Şimdi Ara

Crysis 2 Multiplayer Demo | XboxLive | 25 Ocakta (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
0
Favori
11.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kesinlikle beklediğim gibi çıkmadı oyun.20 dakikadan fazla oynadım midemde bulantılar, başımda ağrılar baş gösterdi.Çok tek düze bir oynanışı var.Sİlahlar berbat.Oyun çok ruhsuz sıkıcı.Bunlar benim yorumlarım.Full sürümü oynamadan tam emin olmamak gerek kesinlikle.Ama crysis diyince ilk planda single player vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Orijinalden alıntı: hacı_yatmaz

Şu grafiklere bak iğrenç ışıklandırma oyunu yapmışlar sizde yemişiniz nerde pc de oynadığım ultra detay crysis nerede bu crysis

Eee... pc den çıkarıp bütün platformlara yayarsan oyunu böyle kalite dibe vuru işte

Bence bu grafik kalitesini bile vermeleri mükemmel sonuçta bu cihaz 2005'de çıktı hakkını yemeyin PC'lerin görüntü kalitesinide beklemeyin..

Hocam xbox'ın bileşenlerini araştırın zaten günümüzde bile bayagı üst düzeyde bileşenlere sahip çıkış tarihi önemli değil ve konsollarda arka planda herhangi bir program çalışmadığından bu grafikleri elde edebiliyoruz ve oyunlar kasmıyor.. Bir çok oyuncu pc'sinden daha iyidir x360,ps3'ten de daha iyi grafik yaratım gücü vardır. Aşağılamayın konsolu aşağılayanlar da zaten sahip olmayan/olamayanlardır..

• Bir Ethernet kablosu , nelere kâdir ... Oynayamadık bir türlü.
  • Ben hep wireless ile oynuyorum hiçbir problem yaşamadım
  • valla oyunun grafikleri multiplayer olmasına nazaran güzel geldi bana. yani karşılaştırma yapılsa cod bo vs crysis 2 multi grafiği. crysis alır derim ben
  • Millet demoda havada uçmaya başlamış

Crytek demoyu kapatmadan önce bütün bugları,lagları düzelten ve yeni haritanın açılmasını sağlayan bi patch çıkarsa bence çok güzel olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOELLAMBERT -- 29 Ocak 2011; 21:34:12 >

• Arkdaşlar ilginç bi çalışma yapmışlar.Incrysis sitesinde Cryengine Config takımından biri Cryengine 3teki konsol kodlarının birebir aynısını Cryengine 2ye uygulamış ve Crysisten görüntüler almış,yani Crysis konsollara gelseydi aşağıdaki sslerdeki gibi görünecekti.

Crysis 2 Multiplayer Demo | XboxLive | 25 Ocakta

Confige burdan bakabilirsiniz

http://www.incrysis.com/forums/viewtopic.php?id=32336&p=2

• Demonun Fps analizi

Average FPS: 29.991fps
    Min FPS: 29.0
    Max FPS: 30.0
    Tearing: 0.023%

• Ya tam oyuna giricem oyun donuyo surekli sinir oldum bi oynayamadim sunu ya
  • Oyunda benim karşılaştığım herhangi bir takılma sorunu yok gayet güzel ilerliyor ama PC'de oynamayı istiyorum bir an önce buda benim video

• @Source dostum öldürdüğün adamların neden Dog Tag'ini toplamıyorsun? Onları topla ki maximum radar, orbital strike, ve airstrike yapabilesin, ha birde ewt biraz ecemisin ve oyunu yavaş oynuyorsun baya bir alıştırma yapman gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

@Source dostum öldürdüğün adamların neden Dog Tag'ini toplamıyorsun? Onları topla ki maximum radar, orbital strike, ve airstrike yapabilesin, ha birde ewt biraz ecemisin ve oyunu yavaş oynuyorsun baya bir alıştırma yapman gerek.

Dog Tag dediğin şey öldürdüğünde otomatikman verilmiyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

@Source dostum öldürdüğün adamların neden Dog Tag'ini toplamıyorsun? Onları topla ki maximum radar, orbital strike, ve airstrike yapabilesin, ha birde ewt biraz ecemisin ve oyunu yavaş oynuyorsun baya bir alıştırma yapman gerek.

Dog Tag dediğin şey öldürdüğünde otomatikman verilmiyormu?

Hayır vermez öldürdüğün cesetin yanına gidip kendin alman lazım vurduğun zaman yere düşüyor dikkat etmemişsin sanırım. Dog Tag dediğimiz şey oyuncunun asker künyesi nasıl sen Dog Tag'ini Türk bayrağı yapmışsın öldürdüğün kişilerden de farklı künyeler topluyorsun işte ana menüde kaç kişiden hangi Dog Tag leri topladığını gösteren menü var oradan bakabilirsin.

• quote:

Hayır vermez öldürdüğün cesetin yanına gidip kendin alman lazım vurduğun zaman yere düşüyor dikkat etmemişsin sanırım. Dog Tag dediğimiz şey oyuncunun asker künyesi nasıl sen Dog Tag'ini Türk bayrağı yapmışsın öldürdüğün kişilerden de farklı künyeler topluyorsun işte ana menüde kaç kişiden hangi Dog Tag leri topladığını gösteren menü var oradan bakabilirsin.

Demekki ben şansa topluyormuşum çünkü birkaç kez radarı falan açtım

• Evt dikkat ettim video da rastgele topluyorsun öldürdüğün adamların üstünden geçerek.
  • quote:

Evt dikkat ettim video da rastgele topluyorsun öldürdüğün adamların üstünden geçerek.

Neyse öğrenmiş oldum sağol
  • 2,3 gün oynadım sıktı... Fps multiplayerin kralı cod... Black ops akar (mw2)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 30 Ocak 2011; 15:13:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]
    2,3 gün oynadım sıktı... Fps multiplayerin kralı cod... Black ops akar

+1
    Multi fps dedin mi direk cod akar
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.