Şimdi Ara

Crysis 2 Multiplayer Demo | XboxLive | 25 Ocakta (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
0
Favori
11.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alman hesabina da gelmis suan indiriyorum.

Boyut : 1.80GB
  • Crysis 2 360 MP Demo now available on Xbox Live! Let us know what you think of the demo once you've fired off a few rounds :)

Facebook sayfasında yazıyor.
  • xbox.com indirmeye başladık hayırlısı
  • kapalı beta sürümü var xbox.comda
  • Bende demoları indirmeye başladım Crysis 2 demosu 1.80 GB Bulletstorm demosu ise 1.08 GB.
  • Evet demo iniyor hadi hayirlisi bakalim.. Aslinda Crysis 2 Beta oyunculari diye bi baslik acsak da birlikte oynasak
  • bende hiçbiri gözükmüyor closed beta yazıyor indirdiğimde
  • quote:

Orijinalden alıntı: RayLeigh~`

Evet demo iniyor hadi hayirlisi bakalim.. Aslinda Crysis 2 Beta oyunculari diye bi baslik acsak da birlikte oynasak

kesinlikle
  • beyler ciddi yorumlar lütfen. pinky demon ve joseph stalin den 1 paragrafta biten yorumlar değil şöyle uzun uzun incelemeler ss ler falan bekliyorum. 5 senedir kullandığım ttnet üyeliğimi iptal ettiğim için sadece şu olay yüzünden üzülüyorum. benim için önemli beyler gerçekten. şöyle pro gözüyle inceleyin şu oyunu. buna bağlı olarak tekrar internet bağlatacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubillian

beyler ciddi yorumlar lütfen. pinky demon ve joseph stalin den 1 paragrafta biten yorumlar değil şöyle uzun uzun incelemeler ss ler falan bekliyorum. 5 senedir kullandığım ttnet üyeliğimi iptal ettiğim için sadece şu olay yüzünden üzülüyorum. benim için önemli beyler gerçekten. şöyle pro gözüyle inceleyin şu oyunu. buna bağlı olarak tekrar internet bağlatacağım.

Joseph_StaLin arkadasin TV`si sahane gercekten,o cok kaliteli SS`ler ekleyecektir yine
  • Ya closed Beta yazıyor download dediğimde 18 yaşından küçük olduğunuz için marketplace dan alışveriş yapamassınız diyor halbuki ben 1989 yapmıştım yaşımı live marketplace'a ne zaman gelir acep
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir26

kapalı beta sürümü var xbox.comda

evet o değil değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whiskey In The Jar

quote:

Orijinalden alıntı: kadir26

kapalı beta sürümü var xbox.comda

evet o değil değil mi ?

o herkes onu indiriyor =)
  • Sanırım sıra beklemek gerekiyor şuan indirebilmek için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RayLeigh~`

quote:

Orijinalden alıntı: kubillian

beyler ciddi yorumlar lütfen. pinky demon ve joseph stalin den 1 paragrafta biten yorumlar değil şöyle uzun uzun incelemeler ss ler falan bekliyorum. 5 senedir kullandığım ttnet üyeliğimi iptal ettiğim için sadece şu olay yüzünden üzülüyorum. benim için önemli beyler gerçekten. şöyle pro gözüyle inceleyin şu oyunu. buna bağlı olarak tekrar internet bağlatacağım.

Joseph_StaLin arkadasin TV`si sahane gercekten,o cok kaliteli SS`ler ekleyecektir yine

Malesef arkdaşlar,benden bişey çıkmaz bugün

Dead Space 2nin 2. dvdsini edinmeye çalışıyorum,oyunum yarım kaldı,o yüzden demoları pauseladım şimdilik,1mb internet hepsine yetmiyor

• Arkadaşlar konsoldan;

Game Marketplace>Demos kısmına gelin.Oyun demoları listesinde en sağda "All" diye bir seçenek var.Ona girdiğiniz zaman hem Crysis hem de Bulletstorm demosunu görebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: SuMMerMaN

Arkadaşlar konsoldan;

Game Marketplace>Demos kısmına gelin.Oyun demoları listesinde en sağda "All" diye bir seçenek var.Ona girdiğiniz zaman hem Crysis hem de Bulletstorm demosunu görebilirsiniz.

arkadasim zahmet edip detayli yazmissin sagol ,senin gibi düsünceli yardim severler olmasa halimiz zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuMMerMaN
    Arkadaşlar konsoldan;

Bende çıkmıyor us live
    Neyse xbox.com den başlattım dowloadi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 25 Ocak 2011; 13:17:48 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.