En iyi grafik PC'de olacan canım onu biliyorum. Oyunu oynarken bir arkadaş Crysis 1'in bile grafikleri bundan daha iyi dedi. Yeterince açıklayıcı olmuştur sanırım. :)
Söylemesi normal 1920*1080 çözünürlük 8X AA ile full detayda 2007 yılında çıkmasına rağmen grafik olarak üzerine oyun yok
Kesinlikle katılıyorum. PC'de Crysis 1 ayarında grafik veren oyun yok gibi birşey.
quote:
Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin
Valla arkdaşlar 2005 yılının donanımına göre bu grafikler bence inanılmaz,ben hala bu konsolun bu grafikleri nasıl verebildiğini çözebilmiş değilim,multiplayer ve henüz tamamlanmamış bir oyun olması da cabası,tabiki pcde çok çok daha iyi olacak,bunu tartışmak anlamsız ama bence oyunun bu kadar iyi görünmesi ve yağ gibi akması dolayısıyla Crytek bi alkışı hak ediyor.Bu konsol 6 senelik arkdaşlar
Bu arada Tv ayarlarından keskinliği düşürmenizi tavsiye ederim,çok daha güzel oluyor
Ha bu arada oyunda ciddi anlamda lag var,artık buna lag mı denir başka birşey mi bilmiyorum ama adamlar 3 mt ötemden bana dirsek atıp duruyor
Bağlantı kalitesinden kaynaklanıyor sanırım,benim sürekli küfrettiğim ttnet internetim ile scoreboard'un sağ tarafındaki bağlantı kalitelerine baktım.Benim bağlantım tüm çubuklar dolu iken,yabancıların bağlantısı yerlerde sürünüyor.İnanamadım.Tabi gerçek aslında tam tersi...
Oyunda birisine öldüğünüz zaman killcam'den izleyin.Örneğin adama dipçik ile vurmaya çalışıyorsunuz ve siz vurduğunuz halde adama işlemiyor ve ölüyorsunuz.Bunu düşmanın gözünden izleyince boşa dipçik atıyormuşsunuz gibi gözüküyor.Kısacası bizim(ttnet) internetten kaynaklanıyor.
2. haritayı oynayamadık ona yanıyorum ben
2. map fln yok arkadaş dünden beri oynuyoruz
hala oynayamadım adam gibi atıp atıp duruyo sürekli denememe ragmen yeter ya
quote:
Orijinalden alıntı: SuMMerMaN
quote:
Valla arkdaşlar 2005 yılının donanımına göre bu grafikler bence inanılmaz,ben hala bu konsolun bu grafikleri nasıl verebildiğini çözebilmiş değilim,multiplayer ve henüz tamamlanmamış bir oyun olması da cabası,tabiki pcde çok çok daha iyi olacak,bunu tartışmak anlamsız ama bence oyunun bu kadar iyi görünmesi ve yağ gibi akması dolayısıyla Crytek bi alkışı hak ediyor.Bu konsol 6 senelik arkdaşlar
Bu arada Tv ayarlarından keskinliği düşürmenizi tavsiye ederim,çok daha güzel oluyor
Ha bu arada oyunda ciddi anlamda lag var,artık buna lag mı denir başka birşey mi bilmiyorum ama adamlar 3 mt ötemden bana dirsek atıp duruyor
Bağlantı kalitesinden kaynaklanıyor sanırım,benim sürekli küfrettiğim ttnet internetim ile scoreboard'un sağ tarafındaki bağlantı kalitelerine baktım.Benim bağlantım tüm çubuklar dolu iken,yabancıların bağlantısı yerlerde sürünüyor.İnanamadım.Tabi gerçek aslında tam tersi...
Oyunda birisine öldüğünüz zaman killcam'den izleyin.Örneğin adama dipçik ile vurmaya çalışıyorsunuz ve siz vurduğunuz halde adama işlemiyor ve ölüyorsunuz.Bunu düşmanın gözünden izleyince boşa dipçik atıyormuşsunuz gibi gözüküyor.Kısacası bizim(ttnet) internetten kaynaklanıyor.
Haklısın valla benim dipçikler boşa gidiyor hep
2. harita var arkdaşlar,dün tesadüfen daha ilk oynayışımda server beni 2. haritaya attı sonra bi daha yüzünü göremedim.
quote:
Orijinalden alıntı: evo_4
Oyun zevkli olmuş çok. 7 KS yapıp air strike çağıran oldu mu?
Ben
2. harita yat limanı ama youtubedaki videolarda millet gece bölümünü de oynuyordu nasıl oluyor bu iş,ben de bunu merak ediyorum??
