Şimdi Ara

Crysis 2 Multiplayer Demo | XboxLive | 25 Ocakta (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
0
Favori
11.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: [DMC]

İlginç. Ss koyarmisin 2 yıldır xbox kullanıyorum hiç böyle bisey olmamıştır

Şimdi bile downloadi xbox com dan baslattim

Bilmiyorum sanırım serverlar yoğun insanlar yıllardır devam oyununu sabırsızlıkla bekledikleri için saldırıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

quote:

Orijinalden alıntı: Source
    xbox.com'dan sıra bekliyorum xboxda crysis 2 demosu gözükmüyor

Yukarıda link verdim oradan baslatabilirsin

Başlamıyor sıra beklemek gerekiyor

Dostum Xbox sitesinden nasıl indiriliyor bilmemde, eğer Xbox'ı açarsan direk indirebilirsin sıra falan yok.

• oyun download işlemi bitti, oyuna girdikten 5 dk sonra cihaz dondu kapamak zorunda kaldım. oyun ise grafikleri crysis' e yakışır olmuş, oynanış beklediğimin üzerinde gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xdian

oyun download işlemi bitti, oyuna girdikten 5 dk sonra cihaz dondu kapamak zorunda kaldım. oyun ise grafikleri crysis' e yakışır olmuş, oynanış beklediğimin üzerinde gerçekten

donduğunu heryerde söyleme xbox kaldırmıyo falan derler

• ben oynadım level sistemi var galiba experiance kazandıkça yeni yeni şeyler açabiliyorum cod'daki gibi playercard bile var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaçak Mazot -- 25 Ocak 2011; 14:09:31 >
  • bu multiplayerın grafikleri tam sürümle aynı mı?
  • Lg 17" LCD widescreen değil bu monitörde oynuyorum renkleri canlı göstermiyor soluk gösteriyor buna rağmen grafikler muhteşem

Vga kabloda mı sorun var acaba orjinal degil

Oyuna girerken çalan müzik çok iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 25 Ocak 2011; 14:19:49 >
  • Xbox.com dan ekledim. artık işler bitsede eve gidip yüklemeye sonrada oynamaya başlasak
  • Yükledim oyun güzel bir çok konsol kullanıcısınıda fazlasıyla tatmin edecek grafiklere sahip

Yalnız PC kullanıcıları için aynı şeyi söyleyemem Crysis'i full hd ve son ayarlarda oynayanlar Crysis çok daha iyi grafiklere sahip diyeceklerdir doku kalitesi PC'deki Crysis'e göre çok zayıf modellerin detayları anlaşılmıyor şuan için konsollara göre durum böyle ama Crysis 2, PC versiyonu çıktığında az birşey daha önce olabilir Crysis'den bunuda hatırlatmak lazım
  • Oyunda sadece 1 harita mı var. Videoda gördüğümüz hiçbirşeyi yapamadım araba falan yok haritada

Edit: doğru 2 ay önce çıkan beta bu şimdi herkeze açık. Full sürüm daha iyi olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 25 Ocak 2011; 14:44:11 >
  • Bu 2 ay önce oynadğım Closed Beta :) bi yanlışlık olmalı...
  • ama işin içine ırkçılık girdi neden Gold üye olmayanlar indiremiyor
  • sadece gold üyeler mi indiriyor acaba? silver olmuyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

sadece gold üyeler mi indiriyor acaba? silver olmuyor mu ?

silver olmuyor, gold üyelere özel çıktı.
  • Grafikler çok başarılı gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: frosties

quote:

silver olmuyor, gold üyelere özel çıktı.

bende free üyelik var onda hiç olmaz heralde. silver da vardı kötü oldu vak bu gold işi.
  • quote:

hafta sonunu bekleyin!
  • oyunda 2 harita var pinky ile kontrol ettik level 6'da diğer haritaya geçiyorsunuz birisi rooftop(çatılarda geçiyor) diğeri ise new york caddesinde karanlık bir ortam var.
  • online'da oyunu yüklemeye başladıktan bir süre sonra takılıp kalıyor nedense, aynı sorunu yaşayan oldu mu acaba?
  • aynı sorunu bende yaşıyorum
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.