla çaba harcamayın.ben serviste ayrıca hondaya dvd sistemide taktırdım.yanı bu tip bir honda crv ikinci elde düşük kmlerde bulmanız çok zor olmaz sıfır için çok zorlamaya gerek yok.hatasız boyasız birçok araç bulunur diye düşünüyorum.yeni kasa konusundada 2013 model olarak 2012 ortasında gelecek bilginiz olsun.bana yanlış bilgi vermedilerse.rav 4 içinde eğer baktığınız araç dizelse az yakıyorsa onu tercih edin. fazla km yapıyorsanız donanımdan daha çok ben yakıta takmış durumdayım.

Alıntıları Göster
    Eğer arazi performansı önemliyse ikiside değil. Aynı fiyat, daha sağlam, 4 çeker sistemi daha iyi olan Nissan X-Trail almalısınız. (Üçünün karşılaştırmasını okumuştum bir yerde x-trail hem arazi hemde diğer özellikler bakımından önde bir araç).

• quote:

Orijinalden alıntı: ukubat

Eğer arazi performansı önemliyse ikiside değil. Aynı fiyat, daha sağlam, 4 çeker sistemi daha iyi olan Nissan X-Trail almalısınız. (Üçünün karşılaştırmasını okumuştum bir yerde x-trail hem arazi hemde diğer özellikler bakımından önde bir araç).

tipi ne olacak kurbağa gibi:))
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.