Şimdi Ara

Crysis 2 DX11 Yaması ÇIKTI!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
11.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada işletim sistemi win7 64 bit.Ekran kartı ise hd5850
  • quote:

Orijinalden alıntı: murathellac

yamaların yüklenmesi icin oyunun orjinal mi olması gerekiyor.ben 1.9 yamayı yüklerken şöyle bi sorunla karşılaşıyorum Crysis 2 is not located on your system diyor halbuki sistemde yüklü 10dk arıyor ama bulamıyor niye böyle bi problem veriyor anlamadım bilgilendirirseniz sevinirim

ilaçlı olarak kullandığın için öyle oluyor. orjinal crysis.exe dosyasını bulamadığı için devamlı arıyo. kendi orjinal exe dosyasını yapıştırıp, 1.9 yamasını tekrar kur o zaman düzeliyor. yanlız 1.9 un ilacı çıkmadığı için malesef oynanmıyo. eski ilacı uygulayınca da yukarıdaki arkadaşlarda olduğu gibi arkada ses ekranda ise sadece mouse imleci gözüküyo.

1.9 ilacı çıkana kadar orjinal alanlar dışında kimse oynayamayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trulli

quote:

Orijinalden alıntı: murathellac

yamaların yüklenmesi icin oyunun orjinal mi olması gerekiyor.ben 1.9 yamayı yüklerken şöyle bi sorunla karşılaşıyorum Crysis 2 is not located on your system diyor halbuki sistemde yüklü 10dk arıyor ama bulamıyor niye böyle bi problem veriyor anlamadım bilgilendirirseniz sevinirim

ilaçlı olarak kullandığın için öyle oluyor. orjinal crysis.exe dosyasını bulamadığı için devamlı arıyo. kendi orjinal exe dosyasını yapıştırıp, 1.9 yamasını tekrar kur o zaman düzeliyor. yanlız 1.9 un ilacı çıkmadığı için malesef oynanmıyo. eski ilacı uygulayınca da yukarıdaki arkadaşlarda olduğu gibi arkada ses ekranda ise sadece mouse imleci gözüküyo.

1.9 ilacı çıkana kadar orjinal alanlar dışında kimse oynayamayacak.

bilgilendirme için teşekkürler sağolasın

• Crysis 2 - Dx11 Patch Kişisel Kritiğim
    Arkadaşlar bence bu patch ile Crytek bize yeniden en iyi olduğunu kanıtladı.Ama bu yorumu grafiksel açıdan değerlendirmek daha mantıklı.Oynanış açısını yorumsuz bırakmak istiyorum.
    Patchten sonra oyun benim için ayrı bir lezzet kazandı.Özellikle karanlık bölümler çok zevkli bir hal aldı.
    İlginçtir: patchi yükledikten sonra oyuna girer girmez bir Crysis havası aldım.(Artık kasıyor ondan mı acep? )
    Kaplamalar, yansımalar, ışıklandırmalar olsun sanki o dandirik oyun gitti yerine başka bir oyun geldi.Dandirik diyorum çünkü Crysis 2 beni gerçekten hiç memnun etmemişti.
    Dx11'i henüz multiplayer ile deneme şansım olmadı ama Single Player'da kasma başladıktan sonra oyun bir nebze zorlaştı bunu da bir + sayalım.

Sonuç olarak (Bu yorumların kişisel olduğuna dikkat edelim.):
    -Crytek, gelen tepkilere sonunda *geç de olsa* güzel bir cevap verebildi.
    -Crytek, şimdilik en iyi grafik motorlarından birine sahip olduğunu kanıtlayabildi.
    -Kirlenen Crysis adı yeniden aklandı.
    -DirectX 11 gücünü gösterdi.
    -Oyun dünyasında grafiksel boyuttan büyük bir adım atıldı.
    -Gelecekte akla durgunluk verecek görüntüye sahip oyunların olacağı belli oldu.
    -Crytek beni gerçekten etkiledi.

-VE EN ÖNEMLİSİ : Yeni bir ekran kartı almanın zamanı geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkman2007

quote:

Orijinalden alıntı: 0ptimusPrime

hoca simdi 3ünü birdenmi indiricez ???

dostum sadece 1.9 patch indir diğerleri isteğe bağlı ama dx11 destekli ekran kartın varsa dx11 i de indir High Resolution Texture Pack de sistemin yüksekse indirebilirsin yalnız 64 bit işletim sistemi istiyor

Bu söylediklerinin hepsimi 64 bit istiyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luganoguz -- 3 Temmuz 2011; 0:07:32 >
  • Bunları yükleyip birazdan gtx 560 ile test edeceğim ayarlar sonda. SS'leri paylaşırım.

Edit: Benim işletim sistemi 32 bit, yalan oldu.

Beyler bir de bunu deniyenler varsa, normal zamanda aldıkları fps değerinden kaç fps daha düşük aldıklarını yazabilirler mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lev Tolstoy -- 3 Temmuz 2011; 21:38:11 >
  • Henüz bu yamayı yüklemedim. Kasma olayına gelirsek, ben Acer Aspire 5552G notebook'umda Crysis'i 1366x768 çözünürlük ile oynamıyorum. En önemlisi kasmamasıdır deyip ayarları en yüksek kaliteye çekip, ekran çözünürlüğünü 800x480 (ancak öyle tam ekran oluyor, diğer çözünürlüklerde yarım ekran oluyor dizüstünde) ayarlıyorum. Heryerde akıcı oynuyorum. O kadar rahat oynuyorum ki, bütün oyunun baştan sona Fraps ile video kayıtlarını aldım. Düşünün, eğer kassaydı frapsı hayal bile edemezdim
  • Bakalım 6850 ile neler yapabilecez.Herşey en yüksekte kasmadan oynarım inşallah .Biraz zor gibi ama bakıcaz
  • Sırf bunu merak ettiğim için 64 bit işletim sistemi kurdum dün format atıp. Şimdi yüklüyorum, bakalım en yüksek ayarlarda kaç fps alacağım. Video çekip koyacağım hatta yayınlarım burda, bazı arkadaşların kafasındaki soru işaretleri de gitmiş olur.

Edit yükleyip denedim.

1920x1080
    Ayarlar EKSTREM
    Texture Pack Yüklü
    DX 11 DOF Devrede

FPS 35-50 arasında. Video çekip koyacağım zamanım olduğunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lev Tolstoy -- 7 Temmuz 2011; 1:29:22 >
  • fps nedir açıklayabilirmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: luganoguz

fps nedir açıklayabilirmisiniz ?

Açılımı Frame Per Second yani saniyede ekrana verilen kare sayısı. FPS 30'un üstünde olursa akıcı oynarsınız, kısacası oyunlarda akıcılığı belirlemek için kullanılan bir birimdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kürşat.

quote:

Açılımı Frame Per Second yani saniyede ekrana verilen kare sayısı. FPS 30'un üstünde olursa akıcı oynarsınız, kısacası oyunlarda akıcılığı belirlemek için kullanılan bir birimdir.

Peki buna nerden bakılıyor ?
  • quote:

quote:

quote:

Fraps programını yükleyerek bakabilirsiniz.

• Crysis 2 modsdk ve sandbox 3 editor
    http://www.crymod.com/dm_eds/download_detail.php?id=3
     Crysis 2 DX11 Yaması ÇIKTI!!!
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Fraps programını yükleyerek bakabilirsiniz.

Teşekkürler.

• Win7 64Bit Kullaniyorum Yüksek Cözünürlüklü Dokular Aktif Degil.Bütün Yamaları Yükledim
  • valla kardeş ben altta yazılı sistemde bu oyunu rahat oynuyordum. epey bir zaman oynamadıktan sonra geçen gün bir gireyim dedim, kendi kendine bir şeyler yükledikten sonra oyun açıldı ama görüntüler falan değişti daha bir canlandı. sonuçta 1280-1280 ve ful ayarlarda oynadığım oyunu şimdi 900-600 çözünürlükte ve düşük ayarlarda zorla oynuyorum, buna rağmende arada bir cpu recover hatası alıp bilgisayarda açılıp kapanmalar başladı anlamadım gitti.
    bu patc mı ne yükledi, onu nasıl iptal edebilirim. gerçi bu yeni olayda oyun daha bir güzel fakat bilgisayarda açılıp kapanmalar olmasa.
  • sırf Crysis 2 Dx11 ve Bf3 için PC'ye yeniden el attım core i5 2500 cpu, 5 gb ddr3 ram aldım HD5850 geçen yıl almıştım ve gerçekten değdi, bu oyun şimdi Crysis ismine yakışır bir oyun olmuş işte
  • 5850 ile ultra detay çok akıcı bir şekilde oynuyorum.Dx9'dan daha akıcı oldu bu son yama ile..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

5850 ile ultra detay çok akıcı bir şekilde oynuyorum.Dx9'dan daha akıcı oldu bu son yama ile..

Hocam ben 560 Ti ile oynayamıyorum siz nasıl 5850 ile akıcı oynuyorsunuz?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.