izmit petek temizleme
İzmit petek temizleme, peteklerinizin daha az derece ile daha çok ısınmasını sağlayacak, peteklerinizi tam manasıyla temizleyecek bir hizmettir. Bu temizleme işlemi için kullandığımız cihaz ve cihazlar içerisine eklediğimiz kimyasallar, peteklerinize zarar vermeden %100 temizliğini sağlayacaktır. Sonrasında size, temizlenen ve ilk günkü çalışma performansına kavuşan peteklerinizin keyfini sürmek kalacaktır.
www.izmitpetektemizleme.com
Qashgai auto ikaz
2016 dci qashgai arCımın aksam üstü eve gelirken birden ekranda auto simgeai yanıp sönmeye basladı asr lastik basınc ıkaz lambaları abs ikaz lambası sürekli yanıyo outo ıkaz lambası simgesi yanıp yanıp sönuyor durdur çalıstır dıyo ıkaz çıkıyor ama yapıyorum olmuyor neden olur bu
ashqai mazot filitresi
İlk defa dizel arac kullanıyrm 2015 1.5 dci ashqai manuel 35 bin km de yag degişimi yaptm mazot filitresi degişmiş fakat yag degişimi yaptgm yer mazot filitresindeki sensörlerin de her yag degişimnde degişmesi gerektıgını soledı yoksa arıza ısıgı yanıyormuş böle birşey vat mı ben değiştirmedim çok pahalı oldugu için
Körfez Petek Temizleme - Kombi Bakımı
Kocaeli Körfez ilçesinde ısınmayan evleri ısıtıyoruz.Ugun fiyat ve kaliteli hizmet...
www.korfezpetektemizligi.com
Lastik önerisi yardım
2016 qashgai 215 60 17 4 mevsim lastik önerisi
Daha önce cok merak ettigim bir aractı kendi aracımda sıkıntı oldugu ıcın kasko tarafından gonderilen aractır.Aldıgımda 4200 km de idi suan yaklasık 2000 km kullandm bursa bodrum bodrum kocaeli uzun yol yaptm.Kendi aracım 2015 ibiza 1.4 izlenimlerim şöledir.
Arac genis ibixaya göre tabiki konforlu donanım tatminkar.Fakat arac yokusta resmen bayılıyor 3.vitese kadar düşüysn vites aralıgı kısa bu yuzden motor sesli ara hızlanma yok ortalama hızım 120 km idi yeri geldi 140 da yaptm yakıt olarak 300 tl 600 km gitti uzun yolda benım kullanımıma göre 1.6 motor olsaymıs almayı dusunurdm dizelci olmadgmdan dizeli tercih etmıyrmmm izlenimlerim bunlar ama arac genışliği gercktn guzel:)
i20 mi ibiza mi
Yeni kasa i20 210 bin sunroof hemen h3men dolu paket yeni makyajli kasa ibiza 1.0 turbo 231 bin tl sunroof yok kol dayamasi bile yok tek avantaji turbo olmasi sizce hangisi daha mantikli
Citroen c3
2021 c3 feel paket 83 bg 118 nwt tork 1.2 motor ikinci el 160 165 civari satiliyor fiyatta dalgalanma olabilir bendeki 2015 seat ibiza 1.4 style aracla karsilastirma yapsak kullanan arkadaslar bilgi verirse sevinirim motor tabiki ibiza daha iyi fakat diger konularda karsilastirma yapabilen verse alinir.mi alinmaz mi ibizayi birakip c3 tercih edilir mi butce acisindan iyi gibi
Fiat egea 1.0 turbo hakkinda
Bu aracin ortalama yakit verilerine pek ulasamadim sehir ici ne yakar karma yakit ne yakar 1.0 turbosu bilgisi olan varmidir
Bu Film ismini hatirlayan var.mi
80 lerde cikan bir film di sanirsam.trt de izlemistm bir genc vardi cok atari oyunu oynardi uzayli savas oyunlari sonra bu cocugu bir grup uzayli iyi bir savascinoldugunu dusunerek dunyadan uzaya goturur baska gezegenlerden topladiklari savascilarla bir savasin icine girerler ismini hatirlayan var.mi
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 719
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 33.176 (Bu ay: 413)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun