Şimdi Ara

Crysis 1-2 uzaylı değişimi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şimdi Oynunu henüz bitimedim son bölüme 1-2 bölüm kaldı. Ama ben ilk oyundaki uzaylılar ile bu yeni oyundaki uzaylılar arasındaki bariz farklara değinmek istiyorum.
    İlk oyundaki uzaylılar ile bu uzaylılar farklımıydı? ilk oyunda mavi renkli uçan tipte öyle silah donanımlı filan değildi uzaylılar...Bu yeni oyunda bildiğin savaşçı tarzında uzaylılar var ve baskın renkleri maviden çok kırmızı.
    Şimdi bu uzaylılar arasında fark varmı yoksa aradan geçen zamanda bu uzaylılarda evrimmi geçirmişler?
    İlk oyun sonunda nomad ve psyco hep beraber adaya prophet i kurtarmaya geri dönüyorlardı o konu orada koptumu?
    ilk oyunda uzaylıların yoğun faaliyet gösterdiği bölgelerde enerji emilişindenmidir artık nedendir hava şartları değişiyordu her yer buz kesip karla kaplanıyordu bu uzaylılarda öyle bir sıkıntı yok... Keşke yapsalarmış newyork da karlı bölümlerde olsaymış hiç değişken hava şartı yok bu oyunda...
    Arkadaş adam ilk oyunda bile DX10 çıkartıp herkesin ağzını açık bıraktı devrim yaptı ikinci oyunda DX11'i geçin DX12 devrimi yapmaları gerekirken adamlar DX9 çıkarttı yaw....

Neyse kafama takılanlar bunlardı paylaşayım dedim...

• quote:

Orijinalden alıntı: hasskabal

Arkadaşlar;

Şimdi Oynunu henüz bitimedim son bölüme 1-2 bölüm kaldı. Ama ben ilk oyundaki uzaylılar ile bu yeni oyundaki uzaylılar arasındaki bariz farklara değinmek istiyorum.
    İlk oyundaki uzaylılar ile bu uzaylılar farklımıydı? ilk oyunda mavi renkli uçan tipte öyle silah donanımlı filan değildi uzaylılar...Bu yeni oyunda bildiğin savaşçı tarzında uzaylılar var ve baskın renkleri maviden çok kırmızı.
    Şimdi bu uzaylılar arasında fark varmı yoksa aradan geçen zamanda bu uzaylılarda evrimmi geçirmişler?
    İlk oyun sonunda nomad ve psyco hep beraber adaya prophet i kurtarmaya geri dönüyorlardı o konu orada koptumu?
    ilk oyunda uzaylıların yoğun faaliyet gösterdiği bölgelerde enerji emilişindenmidir artık nedendir hava şartları değişiyordu her yer buz kesip karla kaplanıyordu bu uzaylılarda öyle bir sıkıntı yok... Keşke yapsalarmış newyork da karlı bölümlerde olsaymış hiç değişken hava şartı yok bu oyunda...
    Arkadaş adam ilk oyunda bile DX10 çıkartıp herkesin ağzını açık bıraktı devrim yaptı ikinci oyunda DX11'i geçin DX12 devrimi yapmaları gerekirken adamlar DX9 çıkarttı yaw....

Neyse kafama takılanlar bunlardı paylaşayım dedim...

Yeni güncellemelerle Dx11 desteği gelecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: inuY

neden bu forumda uzunca yazılan soruların son cümlesine bakılarak cevap yazılıyor. burada ana konu, cry2 deki yaratıkların ilk oyundan farklı olması. ben oyunu daha oynamadım ama eğer mantıklı bir bağlantı kuramamışlarsa kötü.

teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rodri

quote:

Orijinalden alıntı: inuY

neden bu forumda uzunca yazılan soruların son cümlesine bakılarak cevap yazılıyor. burada ana konu, cry2 deki yaratıkların ilk oyundan farklı olması. ben oyunu daha oynamadım ama eğer mantıklı bir bağlantı kuramamışlarsa kötü.

teşekkürler..

• Tamam arkadaşlar ben sorumun cevabını aldım. Demek ki kimse tınlamadığı için adamlarda istedikleri gibi değiştirmişler uzaylıları
  • Bu seferkiler başka gezegenden
  • Bence ilk oyundaki uzaylılar kesinlikle çok daha orjinaldi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilk oyundaki uzaylıların orjinal olduğuna kesinlikle katılıyorum..ama tunelin içinde bu kırmızı sümüklü uzaylılarda vardı hatırlarsan..ama kesinlike makine olarak ilk oyundakiler daha kaliteliydi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M-A-R-S -- 28 Mart 2011; 13:28:54 >
  • quote:

Tamam arkadaşlar ben sorumun cevabını aldım. Demek ki kimse tınlamadığı için adamlarda istedikleri gibi değiştirmişler uzaylıları

İkinci oyundaki uzaylı yaratıklar ilk oyundaki uzaylı mağarasındaki yaratıkların biraz evrim geçirmiş hali.

bu bölümde gördüğün yaratıklar dünya atmosferinde dolaşabilmek için özel kıyafetler giymiş durumdalar Crysis 2 de. Çok azda evrim geçirmişler.

