Bu aracin ortalama yakit verilerine pek ulasamadim sehir ici ne yakar karma yakit ne yakar 1.0 turbosu bilgisi olan varmidir |
Fiat egea 1.0 turbo hakkinda
-
-
benzin partikül filtreli direk enjeksiyonlu yeni nesil benzinli motor. kaynaktaki siteye göre gerçek anlamda bir ş.içi trafikte kullanımda min. 8.2lt/100 tüketim elde ediyor. karma kullanımda 6.7lt/100 gibi bir değere düşüyor. bu verilere bakarsak akıcı trafikte kullanımda tahminen 7.5lt/100 civarında bir tüketim elde edilebilir. uzun yolda min. 4.9lt/100 bir tüketim değeri gösterilmiş. kaynak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi predator93 -- 29 Temmuz 2021; 23:9:15 > -
quote:
Orijinalden alıntı: predator93benzin partikül filtreli direk enjeksiyonlu yeni nesil benzinli motor. kaynaktaki siteye göre gerçek anlamda bir ş.içi trafikte kullanımda min. 8.2lt/100 tüketim elde ediyor. karma kullanımda 6.7lt/100 gibi bir değere düşüyor. bu verilere bakarsak akıcı trafikte kullanımda tahminen 7.5lt/100 civarında bir tüketim elde edilebilir. uzun yolda min. 4.9lt/100 bir tüketim değeri gösterilmiş. kaynak
Cok sanki hocam seatin ve citreonin grubunun turbo arac verilerine gore
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: DangerzooneCok sanki hocam seatin ve citreonin grubunun turbo arac verilerine gore
Alıntıları Gösterbence gayet normal. emin ol onlarında bu tüketimlerden farkı yok. ş.içi 6.5lt ile geziyorum diyenlere inanma. karma kullanım sonucu elde edilen veriyi ş.içi diye bahsediyorlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X