Şimdi Ara

Crymotion E-sports (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
1.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ok, sizin serverinizde oynamayacağız demek ki. Size kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byrad

quote:

Orijinalden alıntı: JeanCold Killah

Bu kadar iddalıysanız maça bekleriz tabi yine maçtan 15 dk önce vazgeçmeyeceksiniz

Yaptığınız tacizler,kullandığınız uygunsuz cümleler ve sosyal medya'da bizleri aşalayan paylaşımlar ile sizleri muhattap almadığımızı ve burada'da aynı şeyi sürdürdüğünü herkezin görmesini istiyorum ve tabikide o paylaşımlar'dan birinin resmi bizde var;

Crymotion E-sports

Topluluğunuz tarafından bizlere yönlendirilen herhangi bir istek kabul edilmeyecektir iyi oyunlar.

[cM]F1RSTK1LL-TR battlelog profiline aşağıdaki fotoğrafı koymuş accuracy 20 üstünde olduğu için atıldığına dair.Arkadaşda zaten %19.6 diye espri amaçlı bir paylaşım yapmış altındaki yorum yazanlarda bizden değil .

Crymotion E-sports

Ts ye gelip ben o adamı sevmiyorum o gelirse maça çıkmayız diyen ben değildim hatırladığım kadarıyla ! Yaptığınız tacizler,kullandığınız uygunsuz cümleri herkesin görmesini istiyormuşsunuz , isteklerimizi kabul etmeyecekmişsiniz.
    Kendiniz bir şey sanıp her şeyde haklı göstermeye çalışıyorsunuz .Neyse fazla yazmaya değmez bile size kendi çapınızda başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GREAT EMPEROR -- 6 Kasım 2013; 16:08:19 >

• Bu hafta sonu bir maç yapalım öylesine antrenman ve taktiksel açidan iyi olur. nediyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naughty

Bu hafta sonu bir maç yapalım öylesine antrenman ve taktiksel açidan iyi olur. nediyorsunuz.

Olur selçuk abi nedemek,bir gün belirleyip yapalım.
  • RPT kılanındaki arkadaşlar kendi adamlarınız la gelin maç yapalım her yerde kendinizi belli etmeyin böyle yaşınıza uygun ama ortama uygun değil...
  • Her serverin kendine gore kurallari vardir oyuncular bunlara uymaya ozen gostermeli,diger oyunculara da saygili davranmalidir.Bazı arkadaslar her isteklerinin gerceklesmesini bekliyorlar,bu mumkun degil.Turk serverlarinda en azindan bizleri kale alan oyuncu ve adminler ile oynama sansimiz var.

Turk serverlerinin sayisinin artmasi hepimiz icin iyidir arkadaslar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Georgearkin -- 6 Kasım 2013; 17:07:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renji-tr

RPT kılanındaki arkadaşlar kendi adamlarınız la gelin maç yapalım her yerde kendinizi belli etmeyin böyle yaşınıza uygun ama ortama uygun değil...

Kendi adamımızla geliyoruz zaten.Maçtan kaçmak için bahane uydurdunuz o kadar.Daha fazla uzatmayalım.
  • hangi adamın ne olduğunu biliyorum bana anlatma kardeş karşında çocuk yok senin buyrun gelin maç yapalım ister bf3 ister bf4 fark etmez
  • SoNKuRu S kullanıcısına yanıt
    ok dostum senin tercihin saygı duyarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naughty

Bu hafta sonu bir maç yapalım öylesine antrenman ve taktiksel açidan iyi olur. nediyorsunuz.

iyi olur hocam alıştırma yapmış oluruz saygılar bu arada başarılar dilerim esl turnuvasını takip ediyorum tebrikler
  • quote:

hangi adamın ne olduğunu biliyorum bana anlatma kardeş karşında çocuk yok senin buyrun gelin maç yapalım ister bf3 ister bf4 fark etmez

Maç yapma heveslisi değilim.Sadece madem "Türkiye'nin en iyi infantry clanı" sınız neden belirlenmiş maça BAHANE buldunuz diyorum en baştan beri.Çok iyi oynadığımız , yeneceğimiz iddasında da bulunmadık.Kendinimizi geliştirmek,Türk oyuncuların yakınlaşması asıl amaç,polemik falan yaratmak değil.İsterseniz seve seve yaparız maçı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeanCold Killah

quote:

hangi adamın ne olduğunu biliyorum bana anlatma kardeş karşında çocuk yok senin buyrun gelin maç yapalım ister bf3 ister bf4 fark etmez

Maç yapma heveslisi değilim.Sadece madem "Türkiye'nin en iyi infantry clanı" sınız neden belirlenmiş maça BAHANE buldunuz diyorum en baştan beri.Çok iyi oynadığımız , yeneceğimiz iddasında da bulunmadık.Kendinimizi geliştirmek,Türk oyuncuların yakınlaşması asıl amaç,polemik falan yaratmak değil.İsterseniz seve seve yaparız maçı.

bizim de amacımız polemik değil amaç tabiki tanımak ve ortam yaratmak farklı düşüncede olmadığınız sürece her zaman seve seve oynarız

• Başarılar dilerim arkadaşlar.
  • hayırlı olsun zaten favorites kısmında eklısınız :=)

tag : evren91
  • Başarılar beyler.
  • Hayırlı olsun.
  • hoooort
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.