< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E68E7D09F -- 4 Ocak 2021; 20:52:33 > |
Qasqhai Mi Sportage Mi?
-
-
İkisi arasında Sportage ama bence bir de Tucsona bakın.
-
O paraya Tucson boş paket oluyor hocam bilerek eklemedim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E68E7D09F
O paraya Tucson boş paket oluyor hocam bilerek eklemedim.Yanlız Tucson un boşu bile emsal araçlardan bayağı dolu oluyor, emsal modellerin tek tek donanımına bakın isterseniz, karar sizin.
-
Hocam arabayı engelli indirimiyle alacaklar ona göre fiyat sınırı koymuşlar sanırım burada koyduğum paketler en üstün bir altı. -
quote:
Hocam arabayı engelli indirimiyle alacaklar ona göre fiyat sınırı koymuşlar sanırım burada koyduğum paketler en üstün bir altı.Anladım o zaman durum başka, sportage daha geniş, daha güçlü ve daha güzel duruyor, o zaman ikisi arasında ben sportage alırdım. Hayırlısı olsun.
-
quote:
Hocam arabayı engelli indirimiyle alacaklar ona göre fiyat sınırı koymuşlar sanırım burada koyduğum paketler en üstün bir altı.330 değilmi hocam yeni üst limit? bunlar aşıyor fiyat olarak. dizel grandland-x, seat ateca bunlarada bakılabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 4 Ocak 2021; 20:53:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyat yanlış olabilir hocam onun önemi yok zaten -
ateca - grandland
Kia hocam çok güzel bir araçtır. -
Ben de hem tip hem güç olarak beğendim -
quote:
Ben de hem tip hem güç olarak beğendimkia o ağırlık ile şehiriçi çok fazla yakar. 5 litre şaka diye yazmışlar herhalde.
Zaten fabrika verilerini sadece motor varken veya araba bant üzerindeyken yapıyorlar sanıyorum yoksa mümkün değil o kadar yakması. Peder bey için değişen çok şey yok zaten onda 136hp astra var onu satıp bunu alacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E68E7D09F -- 4 Ocak 2021; 21:25:33 > -
quote:
Zaten fabrika verilerini sadece motor varken veya araba bant üzerindeyken yapıyorlar sanıyorum yoksa mümkün değil o kadar yakması. Peder bey için değişen çok şey yok zaten onda 136hp astra var onu satıp bunu alacakastra'ddan memnunsa grandland-x bakın.
Hocam arabayı engelli indirimiyle alacak ona uygun arabalar bunlarmış ama bir sorayım -
quote:
Hocam arabayı engelli indirimiyle alacak ona uygun arabalar bunlarmış ama bir sorayımhaklısınız C-SUV'larin birçoğu limitin üzerinde (330k) kalıyor artık maalesef. ancak başka konudaki arkadaş ötv'siz grandland alınabiliyor demiş.
https://forum.donanimhaber.com/wolksvagen-t-roc-mu-opel-grandland-x-enjoy-mu--147094128-3#147307902
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 4 Ocak 2021; 22:40:7 >
Sportage daha iyi olur. Qq eskidi artık
Up, Pakaji hocam olaydı şimdi derdi bana -
Ötv siz Grandland X alınabiliyor. 8 ileri otomatik. Dizeli 180 - 185. Benzinli 165 - 175 fiyat veriyorlar.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
İkisi arasında Sportage ama bence bir de Tucsona bakın. |
Yanlız Tucson un boşu bile emsal araçlardan bayağı dolu oluyor, emsal modellerin tek tek donanımına bakın isterseniz, karar sizin. |
Anladım o zaman durum başka, sportage daha geniş, daha güçlü ve daha güzel duruyor, o zaman ikisi arasında ben sportage alırdım. Hayırlısı olsun. |
Benzer içerikler
- ekspertiz şanzımana bakar mı
- clio 4 bakım sıfırlama
- far neden buhar yapar
- eski plakayı yeni araca aktarma 2024
- dayco triger seti yorumları
- opel rocks e
- jeep avenger fiyat
- togg sipariş
- bmw x5 2024 fiyat
- honda zrv 2024 fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X