Şimdi Ara

Crysis 2 Multiplayer Demo | XboxLive | 25 Ocakta (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
0
Favori
11.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yarın oynayakım inşallah gt imzamda beyler 2 3 günü değerlendirelim
  • RS basili tutarsaniz Boynunu kiriyor arkadan gorunmez olup sinsice boyun kirmak cok zevkli

yerden kayma kulanisli degil kimse kullanmiyor zaten

armor ise felaket hic yardimci olmuyor

yere yumruk atmakta adam oldurmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 27 Ocak 2011; 15:00:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Orijinalden alıntı: TidusFF

Oyunun grafikleri bazı alanlarda çok yapmacıkdı.Ancak oyun zevkli zevkli olmasına rağmen ben oynamayı pek beceremedim:D:D

Bende alışmadım konsolda FPS oynamaya ben hedef alana kadar adam dipçikle öldürüyor beni

Daha önce konsol da FPS deneyiminiz yoksa Crysis 2 başlangıç için pek uygun sayılmaz çünkü multisi çok hızlı oynanan bir oyun ben Dünya sıralamasında ilk 400 deyim şuan.

• Allah kahretsin ki 1 kere oynayamadım şu oyunu o kadar sinirliyim ki connection has been lost der. sizin rankınız yetmiyodu der . ya servera girmeden hata verir ya loadingde donar. siz nasıl rahat oynuyosunuz ne kullanıyorsanız formülü bizede verin ya..

Edit : Server'da Bulamamaya başladı allahım hakikaten şimdi xbox ı balkondan atıp rahatlicam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atheshlee -- 27 Ocak 2011; 14:59:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Daha önce konsol da FPS deneyiminiz yoksa Crysis 2 başlangıç için pek uygun sayılmaz çünkü multisi çok hızlı oynanan bir oyun ben Dünya sıralamasında ilk 400 deyim şuan.

İlk defa oynuyorum hiç beceremiyorum baktım olmuyor bari boş alanlarda hedef seçip atış yapıyorum ama yine biri bulup öldürüyor beni artık öle bir hal aldıki adamlar beni silahsız ödürüyorlar devamlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

İlk defa oynuyorum hiç beceremiyorum baktım olmuyor bari boş alanlarda hedef seçip atış yapıyorum ama yine biri bulup öldürüyor beni artık öle bir hal aldıki adamlar beni silahsız ödürüyorlar devamlı

Bende eski PC ciyim ama game pade alışmam 3 gün sürmüştü sonra gelsin heatshot lar Alıştırma yapmaya bak zamanla düzelir.

• quote:

Bende eski PC ciyim ama game pade alışmam 3 gün sürmüştü sonra gelsin heatshot lar Alıştırma yapmaya bak zamanla düzelir.

Bu oyunda alışmam biraz zor gibi genelde oynadığım arkadaşlar nicklerinin yanı generaller gibi yıldız dolu bu adamlarla nasıl öğrenicem ben işin kötüsü insana koyan PC'de takıldığımız pro havası burda ayak altında gezen elemanmış gibi görünüyor oluşumuz bu çok kötü

Edit: İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 27 Ocak 2011; 15:24:07 >

• oyun donması yaşayan arkadaşlar. ben oyunu sildim .. oluşturduğu 1000 kb lik save game datayıda sildim bide clear cache yaptım. sonra indirdim ve yaklaşık bi saattir oynuyorum wireless ile :)

o değilde o nasıl bi lagdır ya
  • Beyler benim gibi gold üyeliği bitmiş olan ve silver olan arkadaşlarıma ithafen :D

http://www.ea.com/crysis-2/blog/free-xbox-weekend

YARIN SİLVER ÜYELER DE İNDİREBİLİYOR...
  • leveli falan 10 yaptık 2.map yok piyasada??
  • quote:

Orijinalden alıntı: konsoldede

quote:

Orijinalden alıntı: efflake

quote:

Orijinalden alıntı: starks

arayüz çok kötü. birini öldürdüğünü bile zor anlıyosun.

nasıl zor ya mavi yazı çıkıyor tepede

aynen düsman i öldürmek zor cünkü cok hareketliler örnegin cod ops a göre ,adamlar hava ucuyor zipliyor görünmüyor vs ama yinede alip oynuyacam

öldürdüğünü zor anlıyorsun diyor arkadaş,öldürmek zor demiyor yanlış mıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

Beyler benim gibi gold üyeliği bitmiş olan ve silver olan arkadaşlarıma ithafen :D

hemen bi silver açayım ben beleş vardı ama ücretsiz zaten 3 gün sonrasında silverla oynayamıyacağız galiba.

• Valla grafikleri fazla inceleyemedim oyuna baktım ama Closed Beta'nın aynısı deniyor yani daha eski versiyonu oyunun son haline yakın değil geliştiğini umuyorum bayağı süre vardı yine Single bir demo çıkarda çıkışına yakın gerçek grafiklerini görürüz umarım..Bana da orta geldi grafikler yine bir takım AA eksikleri falan var ama yine başa güreşir diğer oyunlar arasında..MP'si tutulur yalnız oyunun bana göre diğer haritalar falan açılınca Live'da MP'yi tercih edecekler PC'deki son ayarları tercih edeceklere göre çok olur..
  • Normal dvd ye basamammı arkadaşlar ben bunu ? link verebilcek varmı ?
  • Sonunda demosu PC'ye de geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

Beyler benim gibi gold üyeliği bitmiş olan ve silver olan arkadaşlarıma ithafen :D

hemen bi silver açayım ben beleş vardı ama ücretsiz zaten 3 gün sonrasında silverla oynayamıyacağız galiba.

acaba ne zaman indirebileceğiz demoyu ücretsiz deniyordu ama 28 31 ocak arası

• PC yede demo geleceği haberini duyunca resmen bağırdım ne zaman gelecek belli değilmiş ama hatta ps3 demo geleceği bile belli değilmiş
  • Şu grafiklere bak iğrenç ışıklandırma oyunu yapmışlar sizde yemişiniz nerde pc de oynadığım ultra detay crysis nerede bu crysis

Eee... pc den çıkarıp bütün platformlara yayarsan oyunu böyle kalite dibe vuru işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacı_yatmaz

Şu grafiklere bak iğrenç ışıklandırma oyunu yapmışlar sizde yemişiniz nerde pc de oynadığım ultra detay crysis nerede bu crysis

Eee... pc den çıkarıp bütün platformlara yayarsan oyunu böyle kalite dibe vuru işte

PC de ki vrsionda full kalite olacak oyun arkadşaım kafanı rahat tut sen.... konsollardaki grafikten kat kat iyi olacak yani merak etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacı_yatmaz

Şu grafiklere bak iğrenç ışıklandırma oyunu yapmışlar sizde yemişiniz nerde pc de oynadığım ultra detay crysis nerede bu crysis

Bence bu grafik kalitesini bile vermeleri mükemmel sonuçta bu cihaz 2005'de çıktı hakkını yemeyin PC'lerin görüntü kalitesinide beklemeyin..
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.