Şimdi Ara

Crysis 2 Multiplayer Demo | XboxLive | 25 Ocakta (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
0
Favori
11.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: paypay88

Yahu nasıl sky 17 mi ne yokmu sizde o karanlık bir havası var çok büyük harita?

biz de o mapi oynuyoruz zaten başka map yok ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

Wooow! adam Call Of Dutyden fırlamış gibi çok sağlam oynuyor

Hocam adam iyi de,oynayanlar da berbat anlasılıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: heman_

quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

Yahu nasıl sky 17 mi ne yokmu sizde o karanlık bir havası var çok büyük harita?

biz de o mapi oynuyoruz zaten başka map yok ki

Bide skyline var sky 17 değil pardon adını tam hatırlayamıyorum ya off 17 le bitiyor bide bildiğiniz o bina üstünde geçen var bide suda olan var otobüs falan sniper için olanı? alttaki video olandan başka bi haritadaha var hatta ona giricne el bitimi oylama oluyor hangi hariyati açalım diye rb basarsan öbürü lb basarsan öbürünü seçiyor
  • Evt adam iyi oynuyor o video da ama karşıdakiler de tam angut gibi oynuyorlar benim maç sonu kendi rekorum 2200 puan 21 kill.
  • isterse 100 harita olsun beta beni sarmadi indirip single oynar ve yasanir biter yine mw3 beklemekten baska yapacak sey kalmiyor, battlefield 3 ün bozuk cikacagindan eminim EA nin her oyunun bozuk oldugu gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreuger -- 31 Ocak 2011; 11:58:28 >
  • Evet videodaki adamların angutluğu benim de dikkatimi çektiAma oyunda biraz ağır hareket edilmesine rağmen adam iyi nişan alıyor.
  • Ben quick match'a giriyorum. Başkalarının gelmesini falan bekliyorum sonra oyun başlıyor ama harita yüklenirken xbox takılıyor. Xbox'ı kapatıp tekrar açmak zorunda kalıyorum. Bunun bi nedeni veya çözümü var mı? Yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: china_1996

Ben quick match'a giriyorum. Başkalarının gelmesini falan bekliyorum sonra oyun başlıyor ama harita yüklenirken xbox takılıyor. Xbox'ı kapatıp tekrar açmak zorunda kalıyorum. Bunun bi nedeni veya çözümü var mı? Yardımcı olabilir misiniz?

Bu soruyu soran 1000. kişi oldunuz tebrikler.
  • Demo yarından sonra sona eriyormuş,duyurulur.

Tam bunun bittiği zamanda Killzone 3 geliyor,FPS manyağı olacağız resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOELLAMBERT -- 2 Şubat 2011; 18:18:41 >
  • Yeni video çok sağlam.

TIKLA
  • Arkadaşlar Demoyu yeni indirdim. Free acount var Gold değil.
    Bundan dolayımı bağlanamıyorum. Hata veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Usta57

Arkadaşlar Demoyu yeni indirdim. Free acount var Gold değil.
    Bundan dolayımı bağlanamıyorum. Hata veriyor.

Demoyu sadece Gold üyeler oynayabilir.
  • sağol.......
  • ben oynadım gerçekten cok vasat beğenmedim call of duty kadar akıcı ve güzel dğil haritalar güzel değil single versiyonu daha iyi crysis in
  • quote:

Orijinalden alıntı: RhiFaT

haritalar güzel değil single versiyonu daha iyi crysis in

Adam multi deki 12 haritayı da oynamış beyler. Single modunu da bitirmiş ayrıca tebrik ediyoruz kendisini.
  • bir de pc'de görsek de gözlerimiz bayram etse.
  • bu oyunu begenen tek benmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetius

bu oyunu begenen tek benmiyim

Tabii ki değilsin bende Crysis fanıyımdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetius

bu oyunu begenen tek benmiyim

Tabii ki değilsin bende Crysis fanıyımdır.

bu oyunu türkçe olarak nerden alacağız xbox versiyonu?şoptoda türkçe dil seçeneği var mı acaba?
  • Bu sorunun cevapı için daha çok erken büyük ihtimal ARAL getirir X360 versiyonunu oradan alırsın makul fiyata.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.