Yaklaşık 1 aydan fazla bir bayanla görüşüyorum ben hiç bir zaman gri olan bi adam değilim ya beyaz yada siyahım o kadar Yunus Emrenin bi sözü vardır Kader Gayrete Aşıktır diye sizce çabalamaya devam etmelimiyim etmemelimiyim bi açık kapı bırakmışmı bırakmamışmı.Öneri görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim. Aslında böyle ciddi konuları her zaman yüz yüze konuşurum telefondan mesaj işi bana biraz ciddiyetsiz geliyor neyse kıza yazdığım ve açıldığım mesaj -------------------------- Diyeceğim şuydu 1 aydır hatta 1 aydan fazla iyi kötü telefonda,yüz yüze konuştuk görüştük ilkaki benimle ilgili bi düşüncen vardır sende nasıl bi izlenim bıraktım bilmiyorum.Benim senin hakkında düşüncelerin çok olumlu aynı şeyleri sende düşünüyomusun olumlu musun değilmisin.İlla ki bi sevgin vardır olumlu yada olumsuz bunu merak ediyorum.Benim için değerlisin aynı şeyleri sende hissediyosan ben senle bi yola girmek istiyorum.Zaman benim için çok değerli zaman kaybetmek istemiyorum ama cevabını hemen vermek zorunda da değilsin 1 hafta 1 ay 1 yıl ben beklerim sorun yok. -------------------- Kızın bana yazdığı mesaj ---------------------------- Çok iyi bi insansın sohbetin güzel iletişim kurabilen insanlar benim için hep öncelikli olmuştur . Ama farklı bakış açısında bakarsak o tarz bi düşüncem yok arkadaş olarak bakıyorum herhangi bi his oluşmadı ön yargılı da değilim hayatın insana neler getireceği hiç belli olmaz ama suanki durumda bir şey düşünmüyorum |
Bildirim