Şimdi Ara

Crysis 2 Multiplayer Demo | XboxLive | 25 Ocakta (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
0
Favori
11.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuMMerMaN

Arkadaşlar konsoldan;

Game Marketplace>Demos kısmına gelin.Oyun demoları listesinde en sağda "All" diye bir seçenek var.Ona girdiğiniz zaman hem Crysis hem de Bulletstorm demosunu görebilirsiniz.

hocam görüntü var ama indirebileceğimiz bir buton yok. live marketplace'de hala aktif değil. en azından eu'da(benim hesapta) öyle.
  • @konsoldede

Rica ederim,yardımcı olduysam ne mutlu.

quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

quote:

Arkadaşlar konsoldan;

Game Marketplace>Demos kısmına gelin.Oyun demoları listesinde en sağda "All" diye bir seçenek var.Ona girdiğiniz zaman hem Crysis hem de Bulletstorm demosunu görebilirsiniz.

Bende çıkmıyor us live

Benim South Africe Live olduğu halde çıkıyorValla neden göremiyorsun hiçbir fikrim yok.

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetvargun

quote:

Arkadaşlar konsoldan;

hocam görüntü var ama indirebileceğimiz bir buton yok. live marketplace'de hala aktif değil. en azından eu'da(benim hesapta) öyle.

Listeden Crysis 2'yi bulup ya bastığın zaman "Trial" seçeneği çıkması lazım.Ona bastığın zaman yüklemeye geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razura -- 25 Ocak 2011; 13:21:22 >

• quote:

http://marketplace.xbox.com:80/en-US/Product/Crysis-2-Multiplayer-Closed-Beta/66acd000-77fe-1000-9115-d80245418946?cid=search

Demo Gold exclusive

teşekkurler Acemilikten yarim saattir menulerde gezinip birsey bulamamıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: MrStark

Yardırın beyler.

Valla yardırmışlar Starkcım,videoları defalarca izliyorum,yat limanı olsun,gece bölümü olsun gerçekten yardırmışlar.Etrafta tonlarca detay var,bu seviyedeki grafikleri konsola anca Crytek ve Deli Cevat yapardı zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

Videolar upload edilmeye başladı.

http://www.youtube.com/watch?v=6MC3Wa2CO8U

http://www.youtube.com/watch?v=5sMzmi4W8AI

http://www.youtube.com/watch?v=vpA9TRozIKo

Hey yavrum hey grafiklere bak.

• xbox.com'dan sıra bekliyorum xboxda crysis 2 demosu gözükmüyor
  • quote:

@konsoldede

Rica ederim,yardımcı olduysam ne mutlu.

quote:

quote:

Arkadaşlar konsoldan;

Bende çıkmıyor us live

Benim South Africe Live olduğu halde çıkıyorValla neden göremiyorsun hiçbir fikrim yok.

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetvargun

quote:

Arkadaşlar konsoldan;

Listeden Crysis 2'yi bulup ya bastığın zaman "Trial" seçeneği çıkması lazım.Ona bastığın zaman yüklemeye geçer.

çok saol hocam ne yapacağımı biliyorum ama sadece rate seçeneği var burada. gold üyeliğim de var ama anlamadım neler dönüyor. web sitesinden denemek lazım sanırım.
    tekrar saol.

• Aynı sorun bendede var Gold üyrliğim var 2 günlük arkadaşın profilini recoverladım neyse sadece Rate seçeneği var
  • :@ ahmetvargun madem gold uyeliniz var DMC nin paylastigi linki kullanın direk active download a atip indirmeye basliyor.
  • Sanırım bu şekilde sıra beklemiş oluyoruz

Crysis 2 Multiplayer Demo | XboxLive | 25 Ocakta
  • inmek üzere bende %80
  • Evet beyler indiremeyenler dediğim şekilde intertet sitesi üzerinden sıra beklemeleri gerekiyor benimki şuan otomatikman inmeye başladı Xbox üzerinde hiçbir işlem yapmadım otomatik iniyor
  • Source kardeşim my account'da bölümlere ne yazdın adres line falan yardımcı olursan sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Immolatıon -- 25 Ocak 2011; 13:36:04 >
  • @Source
    O sayfadan sonra Xbox'ı açıp active downloads'a girersen ordan indirebilirsin.
  • live marketplace(konsol üzerinden) ya sorunlu ya da xbox yönetimi web sitesi üzerinden bir yol izliyor. ben de web yardımıyla şimdi indiriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source
    xbox.com'dan sıra bekliyorum xboxda crysis 2 demosu gözükmüyor

Yukarıda link verdim oradan baslatabilirsin

Xbox.com dan downloadi baslat konsalu açtığın zaman otomatiknan iner

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 25 Ocak 2011; 13:43:32 >
  • quote:

quote:

Başlamıyor sıra beklemek gerekiyor
  • Edit:
    Bu arada demo uk ve us marketplace ye gelmiş konsol üzerinden indirebilirsiniz

Benim indi geceye kadar crysis 2 deyimmm

Gt: devcrybg

quote:

quote:

quote:

Başlamıyor sıra beklemek gerekiyor

İlginç. Ss koyarmisin 2 yıldır xbox kullanıyorum hiç böyle bisey olmamıştır

Şimdi bile downloadi xbox com dan baslattim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 25 Ocak 2011; 13:53:47 >

• Hallettim çok sağolun Dmc ve Source.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.