Şimdi Ara

Cryengine 3 çalışmam

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar önceden bir orta çağ-kale tasarımım vardı.şimdi şehir çalışmasına başladım daha %10 kadarı yapıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kımyasal -- 18 Şubat 2013; 23:54:02 >

• Çok hoş olmuş umarım daha da devamını getirirsin. (Ben de basit bir ada yapıp külübe koymak istedim başlangıç olarak veya bina koymayı benim editör de texture bile ekleyemiyorum,orjinal forumlarına yazdım,bir çözüm bile getirmedi,ana admin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyclog -- 19 Şubat 2013; 0:41:32 >
  • simcity gibi olmuş güzel olmuş demavını getirmeni isterim
  • Tebrikler. Herkes gibi devamını isteriz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cyclog

Çok hoş olmuş umarım daha da devamını getirirsin. (Ben de basit bir ada yapıp külübe koymak istedim başlangıç olarak veya bina koymayı benim editör de texture bile ekleyemiyorum,orjinal forumlarına yazdım,bir çözüm bile getirmedi,ana admin)

Hocan MOD sdk mı yoksa FREE SDK mı kullanıyordunuz ?
    Motoru kaldırıp yeniden yuklemeyi denedinizmi ?
    Bahsettiğiniz texture yuklemeyi açarmısıniz.ben yardimci olmaya çalışırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

quote:

Orijinalden alıntı: Cyclog

Çok hoş olmuş umarım daha da devamını getirirsin. (Ben de basit bir ada yapıp külübe koymak istedim başlangıç olarak veya bina koymayı benim editör de texture bile ekleyemiyorum,orjinal forumlarına yazdım,bir çözüm bile getirmedi,ana admin)

Hocan MOD sdk mı yoksa FREE SDK mı kullanıyordunuz ?
    Motoru kaldırıp yeniden yuklemeyi denedinizmi ?
    Bahsettiğiniz texture yuklemeyi açarmısıniz.ben yardimci olmaya çalışırım.

Free SDK 3.40 da mı başladım ne ? (3.4.3 den önceki versiyon basitçe)

ilk önce yaptığım şeylerde hata olduğunu düşündüm, ne biliyim belki ben yanlış yapıyordum menüleri falan en sonunda bu sitedeki kitabın örneklerini aldım,onları kullanmayı denedim,aynı hata

"Error While Loading Textures"

bunu resmi olan kitaptan aldım,kendi texture için beyaz texture lar yaptım vesaire vesaire,format attım. Neyse...

Sonra 3DMAX ten snaırım bir iki model eklemeyi denedim,o da hata verdi,en sonunda rage quit ettim. Teklifin için sağol kardeş ama baya bi boşuna savaş gibi gözüküyor. Resmi olarak yazılmış bir kitabın örneklerini aldım onlar bile çalışmıyorsa açıkçası hata programda gibi geliyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyclog -- 19 Şubat 2013; 10:06:22 >

• Sizinde bildiniz gibi bu işler sabır istiyor.3dsmax için gerekli eklentileri kurdunuzmu ? Modelleri en iyi sekilde port etmek için cryengine ve cizim programları ( maya,3dsmax ve photoshop) aracı eklentileri kullanmak gerekli.inan 4-5 saatimi harcayarak hazırladığım model bazen port olmuyor.ama yılmamak gerekli.texturelerde aynı şekilde photoshop harici texture yapmayla uğraşmayın bozuk oluyor.photo shop içinde crytiff eklentisi şart.free sdk şu an yeni sürümde bence denemelisiniz.

• Kaplamalar sadece göstermeliktir.son kısımda photoshop kullanılarak hazırlayacağım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.