Şimdi Ara

Crysis 2 Multiplayer Demo | XboxLive | 25 Ocakta (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
0
Favori
11.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Oyun zevkli olmuş çok. 7 KS yapıp air strike çağıran oldu mu?

5 de kaldım ben.
  • Adamlar cidden müthiş grafikler yapmışlar. Ama full sürümde çok daha iyi olmasını umuyorum. Biraz aa eksikliği ve kostümlerde detay eksikliği var. Kaplamalarda Black Ops'taki gibi geç yükleniyor. Umarım bunların hepsi beta olduğu içindir. Meraktan Crysis: Warhead'ı tekrar kurup en yüksek ayarlarda oynadım 2-3 farklı mekanda. Grafikler çok daha iyi Crysis 2 de. İnanamıyorum yani bu kadar iyi olacağı aklıma gelmezdi. Vuruş hissi ve silah tepkimesi biraz yavan olmuş. Silah sesleride pek güzel değil. Onun dışında tüm yeni özellikler bir harika. Zıplarken tek elle ateş etme, kayıp cover alma, kayarken ateş etme, yere vurma filan harika ötesi. Multiplayer'da çok zevkli. Üstelik daha 11 tane harita var. Anlaşılan sıkılmıcaz BC2 deki gibi.
  • Biraz abartıya kaçılmış sanki ama aksiyon mükemmel. AC:B, CODBOps 'un ardından bu oyunda alınıp deliler gibi oynanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

5 de kaldım ben.

4 de 4 yapdım radarı nasıl accaz bunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: MODERNWAR 2

quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

5 de kaldım ben.

4 de 4 yapdım radarı nasıl accaz bunda

Radarı açmak için 3 kişinin Dog Tag ini ölmeden toplaman lazım. Ondan sonra tuşuna basılı tutacaksın.

• quote:

bkz: ben bir kere yaptım dün dipçik vura vura taraya taraya yaptım ölmeden.
  • Bende kaldım 4' de.
    Küçük map'de yapılabilir de, diğerinde illa bir yerde sniper oluyor takır takır indiriyorlar.
    Birde Sniper oynayan oldu mu? Bu killcam'de bullet-time vari gelen mermi efekt mi yoksa öyle bir özellik var mı?
  • özellik o headshot yiyince oluyor burada
  • quote:

ben açtım ama pek beğenmedim =) ama vurdummu bi kerede götürüyor :D:D
  • 4-5dk da bitiyor oyun bende 5 ks yaptım bitti oyun

Ayrıca hologram supermis haha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 26 Ocak 2011; 15:30:50 >
  • Multisi eğlenceli ama aynı şeyi grafikleri için söylemek zor. Sırf ben değilim üstelik grafikleri beğenmeyen. Birkaç arkadaş daha var. :)
  • Grafikler bencede çok iyi değil. Ama bunun multi olduğunu unutmamak lazım.
    Single için çok daha fazla detay ve daha iyi grafikler olacaktır. Yine de bence Xbox 360'ın en iyi grafikli oyunu hala Gears of War. Kaldı ki bu oyun Killzone 3'le hayatta sidik yarıştıramaz grafik konusunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Multisi eğlenceli ama aynı şeyi grafikleri için söylemek zor. Sırf ben değilim üstelik grafikleri beğenmeyen. Birkaç arkadaş daha var. :)

Oyun çıktığında iyi bir PC'de Crysis 2'yi görmeni tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Multisi eğlenceli ama aynı şeyi grafikleri için söylemek zor. Sırf ben değilim üstelik grafikleri beğenmeyen. Birkaç arkadaş daha var. :)

Oyun çıktığında iyi bir PC'de Crysis 2'yi görmeni tavsiye ederim

En iyi grafik PC'de olacan canım onu biliyorum. Oyunu oynarken bir arkadaş Crysis 1'in bile grafikleri bundan daha iyi dedi. Yeterince açıklayıcı olmuştur sanırım. :)
  • arkadaşlar oyunda çok lag mi var bana mı öyle geliyor?
  • Oyunda lag yok.
  • Diğer haritaya nasıl geçiyoruz

Lvl 10 oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 26 Ocak 2011; 16:24:55 >
  • quote:

En iyi grafik PC'de olacan canım onu biliyorum. Oyunu oynarken bir arkadaş Crysis 1'in bile grafikleri bundan daha iyi dedi. Yeterince açıklayıcı olmuştur sanırım. :)

Söylemesi normal 1920*1080 çözünürlük 8X AA ile full detayda 2007 yılında çıkmasına rağmen grafik olarak üzerine oyun yok
  • Valla arkdaşlar 2005 yılının donanımına göre bu grafikler bence inanılmaz,ben hala bu konsolun bu grafikleri nasıl verebildiğini çözebilmiş değilim,multiplayer ve henüz tamamlanmamış bir oyun olması da cabası,tabiki pcde çok çok daha iyi olacak,bunu tartışmak anlamsız ama bence oyunun bu kadar iyi görünmesi ve yağ gibi akması dolayısıyla Crytek bi alkışı hak ediyor.Bu konsol 6 senelik arkdaşlar

Bu arada Tv ayarlarından keskinliği düşürmenizi tavsiye ederim,çok daha güzel oluyor

Ha bu arada oyunda ciddi anlamda lag var,artık buna lag mı denir başka birşey mi bilmiyorum ama adamlar 3 mt ötemden bana dirsek atıp duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOELLAMBERT -- 26 Ocak 2011; 16:20:30 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.