Şimdi Ara

nissan xtrail mi yoksa honda crv mi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
18.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Nissan X-trail 1.6 Dizel Triptronik de olan özelliklerden hç biri Honda da, Hyundayi de yok. Mercedes ve BMW ye bakmadım. onlarda zaten 1.6 yok.

Otomatik Çarpışma Önleyici Sistem

Öndeki araç ile çarpışma riski varsa sistem sesli ve görsel uyarı sinyali verir. Eğer sürücü bu sinyale reaksiyon göstermezse, fren sistemi otomatik olarak devreye girer ve aracı yavaşlatır.

Kör Nokta Uyarı Sistemi

Eğer kör nokta alanında bir araç belirirse, yan aynalarda ve Gelişmiş Sürüş Yardım Ekranı'nda uyarı ışığı yanarak seni bilgilendirir.

Şerit Takip Uyarı Sistemi

Araç şeritten ayrıldığını algılarsa Şerit Takip Uyarı Sistemi hem görsel hem sesli olarak seni anında uyarır.

Hareketli Nesne Algılama Sistemi

Çevre Görüş Kamerası kullanımdayken aracın çevresinde hareket eden bir nesne algılandığında sesli ve görsel olarak seni ikaz eder.

Lastik Basınç Uyarı Sistemi

Araç, lastik basıncı indiğinde seni uyarır.

Yorgunluk Algılama Sistemi

X-TRAIL her zaman seni gözetir ve sürüşünü kontrol eder. Yorulduğunu düşündüğünde Gelişmiş Sürüş Yardım Ekranı'nda uyarı verir.

Trafik İşareti Tanıma Sistemi
    Yeni X-TRAIL sürüş esnasında trafik işaretlerini tanır ve seni bilgilendirir.

Otomatik Uzun Far Asistanı

Uzun farlar ile yolculuk ederken X-TRAIL sana doğru yaklaşan bir araç algıladığında ya da yoğun bir trafiğe girdiğinde kısa farlara döner.

• quote:

Orijinalden alıntı: cihangirx

teşekkür ederim.
    qasqai farklı segmentte. crv mi xtrailmi dersen ben xtrail derim. genede tercih sizin..

Merhabalar. Ben de bu tarz araçlara ilgi duyuyorum. Yakın zamanda inş almayı planlıyorum.
    Sanırım x-trail i 6-7 aydır kullanıyor olmalısınız ? şimdiki deneyimlerinizi bize aktarabilir misiniz?
    -Siz lpg taktınız mı? Taktıysanız, lpg ile ilgili bir sıkıntısı oluyor mu bu aracın ve yakıt durumu nasıl oldu?
    -Aracı her türlü şartlarda kullanabilir miyiz ? off-road hariç.. Uzun yol konforu nasıl ?
    -Performansı? Yol tutuşu ?
    -iç genişliği ve bagajı?

Teşekkürler..
  • 6 aydır xtrail kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok o panoromamik tavanı yol tutusu ile benden keyiflisi yok. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalama

6 aydır xtrail kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok o panoromamik tavanı yol tutusu ile benden keyiflisi yok. :)

Yol tutuşu, süspansiyon, konfor, performans ve yakıt tüketimi hakkında bilgi verebilir misiniz?
  • Yeni honda crv cidden çok şık . Ben olsam crv alırdım.
  • Yalıtım ve suspansiyonların yumuşaklığı konusunda hangisi daha önde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.