Şimdi Ara

Crysis 2 Laboratuvar Faresi YardıM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar laboratuvara girdim helikopterterdeki adamları öldürdüm şimdi roketatar ile helikopteri vurmam lazım ama yok bütün adamları öldürdüm ama roketatar düşmedi. Yardım edin lutfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thockskreegn -- 24 Ocak 2012; 15:00:42 >

• Helppp!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thockskreegn

Arkadaslar laboratuvara girdim helikopterterdeki adamları öldürdüm şimdi roketatar ile helikopteri vurmam lazım ama yok bütün adamları öldürdüm ama roketatar düşmedi. Yardım edin lutfen.

oyun orjinal değilse böyle sorunlar normal ;) takıldığın yerlerde Youtubeden oyunun bölüm videolarini izleyebilirsin
  • vizorü açıp bulmayı dene, olmazsa son kayıttan itibaren tekrar oyna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thockskreegn

Arkadaslar laboratuvara girdim helikopterterdeki adamları öldürdüm şimdi roketatar ile helikopteri vurmam lazım ama yok bütün adamları öldürdüm ama roketatar düşmedi. Yardım edin lutfen.

İlla roketatar'a ihtiyacın yok tak tak silahı ile bile o helikopteri düşürebilirsin ;)

Ama şunu söyliyim en az 60 mermin olması gerek :D
  • Ben Onu scarab ile düşürmüştüm biraz çalış bence geçersin
  • ben binaya çıkamıyom nasıl çıkılıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: 019furkan019

ben binaya çıkamıyom nasıl çıkılıyo

Ön taraftan binanın içime gir. İçerde 2-3 adam öldüreceksin. Ardından Nathan Gould sana asansöre binip yukarı gitmeni söyleyecek sen asansörle yukarı çıkıp bi makineye ateş edip patlatacaksın. Askerler aşağıdan asansörle gelecek ve büyük savaş başlamış olacak.
    Kolay Gelsin ;)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.