Şimdi Ara

Crymotion E-sports (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
1.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok hocam 64 luk ama su an bf4 sw larinda silinti var sw çökünce ayarlar sifirlaniyor yakinda apdate gelicekmis hayirlisi ile duzelicek insallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun

• robspid R kullanıcısına yanıt
    Sagolun

• herşeyi anladımda. Bayan takım kısmını anlamadım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rossoverde

Acaba clan alımınız var mı bi süredir Türk clan arıyorum

Forum'umuza üye olup buradaki konu başlığı altına mesaj atariseniz yardımcı oluruz.

http://www.crymotion.com/forum/forumumuza-yeni-ueye-olan-arkadaslar-kendinizi-burada-tan-tabilirsiniz

quote:

Orijinalden alıntı: k1mbu

herşeyi anladımda. Bayan takım kısmını anlamadım :)

E-sport için açılan 3 takımdan biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Byrad -- 3 Kasım 2013; 13:20:55 >

• quote:

herşeyi anladımda. Bayan takım kısmını anlamadım :)

oov oyle deme kardes bazi kizlar acayip dokturuyor, ayar olrsun yani

• iceman_54 kullanıcısına yanıt
    +1

• iceman_54 kullanıcısına yanıt
    ben bir tane bf3 oynayan kız gördüm. Rus kendisi, ama bana ölmekten en sonunda şöyle dedi. '' k1mbu başıma bela oldu'' :)
  • quote:

ben bir tane bf3 oynayan kız gördüm. Rus kendisi, ama bana ölmekten en sonunda şöyle dedi. '' k1mbu başıma bela oldu'' :)

Haklısın bizde'de birtane var zaten :)
  • Diğer türk klanları ile neden aranızın iyi olmadığı geçen serverına girdiğimde daha iyi anladım ...Byrad vs wallun ve no recoilun allahını yaptı..Tebrikler gerçekten hiç de çaktırmıyorsunuz böyle devam edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NecroCyber-777 -- 4 Kasım 2013; 9:49:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noobkiller

Diğer türk klanları ile neden aranızın iyi olmadığı geçen serverına girdiğimde daha iyi anladım ...Byrad vs wallun ve no recoilun allahını yaptı..Tebrikler gerçekten hiç de çaktırmıyorsunuz böyle devam edin

peki dostum ozaman diğer turk clanlarının sunucusuna girersin ozaman yorumun için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noobkiller

Diğer türk klanları ile neden aranızın iyi olmadığı geçen serverına girdiğimde daha iyi anladım ...Byrad vs wallun ve no recoilun allahını yaptı..Tebrikler gerçekten hiç de çaktırmıyorsunuz böyle devam edin

HİLECİ OLMAYAN HER TÜRK OYUNCUYLA ARAMIZ İYİDİR MERAK ETME SIKINTI NE İSE SÖYLE YETER BF4 DE GELİNCE HALA HATALARI VAR DÜZELTEMEDİLER HENÜZ BENDE COK SAÇMA SAPAN ADAM VURUYORUM COK TA ŞAÇMA ÖLÜYORUM DAHA ALIŞAMADIM HALA
  • sonunda ise şuan türkiye'deki en güçlü infatry clanı olduğumuzu belirtmek isterim

• Bizle bir sıkıntıları yok :) . Yolunuz açık olsun arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naughty

Bizle bir sıkıntıları yok :) . Yolunuz açık olsun arkadaşlar.

sağolasın sizinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naughty

Bizle bir sıkıntıları yok :) . Yolunuz açık olsun arkadaşlar.

Saol selçuk abi
  • Dün serverinizde yaşadığımız bir rezilliği sizinle paylaşmak istiyorum umarım dikkate alırsınız. Server admini TRMelanyakmıydı neydi tam hatırlamıyorum. Snipper kullanmak yasaktır diye sürekli tekrarlayıp, böyle bir oyunda böyle bir yasak olmayacağını anlatmaya çalışmamız sonucunda karşı çıkan bazılarını serverden atmıştır. Birçok insan ağız birliği yaptığında ise serveri kapatmıştır. Server sahibiyiz diye böyle rezillikler yapacaksanız, adam gibi söyleyin biz serverimizi sadece kendimiz için açtık diye gelmeyelim bizde bir daha
  • SoNKuRu S kullanıcısına yanıt
    Yazmis olduğunuz nikli bir adminimiz yok serveri kapatma diye bir şey de söz konusu değildir bunu anlatmaya calisiyoruz ama kimse Anlamiyor server yuksek tlcket a ayarlayin ca otomatik resetliyor kendisini herkes düşüyor sadece siz değil bunun la ilgili apdate gelecek yakinda inşallah duzelicek hocam saygilar

• Bu kadar iddalıysanız maça bekleriz tabi yine maçtan 15 dk önce vazgeçmeyeceksiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: SoNKuRu

Dün serverinizde yaşadığımız bir rezilliği sizinle paylaşmak istiyorum umarım dikkate alırsınız. Server admini TRMelanyakmıydı neydi tam hatırlamıyorum. Snipper kullanmak yasaktır diye sürekli tekrarlayıp, böyle bir oyunda böyle bir yasak olmayacağını anlatmaya çalışmamız sonucunda karşı çıkan bazılarını serverden atmıştır. Birçok insan ağız birliği yaptığında ise serveri kapatmıştır. Server sahibiyiz diye böyle rezillikler yapacaksanız, adam gibi söyleyin biz serverimizi sadece kendimiz için açtık diye gelmeyelim bizde bir daha

Belirtilen nick'li üyemiz bulunmamaktadır.Server spam mesajlarını oyundaki herhangi biri üzerinden veriyor bu o kişinin admin olduğunu göstermiyor.Yasağa gelirsek sunucumuzda m320,rpg,sniper silahları yasaktır.oyunda bir yasak olmayacağını kimin söylediği bizi ilgilendirmiyor.Clanımız infantry tarzında oynadığı için hızlı oyunu tdm'i operation metro gibi conquest lerde faliyet gösteriyor.sadece 1 gün boyunca yasaklanan silahlar ile sıkıntı yaşadık normal'de otomatik kill atması gerekirken yasak silah'ta server yapmadı bunu,ve bu sorunu dün gece yarısı çalışmalarımız ile çözdük artık yasak silahlar ile yapılan kill'ler kicklenmeye yol açacaktır.Efendim sunucuyu kapatmak işin kolayına kaçmak gibi bir şey söz konusu dahi değildir yasaklara uyulmadığı sürece herkez atılır.sunucu o an çökmüştür onun gazabına gelmişsinizdir yanlış anlaşılmasın lütfen,iyi günler.

quote:

Orijinalden alıntı: JeanCold Killah

Bu kadar iddalıysanız maça bekleriz tabi yine maçtan 15 dk önce vazgeçmeyeceksiniz

Yaptığınız tacizler,kullandığınız uygunsuz cümleler ve sosyal medya'da bizleri aşalayan paylaşımlar ile sizleri muhattap almadığımızı ve burada'da aynı şeyi sürdürdüğünü herkezin görmesini istiyorum ve tabikide o paylaşımlar'dan birinin resmi bizde var;

Crymotion E-sports

Topluluğunuz tarafından bizlere yönlendirilen herhangi bir istek kabul edilmeyecektir iyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Byrad -- 6 Kasım 2013; 15:27:21 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.