Şimdi Ara

Crysis 2 Epilogue Soundtrack için birşey lazım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Büyük bir ihtimal konu yanlış yerde ama açacak yer bulamadım buraya açtım. Yanlış bir yerdeyse özür dilerim...

Konuya dönelim;

Arkadaşlar şu linkte gördüğünüz (>>Crysis 2 Epilogue Soundtrack<<) şarkı için sizden bir uygulama istiyorum. Bu şarkıyı 44. saniye ile 1.30. saniyelerinin arasını kesip, iki kere arka arkaya koyup bana verebilecek varmı?

Sanırım fazla istedim, eğer isterseniz iki kere tekrarlamayabilirsiniz. Şimdiden fazlasıyla teşekkürlerimi sunarım.

Haa, birde şarkı nasıl? xD Özellikle 44-1.30 arası süper bence. Hans Zimmer kafayı yedirecek bana. Süper şarkı günde 50-60 kere dinliyorum belirttiğim saniyeler arasını. Ama orasını bulmak yada beklemek zor oluyor. :)

Yöneticilere bir not;

Bu arada bir-iki kez başıma geldi BAZI Yöneticiler açtığımız önemli konuları siliyorlar. Bu yöneticilerin bilinçli yöneticilerle görüşmesini istiyorum. Geçen günlerde Ram'la ilgili bir problemimi sundum silindi. Yöneticiler lütfen adaletli olun bu alanda ihtiyaçlarımızı, desteklerimizi ve bilmediklerimizi buluyoruz. Lütfen!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dyGS -- 12 Nisan 2012; 1:13:50 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.