Şimdi Ara

Playstation 1 oynayanlar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
6.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar internetten oyun indiriyorum.Güzelce yazıyorum cd ye.Aletin chipi de var fakat cd yi takınca Please insert Playstation CD-ROM diyor nedenini bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkxxxx -- 17 Eylül 2009; 17:31:18 >

• Lütfen yardım.
  • Playstation için daha farklı bir cd kullanılıyor olmasın
  • Normalde sadece orjinal oyunlar çalışır ama chip taktırınca her türlü cd çalışması lazım.
  • bendede açılmıyo :( bi tane oyunum var metal slug.en sevdiğim ps1 oyunu.

<bu ileti osurarak atıldı >
  • image şeklinde yazılıyodu sanırım bi aralar bende yapıyodum fakat tam hatırlamıyorum ya.
  • http://www.dijitalmekan.com/playstation-ve-oyun-konsollari/2476-ps1-oyunlarini-cdye-yazmak-pc1-oyunlari-cdye-nasil-yazilir.html
    buraya bir bak derim, ama sorun cd de olabilir yada kopyalayanda.. direkt imajı cd ye yazdırıyorsun ps1 de ayrı bir işlem görmedim ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7 Ps3 Oyunu Ps3 Özel Oyunlar
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • .cue veya .iso dosyasını yazıyorum.Açılmıyor açılmıyor açılmıyor.The Maxz sende chip var mı?7 cd ye denedim.Her türlü programla.Anlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkxxxx -- 17 Eylül 2009; 17:46:17 >
  • Dostum bende zamanında çok denemiştim aynen chip li benimki fakat bildiğin gibi yazma tekniği ile olmuyor playstation cd si hazırlamak kolay değil ama tek bildiğim şey cd leri yazarken 4x hızında yazman lazım niye diye sorarsan çünkü playstationun sadece o hızda yazılan verileri görebiliyor
  • belki oyuunda hata vardır, yada ps1de varmı bilmiyorum ama şu pal-ntsc olayı vardır, cd uyumsuzdur, ps gözü çiziktir, bozulmuştur vsvs. orjinal oyunları çalıştırıyormu?
    bide oyunları pcde emulatorle oynamayı deneyebilirsin.. emulatorler burda:http://www.emulator-zone.com/doc.php/psx/

edit:baka programlarla denedinmi hiç? alcohol de direkt ps cdsi yazmak için bölüm var bir link vermiştimya üstte onu incele ve ordaki gibi yapmaya çalış.. belki nero değişik yapıyordur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _drmxmyt -- 17 Eylül 2009; 17:52:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViCt0R

Dostum bende zamanında çok denemiştim aynen chip li benimki fakat bildiğin gibi yazma tekniği ile olmuyor playstation cd si hazırlamak kolay değil ama tek bildiğim şey cd leri yazarken 4x hızında yazman lazım niye diye sorarsan çünkü playstationun sadece o hızda yazılan verileri görebiliyor

4x te yazıyorum zaten. Başka püf noktaları neler.Nerede yanlış yapıyorum acaba.Elimde 3 cd kaldı bunları iyi değerlendirmek istiyorum artık.

Orjinal oyunlar çalışıyor.Benim yazdırdığım oyunlar çalışmıyor.
    Ben Playstation da oynamak istiyorum pcde değil . :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkxxxx -- 17 Eylül 2009; 17:51:09 >

• Tek çare burası kaldı başka hiç bir yerde çözüm bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkxxxx

quote:

Dostum bende zamanında çok denemiştim aynen chip li benimki fakat bildiğin gibi yazma tekniği ile olmuyor playstation cd si hazırlamak kolay değil ama tek bildiğim şey cd leri yazarken 4x hızında yazman lazım niye diye sorarsan çünkü playstationun sadece o hızda yazılan verileri görebiliyor

4x te yazıyorum zaten. Başka püf noktaları neler.Nerede yanlış yapıyorum acaba.Elimde 3 cd kaldı bunları iyi değerlendirmek istiyorum artık.

Sanırım boot cd si gibi yazıcaksın yani şöyle bir mantık kurdumki bilgisayarın açılışta cd yi görebilmesi için okuması gerekir aynı playstation gibi yani ps 1 cdlerinide öyle yazacaksın nasıl olduğunuda artık arkadaşlar yada google anlatır benden bu kadar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berkxxxx

quote:

Sanırım boot cd si gibi yazıcaksın yani şöyle bir mantık kurdumki bilgisayarın açılışta cd yi görebilmesi için okuması gerekir aynı playstation gibi yani ps 1 cdlerinide öyle yazacaksın nasıl olduğunuda artık arkadaşlar yada google anlatır benden bu kadar
    Hacı lütfen tamamlaya boot cd si ne :S Lütfen biri anlatsın

• Boot cd nasıl yapılır yardım.
  • http://www.webhatti.com/isletim-sistemleri/14058-baslangic-cdsi-nasil-yazilir-bootable-cd.html
    Bootable CD
    bu arada bak bu benim fikrim haa olmayabilir karışmam
  • Ben oyunun İSO dosyasını Deamon Tools ile açıp Nero programıyla cd kopyala yapıyordum.Yazdığın cd"leri her zaman en yavaş hızda yazdır.
  • o boot cd siyle alaksı yoktur.. zaten playstation pcdeki gibi bir boot sistemine sahip değilki, daha değişik onunki.. iso yu goğrudan cd yazınca tanıması lazımdı.. boot işini unut sen
  • ISO yu açınca içindeki dosyalardan hangisini yazmam gerek neroyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _drmxmyt

o boot cd siyle alaksı yoktur.. zaten playstation pcdeki gibi bir boot sistemine sahip değilki, daha değişik onunki.. iso yu goğrudan cd yazınca tanıması lazımdı.. boot işini unut sen

Sadece mantık yürüttük
    @berkxxxx
    Tabiki hepsini ya dostum gel age of mitoloji oynayalım nabacan sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaraxxus -- 17 Eylül 2009; 18:10:18 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.