Şimdi Ara

nissan xtrail mi yoksa honda crv mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
2
Favori
18.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bende renault grand scenic var bunu satıp yerine daha yüksek iyi çeken ve daha büyük araç düşünüyorum. forumlarda biraz araştırma yaptım ve nissan x trail ile honda crv bana yatkın gibi geldi bu ikisi arasında bilgisi olan arkadaşlardan yardım beklerim eksileri ve artıları nelerdir.

benim scenic full donanımlı herhalde almayı düşündüğüm bu iki araç scenic kadar dolu olmayacak herhalde scenic teki şikayetlerim rampalarda çekmemesi arkada oturanın kafasını yanlara çarpması ve alçak olması yoksa geniç ve ferah bir araç fazla kişi olunca arka koltukları açıp 7 kişilik olması.

ben hafta sonları araziye gitmeyi seviyorum off road için degil gezmek için. dediğim gibi bu iki araç için bilgisi olan varsa paylaşmasını isterim saygılar.

• Xtrail arazi kabiliyeti olarak çok daha iyidir. Dizel otm seçeneği olması cabası. Crv suvdan ziyade mpv gibi duruyor. Bu kiyasta xtrail benim secimim olur.
    Yıllar önce tv programında 3 araç kıyaslanıyordu.
    Xtrail
    Rav4
    Crv
    Sıralama aynen yukarıdaki gibi olmuştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Xtrail arazi kabiliyeti olarak çok daha iyidir. Dizel otm seçeneği olması cabası. Crv suvdan ziyade mpv gibi duruyor. Bu kiyasta xtrail benim secimim olur.
    Yıllar önce tv programında 3 araç kıyaslanıyordu.
    Xtrail
    Rav4
    Crv
    Sıralama aynen yukarıdaki gibi olmuştu.
    ben çok fazla km yapmadığım için benzinli düşünüyorum sonra lpg taktırırım
  • Honda Cr-V daha bir toplu duruyor gibi geliyor bana. Dizel seçeneği de mevcut örn:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-honda-oz-alkis-2007-honda-cr-v-2.2.i-ctdi-boyasiz-64.00km-sunroflu-111580816/detay

Buyrun bu da benzin-lpg + otm. Cr-V:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-honda-bayraklar-dan-2011-honda-cr-v-tam-full-executive-beyaz-icibej-112352627/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondaPower -- 22 Ocak 2013; 14:27:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HondaPower

Honda Cr-V daha bir toplu duruyor gibi geliyor bana. Dizel seçeneği de mevcut örn:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-honda-oz-alkis-2007-honda-cr-v-2.2.i-ctdi-boyasiz-64.00km-sunroflu-111580816/detay

Buyrun bu da benzin-lpg + otm. Cr-V:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-honda-bayraklar-dan-2011-honda-cr-v-tam-full-executive-beyaz-icibej-112352627/detay
    xtrail güzel seçim.

hondanın lpg uyumu daha iyi benzinli alacaksanız.

captiva da verdiğiniz paranın hakkını veren bir araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP____KOVBOY -- 22 Ocak 2013; 14:37:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HondaPower

Honda Cr-V daha bir toplu duruyor gibi geliyor bana. Dizel seçeneği de mevcut örn:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-honda-oz-alkis-2007-honda-cr-v-2.2.i-ctdi-boyasiz-64.00km-sunroflu-111580816/detay

güzelde benim maksimim bütçem 35 000 tl bunlar beni biraz kasar.

• quote:

Orijinalden alıntı: RECEP____KOVBOY

xtrail güzel seçim.

hondanın lpg uyumu daha iyi benzinli alacaksanız.

captiva da verdiğiniz paranın hakkını veren bir araç.

Alıntıları Göster
    Honda CRV dizel 2.2L olduğu için MTV vergisi fazla, araziye gitmeyi de seviyormuşsunuz bence alınır bir xtrail dizel hafta sonu keyiflerine devam edilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: agandon

Honda CRV dizel 2.2L olduğu için MTV vergisi fazla, araziye gitmeyi de seviyormuşsunuz bence alınır bir xtrail dizel hafta sonu keyiflerine devam edilir.

Alıntıları Göster
    Ben yazana kadar siz bütçenizi belirtmişsiniz, Scenic kadar donanımlı olmasa da Duster düşünmezmisiniz, 4x2 ve 4x4 seçenekleri makul fiyatlarıyla ideal bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihangirx

Bütçeyi en başta belirtmiş olsanız böyle ornekler vermezdim

Dacia Duster en mantıklı seçenek gibi duruyor bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondaPower -- 22 Ocak 2013; 14:50:12 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-acil-ihtiyactan-111276173/detay

şu araç bedavaya gitmiş .büyük hasar vs yoksa.

• verdiğiniz fiyat aralığında honda nissan seçiminde kesinlikle nissanı seçerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirdaglar

verdiğiniz fiyat aralığında honda nissan seçiminde kesinlikle nissanı seçerim
    CR-V ye LPG de sıkıntı oluyor muş. Bende şu anda sizin gibi bir araç aramaktayım. Yeteri kadar araştırdığımı düşünüyorum. CR-V den LPG nin subapları erittiğinden dolayı vazgeçtim. Subaplarda 1000-1500 arası değişince sıkıntı olmuyormuş :) Honda nın genelinde olan sorun... LPG ile alakalı yani.. Bu yüzden RAV4 e yöneldim. Ancak tatmin olamadım. Hala bakınıyorum. X-trail ön konsolunun ortada olmasından dolayı biraz uzak durmuştum. Ancak bir daha inclemekte fayda var sanırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: greencher

CR-V ye LPG de sıkıntı oluyor muş. Bende şu anda sizin gibi bir araç aramaktayım. Yeteri kadar araştırdığımı düşünüyorum. CR-V den LPG nin subapları erittiğinden dolayı vazgeçtim. Subaplarda 1000-1500 arası değişince sıkıntı olmuyormuş :) Honda nın genelinde olan sorun... LPG ile alakalı yani.. Bu yüzden RAV4 e yöneldim. Ancak tatmin olamadım. Hala bakınıyorum. X-trail ön konsolunun ortada olmasından dolayı biraz uzak durmuştum. Ancak bir daha inclemekte fayda var sanırım :)

Alıntıları Göster
    Bu sınıfta benzinli 2.0 4 çeker otomatik vites araç biraz can yakar, eski kasa sportage veya tuscon lar da tercih edilebilir, bu ilan gibi...
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-kia-yetkili-bayiden-cok-temiz-sportage-2.0-ex-dsl-at-104484422/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tergener -- 22 Ocak 2013; 19:49:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tergener

Bu sınıfta benzinli 2.0 4 çeker otomatik vites araç biraz can yakar, eski kasa sportage veya tuscon lar da tercih edilebilir, bu ilan gibi...
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-kia-yetkili-bayiden-cok-temiz-sportage-2.0-ex-dsl-at-104484422/detay/

Alıntıları Göster
    CRV çok şık ve dayanıklı bir suv..

• quote:

Orijinalden alıntı: dark_elf

CRV çok şık ve dayanıklı bir suv..

Alıntıları Göster
    2006 model xtrail elegance sahibiyim,şiddetle tavsiye ederım,almadan önce göstergenin ortada olması benıde rahatsız etmısstı am suanda gerçekten hıc rahatsız etmıyor ve gayet guzel geliyor gözüme,arazı ve asfat performansı gayet ıyı,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom1682 -- 22 Ocak 2013; 19:51:06 >
  • quote:

bende x-trail için lpg de subapları eriyor diye okumuştum cr*v içinde sizden duydum. RAV4 küçük olduğundan dolayı hiç araştırmadım. baktıklarım bunların haricinde subaru froster turbo devamlı 4 çeker oldugu için çok yakıyor ve küçük. mıtsubişi outlander turbo fakat bununda ikinci eli hiç yok gibi ve biraz pahalı suzuki grand vitara motoru zayıf ve küçük. kia sportage fazla incelemedim. dacia duster bunlara göre saglamlık açısından zayıf ve küçük olduğu için araştırmadım. o yüzden honda ve nissan arasında bir tercih yapsammı diye düşünüyorum. galiba x-trail in de çekişi pek iyi değilmiş rampalarda bayılıyormuş.

• quote:

quote:

bende x-trail için lpg de subapları eriyor diye okumuştum cr*v içinde sizden duydum. RAV4 küçük olduğundan dolayı hiç araştırmadım. baktıklarım bunların haricinde subaru froster turbo devamlı 4 çeker oldugu için çok yakıyor ve küçük. mıtsubişi outlander turbo fakat bununda ikinci eli hiç yok gibi ve biraz pahalı suzuki grand vitara motoru zayıf ve küçük. kia sportage fazla incelemedim. dacia duster bunlara göre saglamlık açısından zayıf ve küçük olduğu için araştırmadım. o yüzden honda ve nissan arasında bir tercih yapsammı diye düşünüyorum. galiba x-trail in de çekişi pek iyi değilmiş rampalarda bayılıyormuş.