• aynı yaratıklar sıkardı beni de, biraz modifiye edilmiş,

misal git 2003teki fotoğrafına giydiğin kıyafetler falan değişik gelir, Yaratık deyip geçme onlarında modayı takip etmeye hakları var
    quote:

Tamam arkadaşlar ben sorumun cevabını aldım. Demek ki kimse tınlamadığı için adamlarda istedikleri gibi değiştirmişler uzaylıları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technics

aynı yaratıklar sıkardı beni de, biraz modifiye edilmiş,

misal git 2003teki fotoğrafına giydiğin kıyafetler falan değişik gelir, Yaratık deyip geçme onlarında modayı takip etmeye hakları var
    quote:

:D yaw bari mavi ışıktan vazgeçmeselermiş...

• quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

quote:

İkinci oyundaki uzaylı yaratıklar ilk oyundaki uzaylı mağarasındaki yaratıkların biraz evrim geçirmiş hali.

bu bölümde gördüğün yaratıklar dünya atmosferinde dolaşabilmek için özel kıyafetler giymiş durumdalar Crysis 2 de. Çok azda evrim geçirmişler.

ya video yu izledimde ilk oyun gerçekten çok sağlamdı... Bu oyun kötü demiyorum buda güzel ama bence ilkinin yerini tutamıyor. ilk oyun grafik olsun konu olsun değişken hava şartları deniz su filan muhteşemdi (ben bu ikinci oyunda denizden bi cacık anlamadım)

• ilk oyundaki reklam takviyesinin çokluğundan öyle hissettik bence hepimiz, birde ilklerin tadı başka oluyor,

ama objektif bakınca bence şahsen bu oyun devrim niteliğinde performans, grafik ve senaryo adına.

bak mesela yaratıklar diyorsun adamlar millet sıkılmasın diye onları bile değiştirmişler, hani bodozlama kullanırlardı eski conseptlerini isteseler, senin gibi şaşıran da olmazdı buna hem ama sıkılacağımızı tahmin edip onlar için bile emek harcamış, değiştirmişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 28 Mart 2011; 14:03:58 >
  • quote:

ilk oyundaki reklam takviyesinin çokluğundan öyle hissettik bence hepimiz, birde ilklerin tadı başka oluyor,

ama objektif bakınca bence şahsen bu oyun devrim niteliğinde performans, grafik ve senaryo adına.

bak mesela yaratıklar diyorsun adamlar millet sıkılmasın diye onları bile değiştirmişler, hani bodozlama kullanırlardı eski conseptlerini isteseler, senin gibi şaşıran da olmazdı buna hem ama sıkılacağımızı tahmin edip onlar için bile emek harcamış, değiştirmişler.

Ben grafik konusunda sana katılmıyorum. dx11 yada dx10 grafik bile yok ha çıksın konuşuruz.
    Ama benim bu oyunda şuan gördüğüm şey en başarılı dx9 grafiği sergileyen bir oyun olmaktan öteye geçemiyor maalesef...

• vallaha dx9muş 10muş 11miş takılmamak lazım bunlara bence çok,
    ben microsoftun ekran kartı üreticilerine ticari katkısı olarak düşünüyorum bunu,

ben yenilik falan istemiyorum, oynadığım bütün oyunlar bu tadı versin bana görsel olarak başka birşey istemiyorum.

100-200 poligonla haritalar yapıcaksın dx11 destekli 2-3 effect ilave ediceksin diyceksin bu oyun dx11 destekli,
    crysis2 de dantel gibi işlemişler bütün ayrıntıları. istemez daha fazlası, gidin bakın alevlere, etrafındaki duman ve görüntü effectlerine, yapabilecekmi dx11le daha iyisini

ben ağzım açık oynuyorum haala, 3-4 kere bitiririm muhtemelen. örnek alsın diğer üreticilerde crysis 2 yi
  • quote:

vallaha dx9muş 10muş 11miş takılmamak lazım bunlara bence çok,
    ben microsoftun ekran kartı üreticilerine ticari katkısı olarak düşünüyorum bunu,

ben yenilik falan istemiyorum, oynadığım bütün oyunlar bu tadı versin bana görsel olarak başka birşey istemiyorum.

100-200 poligonla haritalar yapıcaksın dx11 destekli 2-3 effect ilave ediceksin diyceksin bu oyun dx11 destekli,
    crysis2 de dantel gibi işlemişler bütün ayrıntıları. istemez daha fazlası, gidin bakın alevlere, etrafındaki duman ve görüntü effectlerine, yapabilecekmi dx11le daha iyisini

ben ağzım açık oynuyorum haala, 3-4 kere bitiririm muhtemelen. örnek alsın diğer üreticilerde crysis 2 yi

Zaten yakında Dx muhabbetide kalkacak gibi geliyo bana en son AMD de açıklama yapmıştı bu Dx bizim önümüzü kesiyor falan diye...

• quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

http://www.youtube.com/watch?v=TJVXTq8eVeY

ben de öyle olabilceğini düşünüyorum.
  • Yaratıklar böyle çok daha güzel.Ellerine silah almaları her an aksiyonun yüksekte tutulmasına yaramış,iyi olmuş.
  • arkadaşlar crysis warheadda son bölümdeki dışkabuk yani büyük örümcek uzaylının rengi kırmızıydı ve bi tanede ahtapot cisimli yaratığı gördüm oda kırmızıydı bence adanın enerjisini emdikçe evrimleşiyolar daha güçlü oluyolar
  • hııı bu arada warheadda bide konuşmalarda yaratıklar birşey sayesinde şekil değiştirebiliyormış konuşmalarda öyle geçiyo warheadı tekrar oynayın konuşmalara dikkatli bakın insan vucüduna evrimleşmişler bence çünkü crysis 1 ve warheadda örümcek ve ahtopota evrimleşmiş olabilirler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.