Şimdi Ara

Crysis 2 Bilgisayar kapanma sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 0 bilgisayarım var bütün oyunlar canavar gibi çalışıyor.. 3d benchmark testleri falan yaptım herşey tamam.. Ama crysis2 de random olarak bilgisayar bir anda fişten çekilmiş gibi kapanıyor.. ATI driverları yükledim patch yükledim orjinal oyun vs herşey tamam anlam veremedim.. kasa da zerre toz yok.. Güç kaynağı 650 watt kasanın içinden çıkan cooler master.. amd x6 işlemci ati 6870 ekran kartı 8 gb ram win7..

ne dir sorun sizce çıldırmak üzereyim ya... Isınma problemi de yok.. Çok enteresan..

• oyunla ilgili olduğunu sanmıyorum psu da problem olabilir. yüke girince psu da bir sorun oluyor anlaşılan. sisteme stress testi yap birde furmark programıyla ekran kartına burn testi de yapabilirsin. o zaman daha iyi anlaşılır durum. bence sorun büyük ihtimalle psu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alito -- 20 Nisan 2011; 7:18:42 >
  • http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=system-information-viewer&lid=5467

bende ati 4850 ekran kartı var dediğin gibi reset atıyor oyundayken

bu programda temp3 sıcaklık ekran kartına ait oldugun fark ettim sende bir dene

farklı çözüm yoları bulan varsa paylaşsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meydey45 -- 20 Nisan 2011; 10:16:01 >
  • Aynı sorun benim de başıma geliyor, çok sık olmasa da oldu mu adamı delirtiyor...
    Benim PC kapanmıyor yalnız, öyle kitlenip kalıyor siyah ekranda. Reset atmaktan başka çare kalmıyor.
    4890 ekran kartı, 4 gb ram, 550 wat PSu, Phenom II 720 işlemcim, güzel soğutulan bir kasam var. ATI nin güncel driverleri ile oyunu oynamam mümkün bile olmuyor, hemen siyah ekrana oluyor. 11.2 drivere geri döndüm, onda nispeten daha az hata alıyorum.

Bundan da sorunun ATI kaynaklı olduğu düşüncesi var aklımda, yoksa driverden drivere niye fark olsun ki ?
  • multi oynarken oyundan aımlta server firewall ile ilgili

contact@cryek.com

mesaj yazı nsizde daha cevap gelmedi
  • arkadaşlar bende hp laptop var 4650 ekran kartı rem 4 gb ama crysis2 yi açıyorum sorunsuz oynarken bi anda bilgisayr kapanıyor pek bilgili değilim bana yardımcı olun lütfen ne yapıcam çözüm için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: meydey45

multi oynarken oyundan aımlta server firewall ile ilgili

contact@cryek.com

mesaj yazı nsizde daha cevap gelmedi

Ne alakası var hocam ?
    Oyundan atılmıyoruz, attığı zaman ne olduğunu da biliyoruz.
    Bizim bilgisayarlar kilitleniyor. Reset atmadan da hiç bir şekilde düzelmiyor.
    Ben PSU dan şüpheleniyorum. Sistemimin geri kalanında herhangi bir sorun olacağını düşünmüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken hdd kapanma problemi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende reset atıyordu

anakartta sogutucu üzerine fan taktım sıcaklık düştü
    temp 3 95 C
  • Benım ekran kartım sapphire hd4850 256bit aynı sorun bendede var pc ekrana goruntu gelmıyo dondugu zaman reset atmaktan baska care kalmıyordu,fakat bugun oynarken aynısı oldu busefer reset attıgımda halen goruntu yoktu kasayı actım ekrankartının fanı calısmıyodu. sızce ekran kartı yanmıs olabılırmı ,sıcak ta degıldı kokuda yoktu
  • oyundayken pc kendini kapatıyorsa bu yüksek sıcaklığa karşı kendini korumaya almasından olabilir.oyunda iken everest,cpu-z gibi sıcaklık gösteren programları çalıştırıp gpu ve cpu sıcaklıklarını gözden geçirin derim.bazı işlemciler 70i geçince kapanıyorken yeni nesiller 95 derecelerileri bulabiliyor pc yi kapatmak için.ayrıca kasanın havadar,arkası önü açık bi yerde durmasıda önemli.herşey fan değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.