< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi singlewalf -- 23 Ağustos 2019; 14:41:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi singlewalf -- 23 Ağustos 2019; 14:41:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu üçünden direk 3008 .
Tasarımı fena değil şanzımanı ve motoru iyi (eat8 1.5 dizel motorlu sanırım. ) Hyundai tasarım on numara motor iyi şanzıman düşündürücü. Vw tasarım hak getire şanzıman malum. |
3008-308'in piyasası VAG kadar olmasada tuttu. Ölü değil.
Fiyatları hatta çok yükseldi bile. |
Üçü arasından (üçü de turbo benzinli olacaktı) Tucson'u tercih etmiştim, şimdi tekrar alacak olsam dizelde de gene Tucson alırım.
Hepsini tek tek test edin, ben hepsini deneyerek karar vermiştim (3008 in test araçları hep dizeldi) Tasarım, yüksek güvenlik skorları, 4 çeker oluşu, garanti süresi, servisinin bana çok yakın oluşu, performansı ve standart otonom özellikleri yüzünden Tucson'u tercih etmiştim, o sene 2.aracım Golf 7 olduğundan Tiguan Golf'ten sonra biraz fazla heyecansız gelmişti.. |
Eat8 nedeniyle 3008 derim.
|
Ya tabi para kolay kazanılmıyor insanlar aracını satarken çok fazla değer kaybetmesini istemiyor. Ama arabayı binmek için mi alıyorsunuz yoksa satmak için mi ? Nispeten uzun sayılabilecek bir süre binilecekse ikinci el zararını çok takmaz insan. Bir de artık Peugeot ikinci elde korkunç zararlar etmiyor çünkü marka algısı epey yükseldi.
|
O yüzden tucson'dan çok satıyor, ve en çok satan suv modellerinden biri 3008
Kalite konusunda zaten tucson'dan fazlasıyla önde Sizin gezegende durum farklı galiba |
Tiguan alan arabadan anlamayan hamdolsun yuvarlanip gidiyoruz diyen AKP'ye basan betadir
3008 alan arabadan anlayan liberal alphadir |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etusch -- 11 Ağustos 2019; 21:17:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArduYusmus -- 11 Ağustos 2019; 22:49:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |