Şimdi Ara

nissan xtrail mi yoksa honda crv mi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
18.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben CRV'nin tasarımını seviyorum.. Ülkemizdeki Honda imajı da gerçekten gayet iyi.. 2. elde nissana göre daha az zarar ettirir..
  • evet dediğiniz gibi 2 sininde 2 .eli düşük galiba ssangyongunki dahada düşük ülkemizde pek tanınmıyor onun için herhalde . takip ettiğim kadarıyla ssang daha büyük daha saglam ve full yok yok x-trail ise buna göre ufak ve pek donanım yok. ve çekiş açısından ssang dizel x-trail benzinli yani ssang ın çekişi daha verimli birede mercedes motor şanzumanı varmış. yani bilemiyorum şu an sahibinde 2007 üstü x-rail yok baktıklarımın hepsi satıldı ssang tan 6 tane var şimdi onları inceliyorum bakalım ne zaman satılacaklar yani bilemiyorum şu an hala araştırmadayım.
  • cihangir ablamda 2004 crv var, sarfiyati yuksektir, frenleri zayiftir, ama diger kalan herseyi tas gibidir, kendi de eskimez yuzu de eskimez. x-trail de cok arastirmistim zamaninda sehir kullanimi icin tavsiye etmiyorlardi daha cok arazi performansi one cikan bir aracmis. Butcen cok kritik bir seviyede yani soyle ki alacagin arac 100.000 leri ya devirmis ya da yaklasmis ve en az 7-8 senelik olacak. En buyuk masraflar da kapida olacak. Sana tavsiyem biraz daha sabredip butceyi 40 lara cekerek daha yeni ve dusuk km li bir arac zorlamandir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker67

Bu araçları mutlaka araştırın derim.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-subaru-subaru-forester-2.0-xs-limited-4x4-ilk-sahibinden-119580768/detay

sayın ilker67

ben 2005 üstü subaruların turbolu olanlarınıda araştırmıştım ama bana göre olmadığı kanatine varmıştım oyüzden subaruyu elemiştim teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: bobbymercer

cihangir ablamda 2004 crv var, sarfiyati yuksektir, frenleri zayiftir, ama diger kalan herseyi tas gibidir, kendi de eskimez yuzu de eskimez. x-trail de cok arastirmistim zamaninda sehir kullanimi icin tavsiye etmiyorlardi daha cok arazi performansi one cikan bir aracmis. Butcen cok kritik bir seviyede yani soyle ki alacagin arac 100.000 leri ya devirmis ya da yaklasmis ve en az 7-8 senelik olacak. En buyuk masraflar da kapida olacak. Sana tavsiyem biraz daha sabredip butceyi 40 lara cekerek daha yeni ve dusuk km li bir arac zorlamandir.

sayın bobbymercer
    ben hala daha araştırıyorum crv den zaten vazgeşmşitim. evet bütçem dediğin gibi kritik bir noktada o yüzden acele etmeyip araştırıyorum ve olursa bütçeyide artırmaya gayret ediyorum teşekkürler.

• Bence en iyi tercih Grand Vitara olur. G. Vitara forumunu biraz okudum. sana da tavsiye ederim. Çok bilgili ve ilgili arkadaşlar var. Ben de 35 civarı bir şeye bakıyorum ve en uygunu dizel temiz bir G. Vitara diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhan-51

Bence en iyi tercih Grand Vitara olur. G. Vitara forumunu biraz okudum. sana da tavsiye ederim. Çok bilgili ve ilgili arkadaşlar var. Ben de 35 civarı bir şeye bakıyorum ve en uygunu dizel temiz bir G. Vitara diye düşünüyorum.

bende epeydir g. vitara forumunu takip ediyorum bu aralar ve hala bayagı bir kapışma var ben biliyorum yok ben daha iyi biliyorum muhabbeti oluyor g. vitara 5k yı araştırdım da bagajı çok küçüktü o yüzden askıya almıştım ama gerçekten güzel ve alınacak araç.
  • arkadaşlar merhaba. forumda gezerken inceledim konunuzu, sizlere bir sorum olacak 2006 tucson um var aracı karda kışta(sivasta) yolda kalmayalım diye almıştım fakat gerek yakıt sarfiyatı, gereksede kışın mazotun donma sıkıntıları yüzünden benzinli(muhtemelen tüplüye dönecek) 2007 üstü CRV, RAV4, VİTARA arasında kaldım. önerileriniz nedir?
  • iyi aksamlar arkadaşlar.
    bir SUV almayi düşünüyorum ve forumlara bakıyorum kararsız kaldim. bir arkadasim Nissan xtrail alabilirsin demişti. cok uzun zamandir diesel otomatik araçlar kullaniyorum ve sürekli arizalar yasadim belki benim sanssizligim. simdi gozum korkuyor. Hem diesel hem otomatik bir SUV için xtrail bakıyorum.
    SIzin bu konuda fikriniz nedir? hangi araci önerirsiniz? Xtrail sanzuman sorunu cikarir mi? Honda , Nissan, Land Rover , \Mistubishi. butun bu araçlar olabilir. sizlerin onerisi nedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtfth

arkadaşlar merhaba. forumda gezerken inceledim konunuzu, sizlere bir sorum olacak 2006 tucson um var aracı karda kışta(sivasta) yolda kalmayalım diye almıştım fakat gerek yakıt sarfiyatı, gereksede kışın mazotun donma sıkıntıları yüzünden benzinli(muhtemelen tüplüye dönecek) 2007 üstü CRV, RAV4, VİTARA arasında kaldım. önerileriniz nedir?

ben vitara almanızı öneririm crv anadoluda zayıf kalır rav4 sağlam ama ufak o yüzden vitara diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talat Sen

iyi aksamlar arkadaşlar.
    bir SUV almayi düşünüyorum ve forumlara bakıyorum kararsız kaldim. bir arkadasim Nissan xtrail alabilirsin demişti. cok uzun zamandir diesel otomatik araçlar kullaniyorum ve sürekli arizalar yasadim belki benim sanssizligim. simdi gozum korkuyor. Hem diesel hem otomatik bir SUV için xtrail bakıyorum.
    SIzin bu konuda fikriniz nedir? hangi araci önerirsiniz? Xtrail sanzuman sorunu cikarir mi? Honda , Nissan, Land Rover , \Mistubishi. butun bu araçlar olabilir. sizlerin onerisi nedir.

bene epeydir ve hala acele etmeden sizin baktığınız araçları araştırıyorum. açtığım bu konu gibi xrail mi crv mi diye. crv yide eledim şimdi ise xrail mi ssangyong kayronmu? fiyatlar 2007 2008 için diyorum aşşagı yukarı aynı. otomatik araçlar için 100.000 binde şanzuman tamire girer diyorlar tabiki az masraflı ve çok masraflı olanı var xtaril için az masraflı diye duymuştum ve sağlam. benim kayronu tercihlerim arsında dizel olması donanım olarak dolu olması ve mercedesin alt markası olması .

• Bu araçları araştıran arkadaşlar hangi modelleri aldılar acaba. Yorumlarını merak ediyorum.
  • hocam hangi arabayı aldınız?
  • henüz almadım kenidi arcım şu an satılıkta satınca büyük ihtimalle xtrail alacağım veya dacia duster
  • evet sonunda olayı noktaladım ve 2008 yeni kasa benzinli nissan xtrail aldım.
    ilk izlenimlerim çok güzel bakalım ilerde nelerle karşılaşacağım
  • Hayırlı olsun hocam.Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin.Tecrubelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
  • çok teşekkür ederim. olumsuz hiçbir yönü ile karşılaşmadım her yönü ile on numara bir araç. benzin hariç şehir içi en fazla 55 krş şehir dışı en az 45 krş yakıyor aslında çok ta değil. sormak istediğiniz bir şey olursa tecrübelerim dahilinde cevap veririm.
  • Hayırlı olsun, bende xtrail, crv ve qasqai arasında gidip geliyorum.
  • altinok A kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim.
    qasqai farklı segmentte. crv mi xtrailmi dersen ben xtrail derim. genede tercih sizin..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.