Şimdi Ara

Cryptolocker çözümleri. (Yazılımsal-Mental)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, merhaba. Çok insanın bu zararlıdan sıkıntıda olduğunu fark ettim. Tıpkı kardeşimde olduğu gibi. Canım çok sıkıldı, uğraştım araştırdım. Bir konu açıldığını gördüm, çok insan yazmış. Fakat net birşey bulamamıştım hiç bir konuda. O konuya saygıdan açmamıştım bu konuyu, o zamana denk inceleme ve gözlem yaptım. Uzun zamandır araştırmış olduk güvenilir araçları ve çözümleri. Kendimce derledim, toparladım. Beni kurtaran yazılımı ve faydalı olanları paylaşmak istedim. Güvenlik programları sistemi dezenfekte edebiliyorlar fakat verdiği zararları yok edemiyorlar. Neyse sorun devam ettikçe kendimce çözüm üretmeye çalışacağım. Üzerinde çalışıyorum, ama ben yapana dek yazılımsal destek vermeye çalışacağım imkanlarım yettiğince.

Bulaştığını anladığımız an:

1. İlk önce Sistem geri yükleme yapmalıyız. Ben virüsü komple kaldırdım. ondan sonra geri yükleme yaptım ne olur ne olmaz diye.

2. Saatinizi geri almayı deneyin. Bu virüsün çalışma mekanizmasını bozabiliyor nadiren.

3. Yazılımsal.

KULLANILABİLECEK ARAÇLAR,

Emsisoft bu olayın üzerine gitmiş biraz. Dosyaları kurtarmaya özen gösteren yazılım,

Ama tabii zararlı zaman içinde biçim değiştirmediyse yılan gibi..

Zararlı tespit ettiği takdirde açılıyor yazılım.

Decrypt basınca düzelecektir başarılı olursa tabii.

İndirip, çalıştıralım.

LİNK: http://emsi.at/DecryptPClock2 (Öncesinde Emsisoft Antimalware' de kurabilirsiniz) Fakat temizlik öncesimi, sonrası mı yapacağınıza siz karar verin. Çünkü temizlik yapılmaya çalışıldığını anlama yeteneği var mı bilmiyorum, kendisini ve diğer şeyleri imha edebilir. Diğer yandan zararlı bilgisayarınızdayken de dosyaları encrypt etmenize yani çözmenize müsade etmeyebilir. Bu çok yönlü durumdur. Bu zararlının karşılaştığınız biçimine göre değişebilir..

Bu aracın en güncel halini kullanacaksınız. O denli benim tercihim Emsisoft Antimalware kurup, güvenli modda tarama yapmak olacak. Temizlik sonrası kurtarma işlemi daha sağlıklı görünüyor şahsen. Fakat sakın dosyaların ismiyle, cismiyle oynamayalım. Eğer hassasiyet gösterirse dosyalar bozulabilir. İşletim sistemi uyumlu olmayanlar alternatif olarak malwarebytes antimalware deneyebilirler. Oda virüsü kökten temizler.

Toparlayalım:

Malwarebytes Antimalware veya Emsisoft Antimalware kurup tara, virüsden arındır.

Ve linkde bahsettiğim araçla dosyaları düzeltin.

Kesin sonuç alacaksınız demem doğru olmaz. büyük ihtimalle düzelir..

Diğer araçları aklıma geldikçe eklerim. Araç önerebilecek varsa yenilerim.

• Hocam virüsü temizlemek çok dert değil zaten asıl sorun şifreli dosyaları kurtarmak millet ordan dert yanıyor zaten
  • BağKurluSamuray kullanıcısına yanıt
    Dosyaları çözme olayını anlatmıstım ben

Çözmek icin virüsün temizlenmesi gerekebilir ve de o yüzden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Direct3d Hatası Kesin Çözüm!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.