Şimdi Ara

KİA RİO MU İ20 Mİ CLİO MU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk arabam olucak bütçem 500 600 arası benzinli düşünüyorum maksimum km si 130000 olsun istiyorum siz hangi arabayı önerirsiniz? Bir de Kia rio nun motoru i20 yle aynı diyorlar parçaları da i30 la aynı diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum bilginiz var mı bu konu hakkında da

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Temiz hangisini bulursan onu al hepsi hemen hemen aynı arabalar ama 1.0 veya 1.3 clio 5 olabilirse o paralara daha iyi olur

• Rionun iç tasarımı daha güzel geliyor bana düğmeleri vs. ayrıca daha bi ferah gibi. emsali i20'den daha uygun olabilir.

• Otomatik mi olacak manuel mi?

• Ben 750 bin e kadar temiz rio bulamadım. Tabi Otomatik ve full arıyorum

• Rio'nun 2. eli zayıf biraz. satarken sıkıntı yaşamak istemiyorsan i20 ile Clio arasında karar ver. ,Clio'nun otomatiği de çok iyi değil. i20 en mantıklı seçim

• Ben düşün km içime sinen dizel rio bulamamıştım. Bence clio ama düşük düzgün rio denk gelirse o da olur. Bir çok rio filoya geçmişliydi ben bakarken

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Qashqai mi corolla mı?
    6 yıl önce açıldı
    Colt mu ,clio mu?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oldbeer O kullanıcısına yanıt
    Bulabilirsem otomatik ama çıkabildiğim fiyatlara manuel oluyo

• Mand1ra_Hekimi kullanıcısına yanıt
    O paralara maalesef olmuyor 0.9 tce ler girebiliyor ama 1.3 tce motorlar biraz daha pahalı

• Senkei kullanıcısına yanıt
    Evet ben de tasarım olarak çok beğendim Kia rioyu ama emin olamıyorum 2.el piyasasından dolayı bi de parçalarından dolayı

• Code140 kullanıcısına yanıt
    Evet otomatikleri biraz daha pahalı manuel düşünüyorum eğer rio olursa

• Metufkcr kullanıcısına yanıt
    Evet filo geçmişli çok araba var rioda maalesef o yüzden km si düşük bakıyorum özellikle rioda

• Polo 2016-2017 1.0 Trendline alabilirsiniz o paraya.

ESP var.

Dokunmatik ekran var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdemaslan E kullanıcısına yanıt

Otomatik olacaksa i20

Manuel olacaksa i20/Clio

Yarın bir gün aracı yükseltmek istersin rahat satarsın bunları.

• Manuel ise aw1 kasa 1.0 trendline polo al. Pahalı gelirse .1.4 dizel i20 veya ri0 bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kore montajlı Kia Rio, Avrupa montajlıysa Clio.

Fiat'ın emniyet kemerleri kopuyordu bir ara, basit kazalarda sakatlananlar oldu. Ne bakanlıklar, ne endüstri, ne otomotiv kuruluşları, ticaret birlikleri... hiç birisi en azından hangi serilerin etkilendiğini açıklamaya bile tenezzül etmediler.

Kore olur, Japon olur... Macaristan, Polonya üretimleri... hepsi muteber. Orada da sorun yaşanır ama sürücü olarak haberiniz olur. Önemli olan, asıl ayıredici olan, araba alırken dikkat etmeniz gereken bu. Hangi fabrika üretmiş, fabrikanın sicili nasıl. İkinci el... zaten ikinci eli alan sizsiniz, satarken üçüncü elde ne fark edecek. Yeni alsanız, kolay satılanı almakta bir kazanç olabilir.

Bu arada, i20 ve eski Clio'ların çoğunda yan havayastıkları yoktur. Rio'lar tam güvenlik donanımıyla gelmişlerdi.

• Karbon 12 K kullanıcısına yanıt
    Evet Kia rionun donanımları çok daha fazla güvenlik açısından da daha iyi i20 de iki tane airbag var riolarda 6 tane var. İkinci el olayı benim de kafamı karıştırıyor bir de parça bulabilme olayı kafamı karıştırıyor biraz. çok sıkıntı yaşar mıyım hani rio alırsam eğer bu tarz konularda sorunsuz bi motor mudur

• arkadaşım 2.10 boyunda ve ilginç bir şekilde ancak rio'ya sığabiliyor. i20 ve clio 2. elde güçlü araçlar.

• Bir de Kia rio 1.25 cvvt motoru var i20 1.2 cvvt motorla özellikleri aynı diyorlar doğru mu bilmiyorum arkadaşlar var mı bilginiz. Eğer bulabilirsem 1.4 cvvt motor daha mantıklı tabi benim için ama bu iki motor da yeterli olur diyorlar siz ne düşünüyorsunuz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.