Yeni kasa i20 210 bin sunroof hemen h3men dolu paket yeni makyajli kasa ibiza 1.0 turbo 231 bin tl sunroof yok kol dayamasi bile yok tek avantaji turbo olmasi sizce hangisi daha mantikli |
i20 mi ibiza mi
-
-
1.4 mpi motor düz şehir arabası donanımlı olunca daha ağır olur yokuşlarda üzebilir, ibiza daha mantıklı.
-
Bence yakıttan dolayı ibiza i20 nin 1.4 ü yakıt içer
-
1.4 mpiler tutmadı. yığılır araba. yanından geçip giderler üzülürsün. dur ben bi sunroofu açayım diye elin düğmeye mi gidecek yanından geçip gidince diğer arabalar. olsun benim sunroofum var dersin, küçük yeğen falan varsa çıkarırsın sunruftan, zaten ben geçit töreni yapıyom o yüzden gitmiyom ben dersin.
-
panaromik cam tavan olsa bi nebze ama yeni i20 lerde küçük sunroof var. bence çok matah bişey değil o da.
ben 2 sene i20 kullandım. 1.4 mpi 4 ileri idi. performansı bayağı kötüydü ve çok yakıyordu. ben olsam ibiza tercih ederdim.
-
226,5 a makyajlı kasa ibiza aldım. otoban faresi gibi araç. bastı mı uzuyor.
2035 tl ye orjinal deri döşemeli ibiza kolçağı aldım doğuş otodan. montajı da kendim yaptım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 11 Ağustos 2021; 12:17:27 > -
i20’lerde en dolu paket olan Elite hariç sadece 2 adet ön hava yastığı var. Yan ve Perde hava yastıkları yok. Bence asıl sorun burada. -
2021 model i20 kiraladım.10 gün kullandım yalıtım konfor eh işte.ama otomatik vites fena kötü grldi.ayrıca ağır hantal ve benzini çok yakıyor.
-
Test sürüşü yaparsanız kafanızda hiç soru işareti kalmadan İbiza'yı tercih edersiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Meticulous226,5 a makyajlı kasa ibiza aldım. otoban faresi gibi araç. bastı mı uzuyor.
2035 tl ye orjinal deri döşemeli ibiza kolçağı aldım doğuş otodan. montajı da kendim yaptım.
Evet bende inceledim bayide ibizayi bende 1.4 atmosferik var style leon dusunuydm yada arona malum fiyatlar yuzunden tekrar ibizaya dondum kolcak icin fiyat bayagi fazlaymis
-
Sıfır ayarında 1.0 tgdi i20 bulabilirsin -
230'a sarı sitede galeriden sıfır 1.0 tgdi i20'ler var. Turbosuz aracı turbolu araçla kıyaslamak haksızlık olur.
İbiza alınırsa o kol dayamanın orjinalini takmak lazım ama göz kanatıyor diğer türlü.
-
ibiza bence
-
deneme sürüşü yapmıycaksan ibiza al derim.
deneme sürüşü yapcaksan zaten bize gerek yok.
-
Özellikle otomatik bir aracı kol dayaması yoksa asla almam!!!
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
1.4 mpi motor düz şehir arabası donanımlı olunca daha ağır olur yokuşlarda üzebilir, ibiza daha mantıklı. |
1.4 mpiler tutmadı. yığılır araba. yanından geçip giderler üzülürsün. dur ben bi sunroofu açayım diye elin düğmeye mi gidecek yanından geçip gidince diğer arabalar. olsun benim sunroofum var dersin, küçük yeğen falan varsa çıkarırsın sunruftan, zaten ben geçit töreni yapıyom o yüzden gitmiyom ben dersin. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X