60 K Sistem Önerisi
|
Aprilia SR 125 Alınır mı?
Merhabalar arkadaşlar aprilia SR 125 almayı düşünüyorum alıp kullanan varmı yedek parça sıkıntısı yaşarmıyım servisleri nasıl yardımcı olursanız çok sevinirim
|
Honda Civic İes 1.6 Kanister Valfi Problemi
Merhabalar arkadaşlar 1.6 İes 1998 model Lpg-Benzinli bir civic aracım var.Bugün rampa yukarı olan bir mesirelik alanına gidiyordum araba bir anda çekişten düşmeye başladı ve stop edecek derecede deviri düştü 1-2 dakika böyle çalıştıktan sonra stop etti.Marş olarak herhangi bir sorunu yok üzerinde yeni 55 amper inci akü var ve şarj dinamosu, diyot tablası, konjektör kömürler, buji, buji kablosu falan daha yeni değişti.Araba soğuduktan sonra tekrar sorunsuz bir şekilde çalıştı biraz kullandıktan sonra yine aynı sorun devam etti.Bu sefer ustaya götürdüm kendisi kanisterin hortumunun yanlış yere takıldığını söyledi hortumu doğru yere taktıktan sonra bir defa daha aynı problemi yaptı şu anda bir sıkıntısı yok yanlız bayram tatili için uzak mesafe gideceğim yine aynı sorun başıma gelirmi diye korkuyorum.Bu sistemi körleyebiliyormuyuz yada tam olarak çalışıp çalışmadığını nasıl anlarız bilgisi olan arkadaşlar varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.
Sizce Nasıl Devam Etmeliyim ??
Yaklaşık 1 aydan fazla bir bayanla görüşüyorum ben hiç bir zaman gri olan bi adam değilim ya beyaz yada siyahım o kadar
Yunus Emrenin bi sözü vardır Kader Gayrete Aşıktır diye sizce çabalamaya devam etmelimiyim etmemelimiyim bi açık kapı bırakmışmı bırakmamışmı.Öneri görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.
Aslında böyle ciddi konuları her zaman yüz yüze konuşurum telefondan mesaj işi bana biraz ciddiyetsiz geliyor neyse kıza yazdığım ve açıldığım mesaj
--------------------------
Diyeceğim şuydu 1 aydır hatta 1 aydan fazla iyi kötü telefonda,yüz yüze konuştuk görüştük ilkaki benimle ilgili bi düşüncen vardır sende nasıl bi izlenim bıraktım bilmiyorum.Benim senin hakkında düşüncelerin çok olumlu aynı şeyleri sende düşünüyomusun olumlu musun değilmisin.İlla ki bi sevgin vardır olumlu yada olumsuz bunu merak ediyorum.Benim için değerlisin aynı şeyleri sende hissediyosan ben senle bi yola girmek istiyorum.Zaman benim için çok değerli zaman kaybetmek istemiyorum ama cevabını hemen vermek zorunda da değilsin 1 hafta 1 ay 1 yıl ben beklerim sorun yok.
--------------------
Kızın bana yazdığı mesaj
----------------------------
Çok iyi bi insansın sohbetin güzel iletişim kurabilen insanlar benim için hep öncelikli olmuştur . Ama farklı bakış açısında bakarsak o tarz bi düşüncem yok arkadaş olarak bakıyorum herhangi bi his oluşmadı ön yargılı da değilim hayatın insana neler getireceği hiç belli olmaz ama suanki durumda bir şey düşünmüyorum
//////**__ FİYAT 3.750 ₺ __**\\\\\\
50-51 Bin Lira Arası Sistem
Aşağıdaki sistem özelliklerine sahip fiyatı 51 bin tl olan bir sistem topluyorum.Toplam maksimum bütçe 51 bin tl 52 bin desen çıkmaz :) Sizce nasıl alınır mı birde sizlere sorayım dedim arkadaşlar görüşleriniz benim için değerlidir.
Sistem Özellikleri
MSI PRO X670-P WIFI AMD X670 Soket AM5 DDR5 6600(OC)MHz ATX Gaming Anakart 8.899 TL
AMD Ryzen 5 7600 3.8 GHz AM5 38 MB Cache 65 W İşlemci 5.658 TL
Kingston 16GB(2x8) Fury Beast RGB EXPO 6000mhz CL36 DDR5 Ram 2.461 TL
MSI NVIDIA GeForce RTX 4070 Gaming X Trio 12 GB GDDR6X 192 Bit Ekran Kartı 23.949 TL
Samsung 980 PRO 1TB 7000/5000 MB/s Soğutuculu PCIe Gen 4.0 NVMe M.2 SSD 2.519 TL
MSI MPG SEKIRA 100R TEMPERLI CAM 4 X A-RGB FAN 120MM E-ATX GAMING KASA 4.091 TL
Corsair RM750 CP-9020234-EU 750W 80+ Gold Modüler Güç Kaynağı 3.471 TL
Arkadaşlar 2017 model 2 adet hiç kullanılmamış sıfır kış lastiği buldum bildiğim kadarıyla lastik raf ömri 10 yıl diye geçiyor sizce bu lastikler alınır mı?
Merhaba 200.000 tl bütçe ile alınabilecek hangi araçlar var hangisini tavsiye edersiniz?
Tutulan modeller olursa daha makbul olur.Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Bu arada almayı düşündüğüm araç Golf 4 sizce alınırmı ?
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 563
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 47.290 (Bu ay: 980)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 159 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware