Şimdi Ara

tiguan mi ? 3008 mi ? tucson mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
37.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • siz olsaniz hangisiniz secersiniz ? neden ? sifir yada 1-2 yasinda ( aile aracı olarak düşününce )

tiguan 1.6 highline manuel
    3008 eat8 sanziman 1.5 dizel otomatik
    tucson 1.6 dizel dct sanziman
    kia sprotage dizel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi singlewalf -- 23 Ağustos 2019; 14:41:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Üçü arasından (üçü de turbo benzinli olacaktı) Tucson'u tercih etmiştim, şimdi tekrar alacak olsam dizelde de gene Tucson alırım.
    Hepsini tek tek test edin, ben hepsini deneyerek karar vermiştim (3008 in test araçları hep dizeldi)
    Tasarım, yüksek güvenlik skorları, 4 çeker oluşu, garanti süresi, servisinin bana çok yakın oluşu, performansı ve standart otonom özellikleri yüzünden Tucson'u tercih etmiştim, o sene 2.aracım Golf 7 olduğundan Tiguan Golf'ten sonra biraz fazla heyecansız gelmişti..
    Ya tabi para kolay kazanılmıyor insanlar aracını satarken çok fazla değer kaybetmesini istemiyor. Ama arabayı binmek için mi alıyorsunuz yoksa satmak için mi ? Nispeten uzun sayılabilecek bir süre binilecekse ikinci el zararını çok takmaz insan. Bir de artık Peugeot ikinci elde korkunç zararlar etmiyor çünkü marka algısı epey yükseldi.
  • ben 3008 tercih ederdim. bütün özellikleri aynı olsa bile görüntüden kazanır sadece.

• Üçü arasından (üçü de turbo benzinli olacaktı) Tucson'u tercih etmiştim, şimdi tekrar alacak olsam dizelde de gene Tucson alırım.
    Hepsini tek tek test edin, ben hepsini deneyerek karar vermiştim (3008 in test araçları hep dizeldi)
    Tasarım, yüksek güvenlik skorları, 4 çeker oluşu, garanti süresi, servisinin bana çok yakın oluşu, performansı ve standart otonom özellikleri yüzünden Tucson'u tercih etmiştim, o sene 2.aracım Golf 7 olduğundan Tiguan Golf'ten sonra biraz fazla heyecansız gelmişti..

• Tucsonda kuru tıp cıft kavrama var, dırekt elerdım. Tıguan manuel sanırım. Totalde en ıyısı tıguan ancak motor sanzımandan dolayı 3008 ı tercıh ederdım

• 3008 tercih edilir, tam otomatik vites onda var sadece (gezegen dişli sistemi) digerleri çift kavrama ve arıza çikarma olasılığı yüksek.
    ancak 3008 için kombinasyonu hatalı yazmışsınız, yeni eat8 sanzıman bu sene yeni gelen 1.5 dizel motor ile geldi. yani eski 1.6 dizel eat6 kullanılıyor, yeni 1.5 dizel eat8 ile geldi.

• En yakışıklısı ve en uygun motor- şanzıman kombinasyonu 3008 de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eat8 nedeniyle 3008 derim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Qashqai mi corolla mı?
    6 yıl önce açıldı
    Civic mi, Cruze mu?
    9 yıl önce açıldı
    Jetta mi C4 mu Corolla mi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hyundai'de kavrama bittiği zaman servis işçilik dahil ücretsiz değiştiriyor. 5 yıl da garantisi var.
  • Bu üçünden direk 3008 .
    Tasarımı fena değil şanzımanı ve motoru iyi (eat8 1.5 dizel motorlu sanırım. )
    Hyundai tasarım on numara motor iyi şanzıman düşündürücü.
    Vw tasarım hak getire şanzıman malum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etusch -- 11 Ağustos 2019; 21:17:29 >
  • Grandland x

• etusch kullanıcısına yanıt
    quote:

tasarım hak getire

• allah aşkına, sadece şu 3 fotoğraftan hangisinin alınacağı bile tek seferde ortaya koyuluyor.

tiguan mi ? 3008 mi ? tucson mu ?tiguan mi ? 3008 mi ? tucson mu ?tiguan mi ? 3008 mi ? tucson mu ?

• Yalovada bir peugeot bayisine gitmiştim. 2.el bölümünde bir 3008 vardı 1.5 yıllık.

Aracın iç döşemeleri mahvolmuş. Kapı içlerindeki deriler soyulmuş koltuklar deforme olmuş. Ne kadar hor kullanılırsa kullanılsın o kadar deforme olmadı bana mantıksız ve kalitesiz geldi. Güzellikten çok kaliteye önem vermek lazım.

Edit: Tiguan da DSG'ye yaklaşmayın bile. Tucsonun DCT biraz daha sorunsuz ama yine de o kasayı kaldırmakta güçlük çekiyor. DCT 'nin en çok sorun verdiği araba tucson hyundaide.

Manuel bakın bu araçlarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArduYusmus -- 11 Ağustos 2019; 22:49:27 >
  • 3008 in 2.eli iyi.İlk çıktığında alanlar çok büyük karla sattılar.Özellikle üst paketleri.Ötv indirimi bütün markaların değerini etkiledi ama bitti.Bu sınıfta çok popüler.
    İkinci el 3008 düşünüyorsanız zaten zararınız olmaz.Düşük km allure ep yada gt-line bulabilirseniz daha iyi olur.

• singlewalf S kullanıcısına yanıt
    Bir tarafta sıkıntısız otomatik vitesli muhteşem iç/dış tasarımıyla segmentinin en popüler aracı(malzeme kalitesi?, ve peugeotun servis namı var tabii), diğer tarafta manuel ve parçasını kolay bulabileceğiniz zarar etme olasılığınızın olmadığı golfün yüksek versiyonu.

Valla zor karar ben tiguan derim

• quote:

Orijinalden alıntı: singlewalf

Bu mesaj silindi.
    Ben hiç dizel düşünmemiştim o yüzden seçeneklerine hakim değilim ama dizel ve otomatik bir Tiguan için tek seçenek 2.0 motordu, 1.6 da otomatik ve 4 çeker opsiyonu yoktu.
    Tiguan aksine Golf'ten daha eğlenceli bir sürüşe sahipti bana göre, sadece Golf'ten inip Tiguan'a bindiğimde Golf ile çok benzer görsel öğeler olduğundan pek alınası gelmemişti, yani subjektif bir durum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.