Şimdi Ara

CRYSIS!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Biliyorum yeri burası değil ancak konsol bölümünde bahsi çok geçen bir oyun olduğu için bunu herkesin izlemesini istedim. Konsollarda birçok oyunun resmine bakıp Crysis gib ya da Crysis'i geçti bu oyun yorumlarını yapan arkadaşlara ithaf etmek istedim ağırlıklı olarak. Kasıma kadar daha çok var, daha da geliştirildiği taktirde sanırım rakibi uzun süre olamayacak. BElki Killzone 2 diye düşünüyorum, ikisi de çıktığında görürüz ama zor gibi. İyi seyirler.

Tıkla

PS: Özellikle sunum çok güzel, Hollywood filmi tadında bir trailer, oyun içine dikkat, detaylar muazzam.

• directed by cevat yerli. heheh gurur duymak gerekli \. umarim turkiye icin de faydalari olur...
  • umarım inş olur
  • evet adrenalinlerin salgılanması kana karışma olayı manyak olmuş.sanki WB yapımı gibi bir giriş olmuş.
  • bende ea dan sonra cevat yerli ismini görünce gururlandım.

gerçektende özel bi video olmuş.burdakileri hiç izlememiştim.ama neden bu kas olaylarına girmişler anlamadım.yöeteceğimiz eleman dnalarıyla onanmış bi askermi.mutant mı demaye çalışıyorlar ???
  • Valla süper olmuş.. animasyonları da düzeltmişler biraz gördüğüm kadarı ile.
  • Starback,
    Nanosuit'in özellikleri onlar. Hız, güç, savunma vs. özelliklerini seçebiliyorsunuz üniformanızın. Hızı seçince çok hızlı hareket ediyorsunuz yalnız gücünüz ve savunmanız düşüyor. Gücü seçinde videodaki gibi troll gücünde oluyorsunuz yalnız diğer özellikleriniz düşüyor. Çatışmaya gireceğiniz zamanda diğer özellikleriniz normale döndürüp savunmanızı artırıyorsunuz ki daha zor hasar alasınız. Ee tek kişilik ordu olmak kolay değil.
  • Video muhteşem.Konsollarımız böyle grafikleri ne zaman gösterecek yada gösterebilecek mi?Kim bilir?
  • süper
  • ve işin güzel tarafı bu daha nextgenin başlangıcı (pc için konuşuyorum) - 4 çekirdek optimizasyonu, directx10 özellikleri vs.
    crysis ile çıta çok yükselecek ve gelecek oyunlar bu çıtaya ulaşmak ve aşmak için çalışacaklar, bu da harika oyunlar demek
  • vıdeo yu ızleyemedım (ps3 de) formatı ne aceba pc de ızleyebılırmıyız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.