Grafikler konsolu en iyisi yani geow bunla yarışamaz kz3'üde geçer amma abarttınız sanki kz3 videoları hep oyun içi gifler betası hayal kırıklığı aa eksikliği dolu
zor mu iniyor live den? ben az önce basmış bulundum inş hızlı iner
quote:
Orijinalden alıntı: paypay88
Grafikler konsolu en iyisi yani geow bunla yarışamaz kz3'üde geçer amma abarttınız sanki kz3 videoları hep oyun içi gifler betası hayal kırıklığı aa eksikliği dolu
övdün mü? sövdün mü? anlayamadım
quote:
Uzun sayılabilecek bir süredir düzenli olarak donanım piyasasını takip ederim oyunu konsolda oynasamda,bende artık "bunu yapar şunu yapamaz" demeyi bıraktım bu konsol için.Şu anda orta seviye bile sayılmayacak bir GPU ile kalbur üstü bir CPU bana CrySis 2 de bu görselleri veriyorsa bir sonraki nesilde CGI kalitesi kesinlikle uzak değil.Sadece şu anki konsollara bellek takviyesi yapılsa bile kat kat iyi görsellik alırız tabi donanımın suyunu sıkmış CryTek'i de kutlamak lazım.Bu konsol 6 senelik,bu bir beta ve CryTek'in ilk konsol oyunu,buna rağmen ufak tefek "beta" hataları dışında yağ akıyor grafikler.
Yahu özel birsey mı yapmak lazım
2 harita yokk 4 saattir oynuyorum
tartışmasız oynadığım en iyi fps
Evet inceleme yapabilirim artık rahatlıkla;
- bir kere en baştan gears 3'ün grafikeri çok daha iyi olacaktır, onu bir bırakmak lazım. - grafikler ve detaylar büyük kısmında çok yapmacık duruyordu "ama beta yaa beta grafiğiii" o bikere demenize gerek yok grafikler güzel diyorum zaten ama sırttığı alanda çok - ayrıca crysis 2'deki karakter modellemeleri affedersiniz çok basit olmuş hiç beğenmedim. - zırh dengesini tam oturtamamışlar. - reload yapması çok zevkli. - silah modellemeleri çok hoş titreme umrumda değil ama azıcık titrediği doğru. - oyunda geç algılama var.
beta baya sorunlu anlayacağınız normal sürümde bunlar olmasın diye yapıyorlar normal sürümdeki multiplayer epic olacaktır. yinede ömrü uzun olur mu bilemem şahsen gears 3 gelir olay biter benim için. brink var.. rage var bunlar çok baba rakipler..
ayrıca hayal kuruyor veya bir dead space 2 zannediyor sanırım cevat yerli ile ea. crysis 2'yi ilgi çok ama bir başyapıt olamayacağı çok belli gibime geliyor.
he bide nolursunuz oyunun grafikleri ile killzone 3'ün grafiklerini karşılaştırmayın hayvani bir fark var kz3 en sağlam fps grafiklerine sahip konsol dünyasında boşuna 5 yıl çalışılmadı mühendislerle. yiğidi öldür ama hakkını yeme.
he klişe olacak ama bir modern warfare 2 değil benim için eğlence açısından. (mw2'nin ilk çıktığı zamanlardaki depremli ortamı güzel havasına göre bu yorumu yaptım)
arkadaşlar grafiklere takılmayın bence full sürüm mutlaka farklı olucak kaldıki bu mulit beta ve bu adamlar ilk konsol oyunlarını yaptılar daha önce sadece pc ye yapıyorlardı biliyorsunuz
Yaw bu Gears Of Warlar nasıl giriyo bu konulara,yani biz grafiklerin iyi olduğunu söyleyerek Gears Of War a laf mı atmış oluyoruz anlamıyorum ki???
Yani bana göre iyidir sana göre değildir Tongı Rendi Vendi Bitti Gitti Hadi La
quote:
Yaw bu Gears Of Warlar nasıl giriyo bu konulara,yani biz grafiklerin iyi olduğunu söyleyerek Gears Of War a laf mı atmış oluyoruz anlamıyorum ki???
Yani bana göre iyidir sana göre değildir Tongı Rendi Vendi Bitti Gitti Hadi La
yok sana demedim yalnız ben umarım benim dediğimin üzerine alınmadın panpa diğer başlıklarda bile bu konu konuşuluyor. hani kıyaslamaya gerek yok zaten babında yazdım.
Oynayanlar var mı geliyorum 15 dakikaya...
geow3 'ün bundan iyi olması imkasnız biri cry engine 3 yeni motor diğeri 10 yıldır kullandıkları(şaka) zart real engine 3 onda ne kadar kassalara bukadar iyi olmaz