Şimdi Ara

Nissan Xtrail Nasıldır ? Tiguan Mı Xtrail mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Suvların hemen hepsine baktık dizel şart ama tigu için belki 1.4tsi olabilir

Qq iç mekan kalitesi tiguandan tucson dan vs kötü ama dizel ve full donanımda koltuklar güzel donanım iyi full 170.000 bir altı 150.000 bin

Tiguan en kaliteli iç mekana sahip dış görünüş highlinede güzel dışardan heybetli duruyor ama benzinli ve donanımı çok boş 190.000 tl ye ısıtmalı koltuk bile yok

Tucson iyi güzel f/p fakat piyasada fazla var göz doygunluğu oldu artık ikinci elide kötü

3008 iç mekan şüphesiz en iyisi ama içerisi çok dar ve alçak içerde boğuldum resmen ki orta boyluyum (1.77) fiyatıda biraz balon

Xtrail heybetli güzel geniş ferah aklımıza bu yattı yinede almadan sorayım dedim

Subaru vs önermeyin bütce maks 205 bin suv ve 0 olmalı
    tiguan hariç dizel şart.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zaten siz Tiguan için dizel şartınızdan vazgeçmişsini. Aslında ne alacağınızk belirlemişsiniz. Birde Tiguan'ın boş hali 190 bin iken fiyatı balon değilde 3008'in fiyatı balon oluyor. Enterasan gerçekten.

• X-Trail iğrenç cvt şanzıman hariç çok güzel bir araç

stoklarda 1.6 dizel manuel 4x4 X-trail bulursanız X-trail öneririm.

Bir diğer önerimde 1.6 çift turbo dizel motorlu ve ZF şanzımanlı Honda CR-V olur. Yeni kasasının yakında çıkacak olması ve 4x4 sisteminin başarılı olmaması hariç başarılı bir araç.

Tiguan hem çok pahalı olması hem donanımın boş olması hem benzinli olması hemde saatli bomba DSG şanzımandan ötürü almazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donald Draper -- 20 Ocak 2018; 14:4:39 >
  • tiguan highline ama günümüzde nerdeyse b sınıflarında bile olan koltuk ısıtmanın 190 lık arabada olmaması kötü

3008 210.000 tl ve o daracık simsiyah boğucu iç mekanla evet fiyatı balon

• Donald Draper kullanıcısına yanıt
    crv nin yenisi geleceginden ve bizde 5-7 sene bineceğimizden almışken güncel olsun en azından 5 sene kasa değişmeyeceginden yeni arabaya biniyor olalım diye düşünüyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Sexyandknowing

crv nin yenisi geleceginden ve bizde 5-7 sene bineceğimizden almışken güncel olsun en azından 5 sene kasa değişmeyeceginden yeni arabaya biniyor olalım diye düşünüyoruz

Ben de konu basligindaki araçlar arasında kaldım. Siz aldınız mı araç merak ettim. Ben de xtrail i beğendim ama 2 yıl garanti ve cvt sanziman dan dolayi 6 yıl garantili crv ye kayiyorum ama onun da yeni kasasinin çıkacak olmasi dezavantaj tabi çok kararsizim...

• Xtraile bindim, aralarında en suv gibi duran o. Içi de genis, koltuklar-donanım mükemmel. Yalnız ses sistemi, ortadaki ekranın teknolojisi arayuzu falan kötü. Motor sesi çok, yalıtım orta, tatmin etmedi beni. Yakıtı o ağırliğa mükemmel.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    honda hrv mi crv mi?
    16 yıl önce açıldı
    Qashqai mi corolla mı?
    6 yıl önce açıldı
    Suzuki Vitara' mı yoksa Honda Hrv' mi
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • x trail ve tiguan ? yatırım amaçlı mı yoksa verdiğim paranın hakkını almak mı ? sorusu aklıma takıldı . geniş donanım koltuk adeti ferahlık heybetli duruşu istiyorsanız kesinlikle x trail. yok 2nci eli kuvvetli satınca para kazanayım boş olsa da olur yakıtı benzin olsun su gibi içsin rahatlık benim neyime derseniz tiguan derim . uzun vadeli düşünürseniz boş araba hayal kırıklığı yarata bilir . siz arabayı süreceğinize araba sizi sürer
  • Bende açık ara 3008...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.