Şimdi Ara

Crypto Mining Balonu Patlıyor! Balon Fiyatlı Ekran Kartlarını Almayın! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
414
Cevap
5
Favori
26.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 tur andaval vardir. Biri bitcoini babasinin mali gibi savunan digeri de biz dedik yaw bitcoin batacak diye gezen. Bitcoin borsadir arkadaslar, zamaninda girip paralari kaldiranlar bu oyunu dogru oynayanlardir ve ekmeklerini de yiyorlar. Bitcoin kotu yaw diye gezenler adamlar paralari yerken bakiyorlardi.

Bi de diger versiyon var. Bitcoin bi gun bi daha ucacak diye bekleyenler. Ve buna gonulden inananlar. Arkadaslar paralari kaldiranlar kaldirdi, milyonlarca insanin bu isten haberi oldu. Bu gunden sonra ucus bekleyemezsiniz. Zamaninda girecektiniz. Burda hicbi dayanaginiz olmadan bi gun cikacak yaa demeniz acinasi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MachinaeSupremacy

2 tur andaval vardir. Biri bitcoini babasinin mali gibi savunan digeri de biz dedik yaw bitcoin batacak diye gezen. Bitcoin borsadir arkadaslar, zamaninda girip paralari kaldiranlar bu oyunu dogru oynayanlardir ve ekmeklerini de yiyorlar. Bitcoin kotu yaw diye gezenler adamlar paralari yerken bakiyorlardi.

Bi de diger versiyon var. Bitcoin bi gun bi daha ucacak diye bekleyenler. Ve buna gonulden inananlar. Arkadaslar paralari kaldiranlar kaldirdi, milyonlarca insanin bu isten haberi oldu. Bu gunden sonra ucus bekleyemezsiniz. Zamaninda girecektiniz. Burda hicbi dayanaginiz olmadan bi gun cikacak yaa demeniz acinasi.

bitcoin artık kendini kanıtlamış ve alt seviyelere gelse de yavaşta olsa daha yüksek noktaları rahatlıkla görecek bir coindir.bi kere işin temeline sahip ve kimin çıkardığı belli olmayan bence bunun neticesindede çok ii bir şekilde gizli el tarafından yönetildiğine inandığım bir coin

o yüzden az olur çok olur süre olarak mutlaka tekrardan yüksek meblalarda kazandıracaktır

• Tether, güney kore, hindistan ve çin'in yarattığı endişe coin piyasasında düşüşe neden oluyor. Bir de şöyle bir gerçek var hiç bir mal sürekli değer kazanmaz. Bu elle tutulamayan bitcoin bile olsa. Piyasa yavaş yavaş dengeyi bulacaktır mutlaka. Bitcoin 1dolar bile olsa yok edilemez. Çünkü dayandığı esas temel blockchain teknolojisi. Bu teknolojiyi şimdiden dünyadaki birçok banka kullanmaya başladı(örnek olarak ülkemizde de akbank ripple ile anlaşma yaptığını en son açıkladı) . Ayrıca madencilik yapanlar ile ilgili düşüncelerinizin yanlış olduğunu düşünüyorum. Sonuçta madencilik yapıp örnek olarak 10 günde 1 bitcoin üreten madenci 12 bin dolar kazanırken şimdi 8 bin kazanıyor ve yine kârlı bir yatırım oluyor. Bunun yerine bitman gibi şirketleri zora sokacak ve samsung gibi madenciliğe yönelik ekran kartı yapacağını açıklayan firmaların çoğalmasını umut etmeliyiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bitcoin'in bu derece dramatik çöküşünün ekran kartlarının stok haberleriyle alakası var mı sizce ? Amazon yavaş yavaş ön sipariş açıp kapatmaya başladı ayın 10'una falan iki gündür ve bugün yaşanan bütün coinlerdeki %20'lik dramatik düşüş bence stok haberleriyle bağlantılı bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

Mining yapanlar iyi gelir elde ettiği doğru. Ancak bu işin sonu olacağı da doğru. Tek temennim bir tane yeni firmanın ortaya çıkıp ben gamer arkadaşlara ekran kartı üretiyorum demesi ve piyasayı alt üst etmesi.

Bu nasıl olacak hocam? Geçenlerde Nvidia'da "Madencilere değil, oyunculara satın" diye açıklama yapmıştı. O da garibime gitti. Yani nasıl olacak kasada mı soracaksın oyun için mi, maden için mi alıyorsun diye. Nasıl anlaşılacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

Mining yapanlar iyi gelir elde ettiği doğru. Ancak bu işin sonu olacağı da doğru. Tek temennim bir tane yeni firmanın ortaya çıkıp ben gamer arkadaşlara ekran kartı üretiyorum demesi ve piyasayı alt üst etmesi.

Bu nasıl olacak hocam? Geçenlerde Nvidia'da "Madencilere değil, oyunculara satın" diye açıklama yapmıştı. O da garibime gitti. Yani nasıl olacak kasada mı soracaksın oyun için mi, maden için mi alıyorsun diye. Nasıl anlaşılacak?

Tamamen stratejik bir cümle. Yani şuan birtek biz değil dünyadaki bütün oyuncular bu mining olayından rahatsız. Dolayısıyla bu cümleyi kurup biz sizin tarafınızdayız demek istemişler. AMA satılan satılıyor ee dediğin gibi maden mi oyun mu diye soramıcakları için anlamsız bir cümle.

• o cok ongorulu kar etmis zatlarin paralarini bir umit coin e dusus oncesi yatirim yapanlar verdi. kisacasi o son kisimda piyasaya girenlerin parasini paylastilar. bu kadar volatil bir birimde bu yatirim degil soygundur. bu hicbir zaman degismeyecek, bi 4 yil sonra yine coin piyasasini canlandiracak birileri, yine ayni hikaye yasanacak. 4 yil once olan olayin aynisi oldu, 1 yil daha dusus devam eder, ani dususu engeleyen tepeden coine girip halen daha yukselecegine inanan insanlarin ellerinde tutmalari, onlar da umitlerini kaybedip sattikca dusus derinlesecek.. sonra .. sonra hersey yine bastan baslayip ayni hikaye tekrarlanacak .. eger yukselis oncesi alip kenara koyarsaniz siz de soyguna ortak olabilirsiniz .. pardon .. gelire ..
  • bu ülkede bu işler yürümez işadamı olan adam işadamı olur az geliri olan adam ekran kartı alıp saçma sapan işlere girişiyor dangalak çok
  • Ambarad kullanıcısına yanıt
    Nvidiada zaten bu madenciler kadar suçlu, piyasaya az kart vererek msrp fiyatlarını yükseltti.

Crypto paralar daha pahalıyken bile piyasaya daha fazla kart vardı, rx 570-80 dışında tüm kartlar bulunuyordu, nvidia bilerek piyasaya manipülasyon yapıyor.
  • Hayırlı olsun 6800'leri gördük :)
  • Patlamaz beyler malesef 1050ti yeter size zaten

• Ne balonmuş senede on kere patlıyor 😂

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir tek ben göremiyorum herhalde 2000 liradan aşağı RX 570 satan yok.
  • Maskeli Bilo kullanıcısına yanıt
    Bu sefer tam patladı, daha geri dönüşü yok...
    https://coinmarketcap.com/

Ethereum $600 seviyesine, BTC $6.500 seviyesine indi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßekir -- 5 Şubat 2018; 23:6:56 >

• Yav güzel kardeşlerim bu kin bu öfke neden ?

Sen ekran kartı alamıyorsun diye etmeyecek parayı bir karta verdin diye mi öfke ?

Jpmorgan Chase Bank'ın Ceosu bitcoin 2-3k seviyesinde iken dedi ki bitcoin alıp satan firma çalışanı bulursam işten kovarım demiş. 20k seviyesinde gördü Tüm kurum içi işlemlerde yasakladı . O ülke yasakladı bu ülke yasakladı. Tabi ki yasaklayacak. Yasaklamazsa zaten bir problem vardır .

Bu patlama muhabbetine sevinen arkadaşlar coin olayını en baştan yanlış anladınız siz zaten. Coin dediğimiz Sanal paralar - çıkarıldıkları kişiler tarafından merkezi sistemlere karşı bir ayaklanma olarak çıkarıldı esasında. Sebebi Borsalar-Şirketler-Devletler-Para Babaları vs vs insanlığın kanını sömürmek adına yapmadıkları şey kalmadı. Madem öyle bizler artık centralized Sistemlere karşı olarak decentralized sistemlerle - sanal parayla bunların karşısına çıkalım demişler. Aslında tüm olay bundan ibaret . Hangi sistemde X kullanıcısına ait bakiye görüntüleme hakkın var ? Blockchain teknolojisi ile gelişen şifrelenmiş para birimlerinde public key ile cüzdanınızdaki miktar başkaları tarafından size verilen cüzdan kodu ile görülebiliyor. Ancak o cüzdana erişim bir tek private key ile olabiliyor.

Ha şimdi bu sanal paranın olayını anlamayıp. Kahrolsun .... diye diye nefret kusmak kolay. Aslında sistem sizin tarafınıza iken :)

https://twitter.com/qtumofficial/status/958762546386780160

Adamlar sırf Coin databaselerinde kullanmak adına uzaya uydu gönderir. Bizimkiler -> Kahrolsun lanet olası pislik hani benim ekran kartım.

Ripple - 70 üzeri banka ile anlaşma yaptılar. Akbank bunların içersinde para transfer ücreti SWİFTE'e göre çok az ve 4sn gibi bir süre ve en önemlisi daha güvenli.
    Stellar - IBM ile anlaşma yaptılar.
    Cardona - Güvenliğin hat safhada olacağı özel işlemlerde kullanılmak üzere tasarlandı.
    BitCoin - İlk çıkış noktası zaten - İlk Coin

Ve bunun gibi özel amaca hizmet eden bir sürü coin var.

İnşallah ekran kartı alamadığım için şu patlar diyenlere bende diyorum ki-> İsterse 1k dolara düşsün gene artacak. Arkasındaki sistemi bilmeden incelemeden laf edenler geleceğin teknolojisini görmekten aciz olanlar sırf hangi oyunu daha iyi oynarım diye ekran kartı fiyatlarından dert yananlar. Gözünü aç azıcık lütfen . Biraz araştır.

Neden biz ülke olarak kağıt paralar yerine sanal paralara geçmeyelim ? Her yıl bir dünyanın parasını bankalara aktaralım ?

Laftan anlayıp araştırma cesareti göstereceklere selam olsun. Anlamayacak olanlar zaten hemen sen benim ekran kartıma nasıl laf edersin der herhalde :)

Hadi Selametle...

• Normalde intihar etmem lazim ama ben oturdum fasulyeyi koydum kaynasin soyleyin kaynanama oynasini dinliyorum youtubeden

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maskeli Bilo

Ne balonmuş senede on kere patlıyor 😂

Patlata patlata bitiremediler :)

Kendimin herhangi bir rigi yok önceden yapıyordum yeterli miktarda para kazandım ve bıraktım bunuda belirteyim.
    Şu anda piyasadaki büyük balinaları temizliyorlar bu düşüş 1-2 ay daha devam edecek sonra kripto para birimleri eskisine nazaran daha dengeli daha az dalganan bir hal alacak,3 ayda 17-18 bin dolar gören bir bitcoin olmayacak daha düzgün yükselen ve düşen fiyatlar olmaya başlyacak yani 3 ay önce bitcoin 5 bin dolar ise 3 ay sonra en fazla 6-7 bin dolar seviyelerini görecek ani zıplayışlar ve çaklışlar azalacak krpito paralar yerini yavaş yavaş bu şekilde sağlamlaştıracak.
  • 6700 e düştü devam

Bitcoin trolleri burayada dadanmış azmı çektirdiniz oyunculara haa

• coinin patlama şansı yok onu bekleyen boşa bekler ama zar zor para kazanan miningcileri sistemden atmaya yeticek kadar düşer özellikle elektriğe zam artarken bakmayın ₺ çok değer kaybettiği için idare ediyodu ama ₺ yükselse Türkiyede mining kalmaz.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kapatıyoruz35 -- 5 Şubat 2018; 23:21:27 >
  • Bitcoin ile GPU satışının alakası bile yok.

Konu hakkında fikriniz yok yazıp çiziyorsunuz. Etherum asıl GPU fiyatlarını yükselten coin. O yüzden bitcoin 1 dolar bile olsa etherum kazandırdığı sürece ekran kartları fiyatları düşmez. Boşuna beklemeyin.

Etherum yerini open source olduğu için başka bir coin alır. Ekran kartları ona kayar yine fiyatlar yükselir. Maalesef ki GPU'da ucuza alma devri bitcoin denen nanenin çıkışı ile tetiklenip, etherum ile bitmesi tescillendi.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.