Alıntıları Göster
    crv yi biraz anlatabilirim, yeni kasa çıkaçağından oturu 10 bin tlye varan indirim vardı o yuzden biz bu aracı aldık;

araç çok sessiz, ne yol ne motor sesi neredeyse hiç yok gaza yuklendiğinizde tatlı bir hırıltı geliyor bu pek iyi değil biraz gaza getirip seri kullanmanıza sebep veriyor,

0-100 e bakıldığında araç hantal gibi anlaşılıyor ancak yola çıkıldığında çok net anlaşılıyorki şanzıman oranları ilk hızlanmaya değil tamamen ara hızlanmalara yönelik ayarlanmış her hızda gaza değdiğiniz anda araç şahlanıyor bu cusseye rağmen,

yakıt tuketimini şehirdışı 100 km/saat hızlarda 6,4 lere düşürmek mumkun ancak birkaç dur kalk ve şehiriçinde birkaç gezinmeden sonra ortalamada 8 litreleri buluyor, şehiriçi tuketimim 9 ila 11 litre arası değişebiliyor.

şanzıman çok başarılı eğimlerde hafif gerektiğinde vites düşürerek freni fazla kullanmanıza olanak vermiyor, gazada basmanız gerekmeyecek oranda vites dusurduğu için rampa inişlerde ekonomi yapmanıza olanak sağlıyor bu ince denge diğer otomatik araçlara göre çok iyi ayarlanmış,

necvox marka gps navigasyon geri görüş kamerası ile opsiyon alabiliyorsunuz ancak imkan varsa başka bir marka alın derim, ben geri görüş kamerası haricinde hiçbir özelliğini beğenmedim bu cihazın, tam bir çin malı dandik urun izlenimi verdi bana,

fren pedalı daha once honda kullandıysanız zorlanmazsınız ancak diğer markalara göre ayakta doluluk hissi veriyor yani biraz sert gelebilir,

aklıma gelenler bunlar merak ettikleriniz varsa sorun, cevaplarım, forumlarda cr-v kullanan bulmak biraz zor...

• quote:

quote:

honda magnezyum subap kullanmıyor chevrolet ile karıştırdımış olabilirsiniz, her modeli lpg ye uyumludur subaplar çelik ve motorlar atmosferiktir, cr-v de sıkıntı yapmıyor hatta subap koruma dahi kullanmadan kit takılıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurozer

crv yi biraz anlatabilirim, yeni kasa çıkaçağından oturu 10 bin tlye varan indirim vardı o yuzden biz bu aracı aldık;

araç çok sessiz, ne yol ne motor sesi neredeyse hiç yok gaza yuklendiğinizde tatlı bir hırıltı geliyor bu pek iyi değil biraz gaza getirip seri kullanmanıza sebep veriyor,

0-100 e bakıldığında araç hantal gibi anlaşılıyor ancak yola çıkıldığında çok net anlaşılıyorki şanzıman oranları ilk hızlanmaya değil tamamen ara hızlanmalara yönelik ayarlanmış her hızda gaza değdiğiniz anda araç şahlanıyor bu cusseye rağmen,

yakıt tuketimini şehirdışı 100 km/saat hızlarda 6,4 lere düşürmek mumkun ancak birkaç dur kalk ve şehiriçinde birkaç gezinmeden sonra ortalamada 8 litreleri buluyor, şehiriçi tuketimim 9 ila 11 litre arası değişebiliyor.

şanzıman çok başarılı eğimlerde hafif gerektiğinde vites düşürerek freni fazla kullanmanıza olanak vermiyor, gazada basmanız gerekmeyecek oranda vites dusurduğu için rampa inişlerde ekonomi yapmanıza olanak sağlıyor bu ince denge diğer otomatik araçlara göre çok iyi ayarlanmış,

necvox marka gps navigasyon geri görüş kamerası ile opsiyon alabiliyorsunuz ancak imkan varsa başka bir marka alın derim, ben geri görüş kamerası haricinde hiçbir özelliğini beğenmedim bu cihazın, tam bir çin malı dandik urun izlenimi verdi bana,

fren pedalı daha once honda kullandıysanız zorlanmazsınız ancak diğer markalara göre ayakta doluluk hissi veriyor yani biraz sert gelebilir,

aklıma gelenler bunlar merak ettikleriniz varsa sorun, cevaplarım, forumlarda cr-v kullanan bulmak biraz zor...

verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. sizin anlattığınız crv kaç model acaba.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.