Şimdi Ara

Crypto Mining Balonu Patlıyor! Balon Fiyatlı Ekran Kartlarını Almayın! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
414
Cevap
5
Favori
26.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birde şu açıdan bak ekran kartları fiyatları uçtu ben oyuncu bir insanım banane elalemin yatırımından ben ekran kartı istiyorum ama bitcciler yüzünden artan fiyatlardan alamıyorum alırımda parama koyamıyorum çünkü çok saçma fiyatlara satılıyor bütün oyuncular btcden nefret eder neden çünkü en büyük darbeyi bize vuruyor kimsenin parasında gözümüz yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arda 88

Kart üzerinden gitmeyelim ozaman zaten ekonomimiz çökmüş elektronik aletler dünya para bende telefon fiyatlarını eleştireyim. Kim istemez çok daha ucuz olsun asgari ücret en az 2000 lira olsun.

İyi de ekran kartlarının bu kadar uçmasının sebebi mininngciler ve bu balon, ekonominin kötüye gitmesi arz talep dengesinden dolayı fiyatları bu denli artıramazdı.

Paramız değer kaybetti diye 1500'e satılan kart olsa olsa 1700-1800 lira olacaktı ki o bahsettiğim zamanlarda dolar kuru aynı seviyelerdeydi, yani bu da pek mümkün görünmüyor...
  • ßekir kullanıcısına yanıt
    İstediğin kadar yırtın bir süre sonra göreceksin bizzat hatırlatıcam sana bunları forum da olursan boş yere bir yere varamazsın panik havası yaratarak hasetinden çatlama kıskanmayın kazananları haşa teklifim geçerli ekran kartı içinse bunlar yollayım 1080 ti parası da boş yapma saatlerdir ':)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuzrek

İstediğin kadar yırtın bir süre sonra göreceksin bizzat hatırlatıcam sana bunları forum da olursan boş yere bir yere varamazsın panik havası yaratarak hasetinden çatlama kıskanmayın kazananları haşa teklifim geçerli ekran kartı içinse bunlar yollayım 1080 ti parası da boş yapma saatlerdir ':)

Üstün zekalı insan evladı, benim panik havası niyetim olsa bu konuyu "Ekran Kartı" bölümünde açmazdım ki forum yöneticileri buraya taşımışlar... Tekrar "Ekran Kartı" bölümüne almaları için forum destek'e kayıt da açtım.

Hadi yolla GTX 1080ti parası da kapatayım konuyu, erkek olan adam sözünde durur hadi?

Konuyu ekran kartı alacak param olmadığı için açtığımı sanan üstün zekalıların da olduğunu öğrenmiş olduk...

• Hâlâ çekememezlik diyen var. Gidin parasını verin alın istediğiniz kriptoparayı, 5 sene sonra milyarder olun umrumda olmaz.
    İnsanlar 40 yılın başı PC alacak/yenileyecek kart yok ortalıkta.
    Yazık la acıdım sana vallahi itici mahluk yaz özelden iban

• Dovahkiin kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı fiyatları bu saatten sonra düşmez hocam boşa beklemeyin alışın bu ve daha fazlası fiyatlara acı ama gerçek

• quote:

Yazık la acıdım sana vallahi itici mahluk yaz özelden iban

Hangi bankanın istiyorsun söyle de yazayım ve yolla hemen havaleyi ki görelim erkekliğini?
    Ahaha ekran kartı alamadığından mı açtın sen bu konuyu vah yazık sana gta 5 oynayamamıştır yaş kaçsa artık farketmez banka sen önce milletle ukala konuşmamayı öğren ben sana senin tarzınla yazıyorum ki belki anlarsın diye

• Ekran karti fiyatlarinin yukselmesinin diger sebebi dollardir.

Hocam yollarsa kırışak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metal-Gear

Hocam yollarsa kırışak.

Önce erkek olması lazım yollaması için; yani sözünde durması lazım ama durumu ortada bak hemen yan çizdi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

Ekran karti fiyatlarinin yukselmesinin diger sebebi dollardir.

2017 Mart, Nisan ayları gibi GTX 1080 ekran kartı 1.450 TL'ye hepsiburada.com ve benzeri sitelerde sıfır olarak satılırken dolar da aynı seviyelerdeydi. Yani demem o ki dolar kurunun düşündüğünüz gibi bir etkisi yok bu yükselişte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßekir -- 6 Şubat 2018; 0:21:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßekir

quote:

Orijinalden alıntı: Nva Bx

beter olun konu sahibi ve onun gibi olanları adam gta oynucak diye yazmadığı şey kalmamış veledin.

yarası olan gocunur

tiplere bak

Bu sistemle minnacık 2GB'lık EVGA GTX 1050SC bile 1080p'de akıcı GTA 5 oynamaya yetiyor valla, zamanında RX Vega beklerken elimdeki RX 480 8GB'ı satınca idarelik bu ekran kartımı taktım ama stok sıkıntısı yüzünden hala çıkartamadım

Bu arada 30 yaşında bir adam velet yazmayı bilmeyenlerden düzinelerce çıkarttırabilir

beter ol

yaşın 30 olsa ne yazar beyin yaşın 12 sorun orda

senden çıkartığım kadar çıkarmışım zaten bu kadarı yeter sana

• quote:

Ahaha ekran kartı alamadığından mı açtın sen bu konuyu vah yazık sana gta 5 oynayamamıştır yaş kaçsa artık farketmez banka sen önce milletle ukala konuşmamayı öğren ben sana senin tarzınla yazıyorum ki belki anlarsın diye

adam gta oynuyamuyor diye konu açmış

ıngaaa ıngaaaa anneee bana gtaaaaa al puhahahhaha allahın ergeni
  • quote:

Hıı hıı, ekran kartı alamayacak kadar fakir olduğum için boş bir kasaya bile 1.000+ TL veriyorum...

Bu kadar üstün zekalı olmana rağmen halen olayı idrak edememişsin...

Crypto Mining Balonu Patlıyor! Balon Fiyatlı Ekran Kartlarını Almayın!

• ve boş boş kükremeler sonrası derin bir sessizliiik....
  • Çok daha fazla düşmesi lazim coinleri bu seviyelerde hala karlı özellikle eth için. 300 dolar seviyesine gelmesi lazım makine kapatma için.

• ya bana maddi gelir kazandırmıcaksa bilmediğim her an yok olcak şeyi niye kullanayım , ay btc ile alışveriş yapılıyor diye kimse legal birşey almamıştır hayatında mal mısın her an yükselebilir %20 oranında.bide niye btc yani.. fiziksel bir para varken.sadece keriz silkeleme operasyonu oldu bi ara. 1000$ altını görücek.
  • Bitcoin falan birilerinin iyi para kırdığı bir manipülasyondu.Yavaş yavaş sönecek sonu 1 dolar olacak kaybolup gidecek 5-10 seneye
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.