Şimdi Ara

Fiat egea 1.0 turbo hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu aracin ortalama yakit verilerine pek ulasamadim sehir ici ne yakar karma yakit ne yakar 1.0 turbosu bilgisi olan varmidir

• benzin partikül filtreli direk enjeksiyonlu yeni nesil benzinli motor. kaynaktaki siteye göre gerçek anlamda bir ş.içi trafikte kullanımda min. 8.2lt/100 tüketim elde ediyor. karma kullanımda 6.7lt/100 gibi bir değere düşüyor. bu verilere bakarsak akıcı trafikte kullanımda tahminen 7.5lt/100 civarında bir tüketim elde edilebilir. uzun yolda min. 4.9lt/100 bir tüketim değeri gösterilmiş. kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi predator93 -- 29 Temmuz 2021; 23:9:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: predator93

benzin partikül filtreli direk enjeksiyonlu yeni nesil benzinli motor. kaynaktaki siteye göre gerçek anlamda bir ş.içi trafikte kullanımda min. 8.2lt/100 tüketim elde ediyor. karma kullanımda 6.7lt/100 gibi bir değere düşüyor. bu verilere bakarsak akıcı trafikte kullanımda tahminen 7.5lt/100 civarında bir tüketim elde edilebilir. uzun yolda min. 4.9lt/100 bir tüketim değeri gösterilmiş. kaynak

Cok sanki hocam seatin ve citreonin grubunun turbo arac verilerine gore

• quote:

Orijinalden alıntı: Dangerzoone

Cok sanki hocam seatin ve citreonin grubunun turbo arac verilerine gore

Alıntıları Göster

bence gayet normal. emin ol onlarında bu tüketimlerden farkı yok. ş.içi 6.5lt ile geziyorum diyenlere inanma. karma kullanım sonucu elde edilen veriyi ş.içi diye bahsediyorlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.