Şimdi Ara

Qasqhai Mi Sportage Mi? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
1
Favori
6.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-E68E7D09F

Hocam 1.2 motoru uyuyor sadece yoksa direkt alınacak bir araba.
    1.2 de ne sıkıntı var 130 hp alet bas gitsin kardeşim dizelmi kaldı
  • kimbehicayy kullanıcısına yanıt
    Düşük hacimli motorlar çabuk biter diyorlar.
  • quote:

Düşük hacimli motorlar çabuk biter diyorlar.
    Kim diyor kardeşim kahvedeki Ahmet abimi?
    Ahmet abi milyardolarlık yatırım yapan şirketlerden dünyanın en iyi okullarında okuyup mühendis olmuş bu firmalarda çalışan argecilerden dahamı iyi biliyor bu arkadaşlar düşünmemişmi sence bunu
    Ne dizel ne hibrit devir şu anda düşük hacim benzin devri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 6 Ocak 2021; 17:52:29 >
  • kimbehicayy kullanıcısına yanıt
    Olay o değil, mühendis ne yaparsa yapsın bu arabayı sıkıştırmaya geldi mi 1.2 daha çok yıpranır. Ama yine de bizimkilere bi söyleyecem.
  • quote:

Olay o değil, mühendis ne yaparsa yapsın bu arabayı sıkıştırmaya geldi mi 1.2 daha çok yıpranır. Ama yine de bizimkilere bi söyleyecem.
    Puff önyargınızı yıkmaya uğraşamicam doğrudur kardeşim
  • 3 silindirli Grandland, hani sarsabilir filan denmesini anlarım da 130 beygir 1.2 motor, hem tasarruflu hem de güçlü olur.

Yıllardır dizel kullanıyorum. Yanlış anlamayın ama ben bile 13 yıldan sonra benzinliye geçebiliyorsam demek ki bir nedeni vardır. Bulabilirseniz bazı bayilerde dizelleri de var, 1.5 motorluk. Ama 2020 model çünkü kalan araçlar varsa vardır.

• %100 Kia. Geniş, yüksek ve fiyatına göre süper motor. Ayrıca 3 sene sonra da dikkat çekecek.

Qasqai hem minik hem içi eski. Kasa değişmeden alınmaz .

Kia yerine Citroen düşünebilirsin. Benzinli istiyorsan net Tiguan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 7 Ocak 2021; 3:45:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kievim peder emekli maasini heba etmesin yaziktir bak, suriyede o kadar subay sehit oldu emeklilige hak kazanmak ve tazminat almak icin iceriye gittiler basvurup 40-50 yasindaki adamlar. Cunku suriye gorevi sarktan gidiyor dogu gorevinden yirtiyorsun ve tazminati saglam oluyor.

Ben olsan japon alirim hyundai motoru cok yakiyor ve kalitesi asagida japondan. Japonlar hata yapinca harakiri yapiyorlar kim jong yapmaz oyle seyler uckagitci adamin tekiymis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Hahahaha sağolasın yalnız kendisinin askerlikle alakası yok :) Araba seçimini kendisine bırakıyorum T-Roc falan da bakacakmış kendi seçsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musetea

%100 Kia. Geniş, yüksek ve fiyatına göre süper motor. Ayrıca 3 sene sonra da dikkat çekecek.

Qasqai hem minik hem içi eski. Kasa değişmeden alınmaz .

Kia yerine Citroen düşünebilirsin. Benzinli istiyorsan net Tiguan.

Hocam kia'nın kasası şahsem beğenmiyorum. yumurta gibi araba. keskin elmas kesim diye tabir edilen tarasımlar hoşuma gidiyor. Sizin yoruma kadar yorum yapmayı düşünmüyordum ama, kia'nın kasası kaç yıllık? QQ eski kasa evet, eski ve çok sattığı göz alıştı yenisini arıyor 0 alacak insan doğru. ancak Kia kaç yıldır aynı kasada satıyor arabayı. 3 yıl sonra bu tarasımda araç bulmak zor olacak, yeni trend keskin hatlı araçlar. 3 yıl sonra qq yine prim yapar kia yumurta der geçerler. böyle itici bir kasa görmedim. Alma diye bağırıyor.

@KievKarambolü Umarım istedikleri beğendikleri bir araç alırlar. Zamanında Tucson ile QQ arasında kalmıştım. Dizel Tucson yok diye dizel qq aldık memnunuz. QQ 1,6 bu arada. Benzinlu suvlar yaşadığın şehre göre değişkenlik gösterse de yokuşlu engebeli şehirlerde aşırı yakıyorlar. tiguan Zonguldak'Da 9 Litrelerde dolaşıyor basarsan. Dizel QQ 7,1 Litrelerde dolanıyoruz.

O zamanki imkanlarım olsa tucson alırdım ful+full araçtı yok yoktu arabada. QQ da güzel ancak tasarım ve teknoloji eskidi biraz. Kia'lara bakmıyorum, Yeni çıkan ATECA'da güzel, fiyat uygunsa kontrol et derim.

• Sportage alırdım. Qashqaiden daha geniş ve motoru daha güzel. Fiyatta iyi.

• sportage daha iyi bence...ama Citroen C5A yı da gözönüne alabilrisiniz...başarılı bir seçenek.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.