Şimdi Ara

Crypt run atıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • serenity ile zaten crypt yaptik bir sure :) su an pcim serviste o yuzden giremiyorum ama benide ekleyebilirsiniz 300 k dps cm wiz mevcut Rhodes#2305

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müdür nerelerdesin ya. Bak ben wizardı 100 liyecegim bu akşam ikincisine başlayacağım. Özletti kendini:)
  • Rhodes R kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Crypt run yapmak isteyenler beni de ekleyebilir. CM Wiz+Meteor ile kesim hızı iki katına itina ile çıkartılır :)

Bu arada Rhodes senin CM wiz'de sadece unityde mi loh var bana mı öyle geldi? Glass Cannon + düşük loh can yakabilir
  • Batuhano hocamında güzel wizardı vardır. Crypt dışında çokta güzel elite hazırlar kendisi:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhano

Selamlar,

Crypt run yapmak isteyenler beni de ekleyebilir. CM Wiz+Meteor ile kesim hızı iki katına itina ile çıkartılır :)

Bu arada Rhodes senin CM wiz'de sadece unityde mi loh var bana mı öyle geldi? Glass Cannon + düşük loh can yakabilir

Amulettede olmasi lazim yav :) lag girdiginde tirt oluyorum ama yoksa wormhole tp ise yariyor baya

• quote:

Orijinalden alıntı: Jinakuma

Müdür nerelerdesin ya. Bak ben wizardı 100 liyecegim bu akşam ikincisine başlayacağım. Özletti kendini:)

Ya 26 eylulde aldigim pcde sikinti cikti blu ray olmasi lazim dvd rom var bi kelekler cikti serviste dort gozle bekliyorum bende bilgisayarsiz hayat gecmiyor yav :) ozledim bende vallahi

• paragon53 firebats build witch doctor'im var..

serhany#2348
  • Arkadaşlar dps i 270k üstü elemanlarla gece hızlı crypt run atabiliriz. şu an satte 200-220m kasıyoruz(dinlenme molalar muhabet ile ) bu rakamı artırmak istiyorum
  • Wookiee-2338 Tag'im eklersen yaparız.
    Açabilirimde keserimde :) 4 kişi organize bir şekilde yaparsak dahada çok exp gelir ve ayrı ayrı ararsak bulmama ihtimaliyle süre daha az kaybederiz yani organize şekilde yapabilirsek çok iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jinakuma

Arkadaşlar dps i 270k üstü elemanlarla gece hızlı crypt run atabiliriz. şu an satte 200-220m kasıyoruz(dinlenme molalar muhabet ile ) bu rakamı artırmak istiyorum

ozelden cep nomu attim hocam gece run sırasında on olmaz isem bi mesaj yada caldirip kapatmana gelirim musait isem :)
  • siriyus arkadasş listen full diye kabul edemiyorum arkadaşlık istegini
  • siriyus arkadaş listen full
  • bende yapabilirim CarpeDieM#2426 http://eu.battle.net/d3/en/profile/CarpeDieM-2426/
  • Ayarsiz#2729
  • Arkadaşlar crypt run için ekliyenler oluyor , partye alamıyoruz kusura bakmasınlar. Bizim amacımız hızlı crypt runlar yapıp zamana düşen exp miktarını artırmak. DPS i 250k dan yüksek herolarla crypt runa girmeyi tercih ediyoruz.
  • 80k dpsli monk 150k dps li barbar ve kendine hayrı olmayan bir dh ile kaç saatte run yapacağınızı sanıyorsunuz? Battletag verenlerin çoğu anca public te oynayabilecek seviyedeler.
  • iki wd bir monk bir archon wiz alın size crpty run ekibi gerisi yalan bu ekipten hızlı farm yapan olacağını zannetmiyorum şahsi görüşüm cwiz mağara için uygun bir karakter değil kusacak olan moblarıda donduruyor archon olunca daha cok faydalı oluyor

• Artık eskisi kadar yoğun oynamiyorum ama online olduğumda runlara katilabilirim.
    Monk 300k
    MrtUtk#2418
    http://www.diabloprogress.com/hero/mrtutk-2418/LeeTR/31756109
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/mrtutk-2418/hero/31756109
  • Ekleyin millet;
    husserdd#2933
  • Öncelikle crypt runa girdigim ekipte en kötü dps i olan 200k o da WD biliyorsunuzdur ki 200k onun için iyi bir rakam.
    İkinci olarak CM kusanları donduruyor iyi degil demişsin. O kusanları bir daha kusana kadar hayatta bırakmıyoruz zaten. Eğer karşımıza zor bir elite gelmezse su gibi akıyoruz zaten.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.