Şimdi Ara

CRYSİS 2 MULTIPLAYER OYNAYANLAR KULÜBÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • crysis 2 de onlin yapısında sorun olduğundan dolayı ve adam bulmakta çok zor oduğu için böyle bir kulübü kurmaya karak verdim bu kulübü kurmaktaki amacım ONLİNE TROPHYLERİ AÇMAKTA YARDIMLAŞMAK VE EĞLENCELİ MAÇLAR YAPMAK,üyelere göre bir saat belirlenip o saat diliminde oynanılacaktır
    üye olmak için sadece psn adresinizi yazın burda adınız gözükecek ve diğer üyelerde sizi ekleyecek oyunu ilk açan üye diğer üyeleri oturuma çağıracak gerkirse veya istenirse özel maç da yapılabilir

ÜYELER

1.)superucerr
    2.)haganenoo
    3.)johncnstntn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaraSvari64 -- 25 Mart 2012; 11:33:03 >

• crysis 2 ofline kupaların hepsini aldım ama onlina da almak için şöyle 12 kişi falan yardımlasmak lazım gerçi önceki hesabım kapatılmasa ben şimdi 50 leveldim ama neyse ileriye bakmak lazım
  • haganenoo
  • Multide sınıfta kalmıs bır oyun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilkingcry

crysis 2 ofline kupaların hepsini aldım ama onlina da almak için şöyle 12 kişi falan yardımlasmak lazım gerçi önceki hesabım kapatılmasa ben şimdi 50 leveldim ama neyse ileriye bakmak lazım

min 6 kişi olması kötü olmuş birde private maçta kupa kazanılmıyor galiba denemedim hiç.multiplayer olarak çok kötü bir oyun.adamı vuracaksan ya önüne ya arkasına geçeceksin.adam zaten maksimum hızda yanımdan geçiyo nişan alacamda adamı vuracamda valla ben "denk getir allah" oynuyorum sonra da dipciği kafama kafama yiyiyorum.neyse herhangi bir boost girişiminde yanınızdayım.

johncnstntn
  • lirsteye adlarınızı ekledim onlin da bazı sorunlar çözülmüş gibi bugün onlina girdim hiç sorun yaşamadım ama 44 levellik bir adam oyunun pltıum trophysini almıştı böyle bir şey mümkün mü bilen varmı
  • reboot yapmıştır.öyle manyaklarda var.önce en son levele ulaşıyorlar sonra sıfırdan bi daha
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tony redgrave

reboot yapmıştır.öyle manyaklarda var.önce en son levele ulaşıyorlar sonra sıfırdan bi daha

• Oynamıyorum ama boost yapacak olursanız çağırın gelirim.
  • Daha online oynayacak adam bulamadım oynayanmı yok bendemi bir problem var bilemiyorum.Bf3 bulursam 1 sn durmayı düşünmüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FA5T -- 30 Mart 2012; 22:28:37 >
  • Crysis 2 gerek Online'deki lagları ve server çökmesi ile gerek ''GÖRÜNMEZLİK'' saçmalığı ile (Multi İçin) Multi'de sınıfta kalmıştır.
  • crysis 2 düzeltmiş ya da sadece bende güzel çalışıyor
  • quote:

crysis 2 düzeltmiş ya da sadece bende güzel çalışıyor

Aldın mı Plantium trophy yi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ö-Z-G-Ü-R

quote:

daha 39 levelim bu hafta alırım işallah
  • quote:

quote:

quote:

Server lar dolu mu ?Ha bide 6 ay ile ilgil trophyi açtın mı ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Server lar dolu mu ?Ha bide 6 ay ile ilgil trophyi açtın mı ?

ben bir sorun yaşamadım takım hızlı harekatı ve anında harekat ta sever bulmakta zorlanmıyorsun ama diğerlerinde de bulursun fakat uzun sürer onlinı biraz düzeltmişler ama genede arada kasıyor özellikle şu ufuk çizgisinde birisi ışın saldırısı yapınca ama her zaman olmuyor tabi onun dışında ben 3 ay gibi bir süre oynamamıştım ona rağmen bir oyun oynayınca açtı o 6 aylık trophyi ya da ben yanlış hatırlıyom ama son açtığım trophye bakmıştım hesaplamıştım 3 ay gibi bir şeydi emin değilim

• arkadaşlar trophy adına crysis 2 multiplayer boost(türkçesini bilmiyorum) etkinliği düzenlesek çok makbule geçecek.
  • oyunu daha sonra belki fullerim onlin yapısına daha fazla katlanamayacam bir adamı öldürmek için bir sarjor harcıyom adam genede bazen ölmüyör bu zırh ve gizlilik işi bir yerde güzel ama bir yerde de çok kötü hem sürekli aynı modları oynamatan sıkıldım
    yetkili birisi lütfen bu konuyu kilitleyebilirmi acaba umarım crysis 3 de bu sorunları aşarlar
  • devilkingcry sana karşı mahçubum. Oyuna gelir yardım ederim demiştim ama senin olmadıgın bir iki denememde adamlar beni yumruk torbasına çevirince daha fazla dayanamadım. LvL'im çok düşük ne gizlilik fazla dayanıyor nede saydırmama ragmen öldürebiliyorum. Bu oyunda pla... olmasın dedim ve bıraktım. Online yapısı çok dengesiz belli lvl sonra seni resmen kurtların önüne atıyor kuzu misali ben nasıl 45 lvl adamla kapışayım. Velasılkelam dedigin gibi kısmet crysis 3 ün başına. Başka online oyunlarda yardımlaşmak ümidiyle. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: haganeno

devilkingcry sana karşı mahçubum. Oyuna gelir yardım ederim demiştim ama senin olmadıgın bir iki denememde adamlar beni yumruk torbasına çevirince daha fazla dayanamadım. LvL'im çok düşük ne gizlilik fazla dayanıyor nede saydırmama ragmen öldürebiliyorum. Bu oyunda pla... olmasın dedim ve bıraktım. Online yapısı çok dengesiz belli lvl sonra seni resmen kurtların önüne atıyor kuzu misali ben nasıl 45 lvl adamla kapışayım. Velasılkelam dedigin gibi kısmet crysis 3 ün başına. Başka online oyunlarda yardımlaşmak ümidiyle. :)

estafurullah düşünmen yeter.ben 41-42 level di sanırım the cleaner trophysi için önce 4 sonra 5 adamı ard arda öldürmem gerektiğini fark edince belki trophysine sonra uğraşırım diye bıraktım çünkü bir adamı öldürmek bazen bir hatta daha fazla jarzor götürüyor hem o kadar adamı bulmak oda zor üstelik onlin maçlarımın yüzde 80 ni koşmakla geçi yani bıktırdı benide artık crysis 3 ü adam gibi yaparlarda onun da platıumunu alırız

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.